Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε νεύρα και τραυμάτισε τον πατέρα του με ρακέτα! Βίντεο ντοκουμέντο!

Τι συνέβη;

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε νεύρα και τραυμάτισε τον πατέρα του με ρακέτα!  Βίντεο ντοκουμέντο!

Έξαλλος έγινε η Στέφανος Τσιτσιπάς με τα νεύρα του να μην κρύβονται με αποτέλεσμα να χτυπάει την ρακέτα του και να τραυματίσει τον πατέρα του.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει βγει αρκετές φορές εκτός εαυτού κι έχει επιδείξει ανάρμοστη συμπεριφορά στους αγώνες του, είτε πετώντας και σπάζοντας τις ρακέτες του, είτε «ψέλνει» διάφορα «γαλλικά» και γίνεται «τσακωτός» από τις κάμερες, ζητώντας αργότερα «συγγνώμη» για τα ξεσπάσματά του.

Αυτή τη φορά... ξεπέρασε τον εαυτό του, καθώς στο κορτ καθόταν δίπλα του, ο πατέρας του, Απόστολος. Ο νεαρός πρωταθλητής, ύστερα από έναν χαμένο πόντο, ξέσπασε για άλλη μια φορά στη ρακέτα του, η οποία έσπασε σε κομμάτια κι ένα από αυτά χτύπησε τον πατέρα του στο χέρι.

Ο Τσιτσιπάς ο πρεσβύτερος, αφού κοίταξε απορημένος τον γιο του, πιάνοντας παράλληλα το χέρι του, έφυγε από το κορτ, εμφανώς θορυβημένος και στεναχωρημένος από την ενέργεια του Στέφανου.

Την ίδια ώρα, η μητέρα του Στέφανου Τσιτσιπά, Γιούλια Σαλνικόβα, έσπευσε να κάνει παρατηρήσεις στον γιο της, που έμεινε με σκυμμένο το κεφάλι.

Εντωμεταξύ δείτε, το πρόβλημα υγείας που τον ανάγκασε να αποχωρήσει από το γήπεδο!

Στέφανος Τσιτσιπάς: Έγινε έξαλλος και άρχισε τα... γαλλικά! Τι συνέβη;

Έξαλλος έγινε η Στέφανος Τσιτσιπάς και ξεκίνησε τα γαλλικά μετά τον αγώνα του στον ημιτελικό του Shanghai Masters.

Ο τενίστας, έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς τον Ντάνιλ Μεντβέντεβ σε 1-1 σετ. Πάλεψε για την ανατροπή στο 2ο σετ και εκνευρίστηκε με τα δικά του λάθη σε κρίσιμο σημείο του δεύτερου σετ.

Το μπρέικ του Τσιτσιπά, το πρώτο στο παιχνίδι, «απαντήθηκε» άμεσα από τον Ρώσο και ο 21χρονος άσος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει το ξέσπασμά του. Στέφανος Τσιτσιπάς: Το πρόβλημα υγείας που τον ανάγκασε να αποχωρήσει από το γήπεδο!

Αμέσως μετά το χαμένο γκέιμ, η κάμερα τον κατέγραψε να εκφράζεται με… γαλλικά, μην πιστεύοντας πως έχασε τη μοναδική ευκαιρία να διεκδικήσει το σετ.