Άγριες Μέλισσες: Η «Βιολέτα» κάνει spoiler! Έμειναν όλοι άφωνοι!

Το έκανε ξανά!

Άγριες Μέλισσες: Η «Βιολέτα» κάνει spoiler! Έμειναν όλοι άφωνοι!

Η αγαπημένη «Βιολέτα» από την επιτυχημένη σειρά του Ant1, «Άγριες Μέλισσες», κάνει για ακόμη μία φορά το πιο "καυτό" spoiler για τη σειρά! Μόλις το άκουσαν, έμεινα όλοι άφωνοι!

Η Θεοφανία Παπαθωμά ήταν σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό», και μιλώντας με την Φαίη Σκορδά, της έκανε ένα "καυτό" spoiler για τη σειρά και για το ρόλο της.

«Η Βιολέτα ήταν παντρεμένη, αλλά ο άντρας της την παράτησε και της άφησε το καφενείο. Η Βιολέτα δεν είναι από το χωριό, την έφερε ξένη νύφη στο χωριό. Έμεινε μόνη σε ένα ξένο χωριό και συνέχισε τη δουλειά του άντρα της για να ζήσει. Η Βιολέτα αντιμετωπίζει τις δυσκολίες της με γενναιότητα, με ειλικρίνεια και με ήθος. Αρέσει πολύ στον κόσμο γιατί είναι πρότυπο.

Μετά από τον “εξευτελισμό” της, τελείωσε ο έρωτας που μπορεί να είχε με τον Κωνσταντή. Από εδώ και πέρα η Βιολέτα θα είναι με τον Μιλτιάδη, αλλά δεν ξέρω για πόσο. Το ειδύλλιο έχει ήδη ξεκινήσει, πλέκεται. Από την αρχή με προόριζαν γι’ αυτό το ρόλο, δεν μου είχαν πει κάτι άλλο.

Δεν είμαι πολλά επεισόδια μπροστά, αλλά έρχονται πολλές “καταιγίδες” στο Διαφάνι. Τον έρωτα με τον Μιλτιάδη τον στηρίζω, αυτό είναι που λείπει στη Βιολέτα, ο έρωτας, μια ολοκληρωμένη σχέση. Αν ο άντρας της ήταν σωστός, αυτή θα ήταν μια χαρά οικογενειάρχισα, με το σπιτάκι της, τον άντρα της, θα βοηθούσε στη δουλειά, μπορεί να είχε και παιδιά ή μπορεί να έχει και παιδιά»!

Μόλις το άκουσαν οι συντελεστές της εκπομπής, αναφώνησαν!

Μη χάσετε επίσης, τις συνταρακτικές εξελίξεις από το σημερινό επεισόδιο στη σειρά του Ant1!

Άγριες Μέλισσες: Η Βιολέτα το έκανε ξανά! "Έριξε" καυτό spoiler για τη σειρά!

Η αγαπημένη «Βιολέτα» από την κορυφαία σειρά του Ant1, «Άγριες Μέλισσες», δε δίστασε και το έκανε ξανά! "Έριξε" το πιο καυτό spoiler και τους άφησε όλους "άφωνους" με την αποκάλυψή της!

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε», η Θεοφανία Παπαθωμά έκανε μία ακόμα αποκάλυψη για τη συνέχεια της σειράς που έχει καθηλώσει χιλιάδες τηλεθεατές στην Ελλάδα.

Σας θυμίζουμε πως στα επόμενα επεισόδια θα δούμε και έναν αγαπημένο τραγουδιστή να "εισβάλει" στη σειρά!

Έτσι μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε μία εγκυμοσύνη που θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, χωρίς να δώσει ωστόσο περαιτέρω πληροφορίες για το πρόσωπο.

Στη συνέχεια σχολίασε πως στο χωριό από το οποίο κατάγεται, το κουτσομπολιό ήταν κάτι σύνηθες αλλά ταυτόχρονα κάτι που την ενοχλούσε πολύ!