Έρρικα Μπρόγιερ: Τότε θα γίνει η κηδεία της αγαπημένης ηθοποιού!

Τι ζήτησε η κόρη της;

Έρρικα Μπρόγιερ: Τότε θα γίνει η κηδεία της αγαπημένης ηθοποιού!

Η Έρρικα Μπρόγιερ έφυγε από τη ζωή χθες το πρωί και σήμερα αποφασίστηκε πότε θα γίνει η κηδεία της αγαπημένης ηθοποιού, με την κόρη της Σάντρα Βουτσά να κάνει μία έκκληση σε όλους τους φίλους της!

Η ηθοποιός ήταν ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα της ελληνικής showbiz και ο θάνατός της ήρθε να σοκάρει όλους τους φίλους και τους συνεργάτες της.

Η κηδεία της θα γίνει το Σάββατο 11 Ιανουαρίου, στη 1 το μεσημέρι στο Νεκροταφείο Ζωγράφου. Η κόρη της, Σάντρα Βουτσά, ζήτησε από φίλους και συγγενής, αντί για στεφάνι, να καταθέσουν χρήματα στο Σπίτι του ηθοποιού ή στο ΤΑΣΕΗ (Ταμείο αλληλοβοήθειας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών).

Θυμίζουμε πως λίγο μετά το θάνατό της, συγκίνησε με το μήνυμά της, η Θεοδώρα Βουτσά που ήταν πολύ κοντά με την Έρρικα Μπρόγιερ.

Έρρικα Μπρόγιερ: Η ελληνική showbiz υποκλίνεται στο μεγαλείο της!

Η Έρρικα Μπρόγιερ έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί και η ελληνική showbiz, αποδίδοντας φόρο τιμής σε ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα που πέρασαν από το χώρο, υποκλίνεται στο μεγαλείο της!

Σύσσωμη η ελληνική showbiz έσπευσε να στείλει τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια της Έρρικας Μπρόγιερ αλλά και να εκφράσουν το μεγάλο θαυμασμό τους για μία από τις μεγαλύτερες σταρ που γνώρισε αυτή η χώρα.

Πρώτη απ' όλους έστειλε το μήνυμά της, η κόρη του Κώστα Βουτσά, Θεοδώρα Βουτσά.

Πρώτη απ' όλους, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η οποία πρωταγωνιστούσε μαζί με την Έρρικα Μπρόγιερ στην παράσταση «Η Παριζιάνα». Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έγραψε: ««Είναι τρελό πόση διαφορά μπορεί να κάνει κάποιος στη ζωή σου μέσα σε λίγους μήνες. Έτσι ξαφνικά... Κι ας μη σου άρεσαν τα μαλλιά μου, με έχρισες καινούρια Ελενίτσα με περίσσια αγάπη... Μικρό κοριτσάκι στην ψυχή, στο σώμα μιας υπεροχής κυρίας... Πόσο λυπάμαι...».

Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Με τη σειρά του και ο παραγωγός της παράστασης, Μαυρίκιος Μαυρικιού μίλησε για την Έρρικα Μπρόγιερ λέγοντας:

«Είμαστε πάρα πολύ στεναχωρημένοι. Ότι και να πω είναι τόσο λίγο. Η ψυχή της παρέας… Τιμή μας μεγάλη που την πείσαμε, εγώ προσωπικά έκανα πάρα πολλά ραντεβού το καλοκαίρι μαζί της, να κάνει αυτή τη μεγάλη επιστροφή. Για έναν άνθρωπο που έχει αποσυρθεί από το θέατρο για 20 περίπου χρόνια ήταν μια τρομερή επιστροφή.

Λες και ήταν γραφτό, το λέω και ανατριχιάζω ολόκληρος, έτσι όπως ξεκίνησε και έζησε όλα αυτά τα χρόνια στα φώτα και στη σκηνή να “φύγει” πάνω στη σκηνή σχεδόν κυριολεκτικά. Δεν το πιστεύουμε ακόμα. Είναι σοκαριστικό και νιώθω ότι θα μας λείψει πολύ. Ερχόταν πάρα πολύς κόσμος να δει την Παριζιάνα για την Έρρικα».

Μαυρίκιος Μαυρικιού