Γιώργος Αγγελόπουλος: Μιλάει ανοικτά για το «Εζέλ» και το λόγο που δεν προβλήθηκε ποτέ!

Πώς προέκυψε το «Αν ήμουν πλούσιος»;

Γιώργος Αγγελόπουλος: Μιλάει ανοικτά για το «Εζέλ» και το λόγο που δεν προβλήθηκε ποτέ!

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μιλάει για πρώτη φορά ανοικτά για το λόγο για τον οποίο δεν προβλήθηκε ποτέ στην τηλεόραση το σίριαλ, «Εζέλ» στο οποίο θα πρωταγωνιστούσε!

Ο αγαπημένος "Ντάνος" αναφέρθηκε στο ρόλο που του προσφέρθηκε μιλώντας στο «Page 2» και εξήγησε πως προέκυψε το guest στο «Αν ήμουν πλούσιος»!

Αυτό που γνωρίζαμε από το καλοκαίρι ήταν ότι θα πρωταγωνιστούσες στην ελληνική μεταφορά του σίριαλ «Εζέλ». Πώς προέκυψε το «Αν ήμουν πλούσιος»;

«Ο κοινός παρανομαστής σε αυτά τα δύο projects είναι ο Γιάννης Καραγιάννης, ο οποίος είναι παραγωγός και των δύο αυτών σειρών. Με τον κ. Καραγιάννη συζητούσαμε όντως από πέρσι για το «Εζέλ», το οποίο όπως όλα δείχνουν θα ξεκινήσει την επόμενη σεζόν. Έτσι, μου πρότεινε να κάνω ένα μεγάλο γκεστ είκοσι επεισοδίων στο «Αν ήμουν πλούσιος».

Ξέρω ότι για το «Εζέλ» είχε ενδιαφερθεί το καλοκαίρι ο ΣΚΑΙ, αλλά τον Νοέμβριο έγιναν συζητήσεις με τον Alpha. Από ποιο κανάλι θα προβληθεί τελικά;

Όντως το καλοκαίρι είχαν γίνει συζητήσεις με τον ΣΚΑΙ, αλλά παρόλο που ήταν κοντά στη συμφωνία δεν προχώρησε. Στη συνέχεια ενδιαφέρθηκαν άλλα δύο κανάλια για το «Εζέλ». Από την στιγμή όμως που δεν υπάρχει γραπτή συμφωνία δεν μπορώ να πω το πότε θα προβληθεί και από ποιον σταθμό. Εμένα μου προτάθηκε ο ρόλος. Όλα τα υπόλοιπα αφορούν την εταιρία παραγωγής, οπότε αρμόδιος για να απαντήσει σε αυτό είναι ο κ. Καραγιάννης.

Όταν σου έκαναν πρόταση για το «Εζέλ» σκέφτηκες ότι μπορεί να είναι νωρίς για να αναλάβεις ένα πρωταγωνιστικό ρόλο;

Ήταν τιμή για εμένα να μου προτείνουν έναν πρωταγωνιστικό ρόλο σε μία καθημερινή σειρά, αλλά παράλληλα είναι και μεγάλη ευθύνη. Έχω εμπιστοσύνη στον σκηνοθέτη Δημήτρη Αρβανίτη και στον παραγωγό Γιάννη Καραγιάννη που μου έκαναν την πρόταση. Βέβαια, πρέπει να σου πω ότι είχαμε αρκετό καιρό μέχρι να ξεκινήσουν τα γυρίσματα. Έχοντας λοιπόν μπροστά μας πέντε μήνες για να δουλέψουμε, μέχρι να ξεκινήσουν τα γυρίσματα, αισθανόμουν πιο ασφαλής.

Σας βρήκαμε επίσης ένα τέλειο στιγμιότυπο από τα παρασκήνια της σειράς του Ant1, στο οποίο η Κατερίνα Στικούδη χαστουκίζει τον Γιώργο Αγγελόπουλο!

Γιώργος Αγγελόπουλος: Θα γίνει επίσημα ο Έλληνας Εζέλ! "Έσκασαν" οι λεπτομέρειες!

Θα γίνει και επίσημα Έλληνας Εζέλ, o Γιώργος Αγγελόπουλος! Όλες οι λεπτομέρειες που "έσκασαν" σήμερα το πρωί!

Ο αγαπητός Ντάνος φαίνεται πως συνεχίζει την ανοδική του πορεία δυναμικά!

Γιώργος Αγγελόπουλος: Μετά το "Survivor" μπαίνει και πάλι σε παιχνίδι, αλλά όχι... επιβίωσης!

Η είδηση για τον νέο του ρόλο, έγινε γνωστή σήμερα στο "Πρωινό" της Φαίης Σκορδά, από τον Άρη Καβατζίκη. Ο δημοσιογράφος ανακοίνωσε, «Αυτή τη στιγμή ο Ντάνος συζητά να είναι ο Έλληνας Εζέλ το οποίο θα προβληθεί είτε το Φλεβάρη του 2020 είτε το Σεπτέμβρη του 2020. Είναι μια παραγωγή που τωρα στήνεται από τον κύριο Καραγιάννη και έχουν γίνει συζητήσεις με δυο κανάλια. Το ένα είναι ο Alpha. Γίνονται ήδη πολύ- πολύ σοβαρές συζητήσεις».

Ενώ ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποκάλυψε πως ήξερε ήδη για το συγκεκριμένο project, «Είχαν ξεκινήσει στην αρχή της σεζόν οι συζητήσεις πάγωσαν και τώρα αναθερμάνθηκαν. Ο Γιώργος έχει δεχτεί πάρα πολλές προτάσεις για πάρα πολλά project».