Έρρικα Μπρόγιερ: Η ελληνική showbiz υποκλίνεται στο μεγαλείο της!

Λόγια που συγκινούν!

Έρρικα Μπρόγιερ: Η ελληνική showbiz υποκλίνεται στο μεγαλείο της!

Η Έρρικα Μπρόγιερ έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί και η ελληνική showbiz, αποδίδοντας φόρο τιμής σε ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα που πέρασαν από το χώρο, υποκλίνεται στο μεγαλείο της!

Σύσσωμη η ελληνική showbiz έσπευσε να στείλει τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια της Έρρικας Μπρόγιερ αλλά και να εκφράσουν το μεγάλο θαυμασμό τους για μία από τις μεγαλύτερες σταρ που γνώρισε αυτή η χώρα.

Πρώτη απ' όλους έστειλε το μήνυμά της, η κόρη του Κώστα Βουτσά, Θεοδώρα Βουτσά.

Πρώτη απ' όλους, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η οποία πρωταγωνιστούσε μαζί με την Έρρικα Μπρόγιερ στην παράσταση «Η Παριζιάνα». Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έγραψε: ««Είναι τρελό πόση διαφορά μπορεί να κάνει κάποιος στη ζωή σου μέσα σε λίγους μήνες. Έτσι ξαφνικά... Κι ας μη σου άρεσαν τα μαλλιά μου, με έχρισες καινούρια Ελενίτσα με περίσσια αγάπη... Μικρό κοριτσάκι στην ψυχή, στο σώμα μιας υπεροχής κυρίας... Πόσο λυπάμαι...».

Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Με τη σειρά του και ο παραγωγός της παράστασης, Μαυρίκιος Μαυρικιού μίλησε για την Έρρικα Μπρόγιερ λέγοντας:

«Είμαστε πάρα πολύ στεναχωρημένοι. Ότι και να πω είναι τόσο λίγο. Η ψυχή της παρέας… Τιμή μας μεγάλη που την πείσαμε, εγώ προσωπικά έκανα πάρα πολλά ραντεβού το καλοκαίρι μαζί της, να κάνει αυτή τη μεγάλη επιστροφή. Για έναν άνθρωπο που έχει αποσυρθεί από το θέατρο για 20 περίπου χρόνια ήταν μια τρομερή επιστροφή.

Λες και ήταν γραφτό, το λέω και ανατριχιάζω ολόκληρος, έτσι όπως ξεκίνησε και έζησε όλα αυτά τα χρόνια στα φώτα και στη σκηνή να “φύγει” πάνω στη σκηνή σχεδόν κυριολεκτικά. Δεν το πιστεύουμε ακόμα. Είναι σοκαριστικό και νιώθω ότι θα μας λείψει πολύ. Ερχόταν πάρα πολύς κόσμος να δει την Παριζιάνα για την Έρρικα».

Μαυρίκιος Μαυρικιού

Έρρικα Μπρόγιερ: Η τελευταία της συνέντευξη στην Ελένη, 40 ημέρες πριν τον θάνατο της!

Η Έρρικα Μπρόγιερ έφυγε από την ζωή σήμερα. 40 ημέρες πριν πεθάνει συγκεκριμένα στις 27 Νοεμβρίου έδωσε την τελευταία της συνέντευξη στην Ελένη Μενεγάκη.

Η ηθοποιός τότε είχε αναφερθεί στην προσωπική της ζωή αλλά και την καριέρα της.

«Η αδερφή μου πέρασε ένα πρόβλημα υγείας, όχι πολύ σοβαρό, και δεν μπορούσε να δουλέψει. Συγχρόνως, επειδή έκανε αποταμίευση και της άρεσε να μαζεύει τα λεφτά της, εκείνη είχε κάποια χρήματα και άνοιξε μια μπουτίκ. Είχε πει πως μόλις ανοίξω και πάει καλά θα επιστρέψω στη δουλειά, αλλά δεν ήρθε ποτέ. Σίγουρα μου έλειψε” παραδέχθηκε, μέσα σε όλα, η Έρρικα Μπρόγιερ για την παύση της συνεργασίας με την αδελφή της. “Όταν έκανε την κόρη της Κρίστυ, εγώ τότε δούλευα με τον Βαγγέλη Σειληνό, ενώ όταν έκανα εγώ την κόρη μου, Σάντρα εκείνη δούλεψε μόνη στο θέατρο».

Τον λατρεύω τον Κώστα, τον αγαπάω, πιο πολύ τώρα από τότε. Δεν θέλω να ακούσω κάτι για τον Κώστα, προτιμώ να πουν για μένα. Είχα στεναχωρηθεί όταν χωρίσαμε. Αν και κάτσαμε και μιλήσαμε με τον Κώστα για να χωρίσουμε. Και η Σάντρα δεν το κατάλαβε καθόλου γιατί δεν το είχε καταλάβει. Περάσαμε και εκείνος και εγώ δύσκολα, αλλά το βρήκαμε» έλεγε τότε η ηθοποιός.

Εντωμεταξύ ο Κώστας Βουτσάς πρώην σύζυγος της περνούσε δύσκολες ώρες με την κατάσταση υγείας της.