Έρρικα Μπρόγιερ: Η τελευταία της συνέντευξη στην Ελένη, 40 ημέρες πριν τον θάνατο της!

Είχε μιλήσει για όλα!

Έρρικα Μπρόγιερ: Η τελευταία της συνέντευξη στην Ελένη, 40 ημέρες πριν τον θάνατο της!

Η Έρρικα Μπρόγιερ έφυγε από την ζωή σήμερα. 40 ημέρες πριν πεθάνει συγκεκριμένα στις 27 Νοεμβρίου έδωσε την τελευταία της συνέντευξη στην Ελένη Μενεγάκη.

Η ηθοποιός τότε είχε αναφερθεί στην προσωπική της ζωή αλλά και την καριέρα της.

«Η αδερφή μου πέρασε ένα πρόβλημα υγείας, όχι πολύ σοβαρό, και δεν μπορούσε να δουλέψει. Συγχρόνως, επειδή έκανε αποταμίευση και της άρεσε να μαζεύει τα λεφτά της, εκείνη είχε κάποια χρήματα και άνοιξε μια μπουτίκ. Είχε πει πως μόλις ανοίξω και πάει καλά θα επιστρέψω στη δουλειά, αλλά δεν ήρθε ποτέ. Σίγουρα μου έλειψε” παραδέχθηκε, μέσα σε όλα, η Έρρικα Μπρόγιερ για την παύση της συνεργασίας με την αδελφή της. “Όταν έκανε την κόρη της Κρίστυ, εγώ τότε δούλευα με τον Βαγγέλη Σειληνό, ενώ όταν έκανα εγώ την κόρη μου, Σάντρα εκείνη δούλεψε μόνη στο θέατρο».

Τον λατρεύω τον Κώστα, τον αγαπάω, πιο πολύ τώρα από τότε. Δεν θέλω να ακούσω κάτι για τον Κώστα, προτιμώ να πουν για μένα. Είχα στεναχωρηθεί όταν χωρίσαμε. Αν και κάτσαμε και μιλήσαμε με τον Κώστα για να χωρίσουμε. Και η Σάντρα δεν το κατάλαβε καθόλου γιατί δεν το είχε καταλάβει. Περάσαμε και εκείνος και εγώ δύσκολα, αλλά το βρήκαμε» έλεγε τότε η ηθοποιός.

Εντωμεταξύ ο Κώστας Βουτσάς πρώην σύζυγος της περνούσε δύσκολες ώρες με την κατάσταση υγείας της.

Πέθανε η Έρρικα Μπρόγιερ

Έκτακτη είδηση καθώς πέθανε πριν λίγο η Έρρικα Μπρόγιερ.

Πέθανε σε ηλικία 77 ετών έπειτα από σύντομη μάχη με την επάρατη νόσο η γνωστή ηθοποιός του Ελληνικού κινηματογράφου Έρρικα Μπρόγιερ.

Στις 8 Δεκεμβρίου, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, παραγωγός του μιούζικαλ «Η Παριζιάνα», ανακοίνωσε πως η Ερρικα Μπρόγιερ που συμμετείχε ως guest στην παράσταση θα απουσίαζε για λίγο καιρό από τη θέση της.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso» και το ρεπορτάζ του Νίκου Νικόλιζα, η επιτυχημένη χορεύτρια και ηθοποιός παρέμενε νοσηλευόμενη στην εντατική μονάδα θεραπείας, έχοντας στο πλευρό της την κόρη της, Σάντρα. Ο πρώην σύζυγός της, Κώστας Βουτσάς, έχει ζητήσει να ενημερώνεται καθημερινά για την εξέλιξη της υγείας της.