Τζούλια Νόβα: Ανατριχίλα με την εξομολόγησή της για τον άνθρωπο που την πλήγωσε! «Βασανίστηκα...»

Σοκαριστικές αποκαλύψεις για τον πατέρα της!

Τζούλια Νόβα: Ανατριχίλα με την εξομολόγησή της για τον άνθρωπο που την πλήγωσε! «Βασανίστηκα...»

Η Τζούλια Νόβα προκάλεσε κανονική ανατριχίλα σε όλους όσους άκουσαν την εξομολόγησή της για τον πατέρα της, τον άνθρωπο που την πλήγωσε όσο κανένας άλλος. «Βασανίστηκα για να το ξεπεράσω»!

Η πανέμορφη Τζούλια Νόβα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη σχέση που έχει με τον πατέρα της, ο οποίος όπως σχολίασε χαρακτηριστικά η ίδια, την απαρνήθηκε.

«Μέχρι τα 22 μου χρόνια, που το πήρα απόφαση, βασανίστηκα για να το ξεπεράσω. Σίγουρα, ακόμα σήμερα που το σκέφτομαι κάποιες φορές με στενοχωρεί, γιατί μαθαίνω από τη γιαγιά μου κάποια πράγματα για τη ζωή του, που δεν του έχει πάει καλά. Ρόδα είναι και γυρίζει όμως».

Ενώ στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Σε ένα δικαστήριο που είχαν πάει με απαρνήθηκε, προφανώς για να πικράνει την μαμά μου. Εκείνη θύμωσε και του είπε ότι δεν ήθελε τίποτα από εκείνον πια και ότι θα με μεγάλωνε μόνη της… Με έχει θυμηθεί κατά καιρούς, απλά για να πάρει κάτι από εμένα… Όταν έκλεισα τα 18 είπε στην μαμά μου ότι πρέπει να ξεκινήσω να τον βοηθάω οικονομικά, ενώ εκείνος δεν έκανε ποτέ τίποτα για εμένα. Θύμωσα κι εγώ και η μαμά μου.

Σας βρήκαμε επίσης την κούκλα μητέρα της Τζούλιας Νόβα, η οποία μοιάζει με δίδυμη αδερφή της!

Έπειτα, για τρία χρόνια δεν μιλούσαμε, δεν τον ήθελα. Εμφανίστηκε μετά με τον αδερφό μου, το παιδί που έκανε από τον δεύτερο γάμο του. Το γνώρισα όταν πήγα στην Ουκρανία και βρεθήκαμε, αλλά δεν μου έκανε την καλύτερη εντύπωση. Ήθελε κι αυτός να πάρει πράγματα από εμένα. Τον καθοδηγούσαν οι γονείς του πώς να συμπεριφερθεί για να πάρει πράγματα από εμένα.

Τον έστειλαν για διακοπές στην Ελλάδα σ’ εμένα. Μου τον φόρτωσαν και θύμωσα… Πια ο πατέρας μου έμαθα ότι λέει από εδώ και από εκεί πώς δεν με θέλει για κόρη του, επειδή είμαι μεγάλη ψωνάρα και ότι με έχει κάνει πέρα γιατί δεν θέλει να με βλέπει και να μου μιλάει» σχολίασε η παρουσιάστρια.

Τζούλια Νόβα: «Ξέσπασε» για τον σύντροφο της και την διαφορά ηλικίας! «Λένε ότι είμαι...»

«Ξέσπασε» η Τζούλια Νόβα για τα σχόλια που ακούγονται για τον σύντροφό της και την διαφορά ηλικίας τους! Μεταξύ άλλων είπε χαρακτηριστικά: «Λένε ότι είμαι... ελευθέρων ηθών»!

Το γνωστό μοντέλο μίλησε σήμερα στην εκπομπή «Happy Day», του Alpha και άνοιξε το σπίτι της που είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό και μεγάλο!

Η Τζούλια Νόβα αναφέρθηκε και στα σχόλια που ακούγονται για τον σύντροφό της, Γιάννη Μάρκου και την διαφορά ηλικίας τους!

Εκείνη είπε χαρακτηριστικά:

«Λένε ότι για να είμαι με τον Γιάννη, που είναι πιο μεγάλος σε ηλικία, πρέπει να είμαι ελευθέρων ηθών! Πως τα λένε αυτά;».

Δείτε επίσης την αποκάλυψη που έκανε για την μητρότητα και το μέλλον της σχέσης της με τον Γιάννη Μάρκου!