Καφέ της Χαράς: Η «Βάλια» πέρασε από οντισιόν τον «Μανωλάκη»! Αποκάλυψη 17 χρόνια μετά!

Τον επέλεξε η ίδια!

Καφέ της Χαράς: Η «Βάλια» πέρασε από οντισιόν τον «Μανωλάκη»! Αποκάλυψη 17 χρόνια μετά!

Πριν ξεκινήσει το «Καφέ της Χαράς», η μικρή τότε «Βάλια», πέρασε από κανονική οντισιόν τον παιδικό της έρωτα, «Μανωλάκη»! Η αποκάλυψη έγινε από την ίδια, 17 χρόνια μετά την πρεμιέρα της σειράς!

Η επιτυχημένη σειρά του Ant1 επέστρεψε στην τηλεόραση και όλοι κινούνται στους ρυθμούς της, με κεντρικά πρόσωπα να είναι φυσικά η Βάλια και ο Μανωλάκης οι οποίοι πλέον έχουν μεγαλώσει!

Όσο για την τηλεθέαση που είχε η πρεμιέρα, είναι περιττό να πούμε πως "χτύπησε" κόκκινο!

Η Έφη Ρασσιά, η τηλεοπτική δηλαδή «Βάλια», παραχώρησε συνέντευξη στο «TV Έθνος» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην σχέση της με τον Μανωλάκη αλλά και σε ένα περιστατικό που συνέβη όταν ξεκίνησε η σειρά.

«Είχαμε χαθεί με την Πάρη (σ.σ. Σκαρτσολιά). Δεν είχα κάνει social media, τα έκανα στα 18. Όμως, κατά ένα περίεργο τρόπο είχαμε συναντηθεί τυχαία. Όταν τον έβλεπα διαπίστωνα πως μεγάλωνε πολύ ωραία. Βλέπω, λοιπόν, ένα πολύ ωραίο αγόρι και λέω, ωχ δεν το πιστεύω πως είναι ο Πάρης».

Ενώ στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Όταν έγινε η οντισιόν για τον “Μανωλάκη”, ο Χάρης με είχε ρωτήσει. Μου είχε δείξει βίντεο. Και όταν είδα τον Πάρη, είπα πως αυτός είναι».

Το Καφέ της Χαράς: Το πρώτο μήνυμα της «Βάλιας» μετά την επιστροφή της σειράς

Η Έφη Ρασσιά η αλλιώς «Βάλια» από το Καφέ της Χαράς έστειλε το πρώτο της μήνυμα μετά την επιστροφή της σειράς.

Η σειρά επέστρεψε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, κάνοντας ρεκόρ τηλεθέασης και σημειώνοντας 44% στο δυναμικό κοινό, ενώ ξεπέρασε σε τέταρτο το 51% στα νούμερα τηλεθέασης.

Η ηθοποιός θέλησε να ευχαριστήσει τους διαδικτυακούς της φίλους και να στείλει το δικό της μήνυμα για την επιστροφή της σειράς.

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα τα μηνύματα με ευχές για τη νέα χρονιά και για τη συνέχεια του Καφέ!!! Πραγματικά δεν περίμενα τόσο θερμή ανταπόκριση, είναι τόσο συγκινητικό και λυπάμαι που δεν μπορώ να απαντήσω σε όλα τα μηνύματα άμεσα...Θα απαντήσω προσωπικά σε κάθε μήνυμα σιγά σιγά, μέχρι τότε απ’ τα βάθη της καρδιάς μου εύχομαι ένα υπέροχο νέο έτος για όλους, με υγεία και πολλές ευτυχισμένες στιγμές γεμάτες χαρά, αισιοδοξία και... καλό καφέ!» έγραψε».

Καφέ της Χαράς επιστροφή

Εντωμεταξύ δες ποιος ηθοποιός από το "Κωνσταντίνου και Ελένης" έχει παίξει και στο "Καφέ της Χαράς"...