Ολυμπία Χοψονίδου: Με την φουσκωμένη κοιλίτσα της γυμνή! Η φωτογραφία μέσα από το σπίτι της με τον Βασίλη Σπανούλη!

Λίγο πριν γεννήσει μας δείχνει το κορμί της!

Ολυμπία Χοψονίδου: Με την φουσκωμένη κοιλίτσα της γυμνή! Η φωτογραφία μέσα από το σπίτι της με τον Βασίλη Σπανούλη!

Συγκίνησε, το βράδυ της Δευτέρας, η Ολυμπία Χοψονίδου με την φωτογραφία που ανέβασε μέσα από το σπίτι που μένει με τον Βασίλη Σπανούλη! Μας έδειξε την φουσκωμένη της κοιλίτσα εντελώς γυμνή!

Πολύ κοντά στο να φέρει το 6ο της παιδί βρίσκεται η πρώην Σταρ Ελλάς και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μοιράζεται σχεδόν καθημερινά στιγμές της ζωής της με τους διαδικτυακούς της φίλους!

Το βράδυ της Δευτέρας, λοιπόν, ήταν οικογενειακή υπόθεση αφού τόσο ο μπασκετμπολίστας όσο και τα παιδιά της έφαγαν μαζί και απόλαυσαν ταινία!

Η Ολυμπία δημοσίευσε στα instastories της μιας φωτογραφία που έχει σηκώσει την μπλούζα της και η κοιλίτσα της είναι πιο φουσκωμένη από ποτέ.

Ιδού:

Ολυμπία Χοψονίδου

Αν θέλετε να δείτε ωστόσο το κορμί της χωρίς ίχνος ρετούς, έχουμε εδώ κάποιες φωτογραφίες!

Ολυμπία Χοψονίδου - Βασίλης Σπανούλης: Στο σαλόνι του σπιτιού τους έχουν καθρέφτη από... χρυσό! Φωτογραφία ντοκουμέντο!

Μια φωτογραφία ντοκουμέντο αποδεικνύει ότι ο Βασίλης Σπανούλης και η Ολυμπία Χοψονίδου στο σαλόνι του σπιτιού τους έχουν καθρέφτη από... χρυσό!

Η καλλονή Ολυμπία Χοψονίδου διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωή της, αφού από μέρα σε μέρα θα υποδεχτεί στον κόσμο το 6ο καρπό του έρωτα της με τον γνωστό μπασκετμπολίστα!

Η ίδια είναι πολύ ενεργή στα social media της και μοιράζεται συνεχώς στιγμές από την καθημερινότητα της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Έτσι, η Ολυμπία Χοψονίδου θέλοντας να ευχηθεί στους ακόλουθους της «καλή χρονιά» δημοσίευσε μια οικογενειακή στιγμή! Το βλέμμα μας όμως δε θα μπορούσε να μην πέσει πάνω στον καθρέφτη που έχουν στο σαλόνι τους, αφού είναι όλο από χρυσό!

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Ολυμπία Χοψονίδου Βασίλης Σπανούλης παιδιά σπίτι σαλόνι

Επίσης, στο σπίτι της με τον Βασίλη Σπανούλη έχει στον ίδιο χώρο σαλόνι και τραπεζαρία! Εικόνα από το εσωτερικό!