Νικόλας Ευαγγελάτος: Ο γιος της Στεφανίδου είναι full in love! Τα φιλιά με την κοπέλα του στο Instagram!

Το σχόλιο της παρουσιάστριας στην φωτογραφία του!

Νικόλας Ευαγγελάτος: Ο γιος της Στεφανίδου είναι full in love! Τα φιλιά με την κοπέλα του στο Instagram!

Ο Νικόλας Ευαγγελάτος γιος της Τατιάνας Στεφανίδου αλλά και του Νίκου Ευαγγελάτου είναι full in love και ανέβασε φωτογραφίες που φιλά την κοπέλα του στο Instagram.

Ο Νικόλας Ευαγγελάτος είναι 21 ετών, σπουδάζει στο εξωτερικό και μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητα του στα social media.

Ο ίδιος βρέθηκε στην Αθήνα για την Πρωτοχρονιά την οποία γιόρτασε μαζί με το κορίτσι του. Ο ίδιος ανέβασε τρυφερές φωτογραφίες τους στο Instagram.

Και είναι πολύ ταιριαστοί! Μάλιστα η παρουσιάστρια σχολίασε και την ανάρτηση του με καρδιές.

Νικόλας Ευαγγελάτος Τατιάνα Στεφανίδου κέρατο

Τατιάνα Στεφανίδου Στέφανος Χίος

Έχετε δει το σπίτι που μένει όλοι η οικογένεια; Έχουμε φωτογραφίες από μέσα...

Τατιάνα Στεφανίδου: Βγήκε με τον γιο της για ψώνια κι όλες τον κοιτούσαν! Είναι κούκλος! Δείτε φωτογραφίες...

Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες της Τατιάνας Στεφανίδου με τον γιο της! Βγήκε για ψώνια μαζί του κι όλες τον κοιτούσαν! Είναι πραγματικά κούκλος...

Τα Χριστούγεννα έφτασαν και είναι πάντα μία ιδιαίτερη περίοδος για την Τατιάνα Στεφανίδου, αφού βρίσκει επιτέλους χρόνο για να αφιερώσει στους δικούς της ανθρώπους.

Τατιάνα Στεφανίδου

Οι φετινές γιορτές έχουν ακόμα μία ιδιαιτερότητα, αφού την επισκέφτηκε ο μεγαλύτερος γιος της Νικόλας, τον οποίο έχει αποκτήσει με τον Νίκο Ευαγγελάτο. Αμέσως η Τατιάνα έτρεξε να τον αγκαλιάσει και βγήκαν για αγορές προκειμένου να καλύψουν τυχόν ελλείψεις στα χριστουγεννιάτικα δώρα, στο γιορτινό τραπέζι ή ακόμα και στην γκαρνταρόμπα του νεαρού Νικόλα. Όπως συνηθίζει να λέει η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ «τις γιορτές τις περνάω πάντα με την οικογένειά μου», έτσι και οι φετινές θα τη βρουν κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο αγκαλιά με τον σύζυγο και τα παιδιά της. Δεινή μαγείρισσα, από την άλλη, συχνά ετοιμάζει κουραμπιέδες και μελομακάρονα για το οικογενειακό τραπέζι, σε ένα break από τις υποχρεώσεις της με το κανάλι του Φαλήρου που δεν αναμένεται να αυξηθούν, πάντως, αφού όσο περνάει ο καιρός απομακρύνεται και το ενδεχόμενο να παρουσιάσει το «Big Brother», όπως ακούστηκε το προηγούμενο διάστημα.

Λαχτάρα για τον γιο της

Τατιάνα Στεφανίδου γιος

Μία ιδιαίτερη σχέση δένει την Τατιάνα με τα παιδιά της. Η 15χρονη Λυδία μπορεί να μην έχει ανοίξει ακόμα τα φτερά της, ο 19χρονος Νικόλας όμως σπουδάζει από πέρσι στο πανεπιστήμιο του Kent στο Canterbury της Αγγλίας, που σημαίνει ότι οι μέρες διαμονής του στην Ελλάδα είναι περιορισμένες κάθε χρόνο. Περήφανη η μητέρα του, πριν από την αναχώρησή του είχε τακτοποιήσει όλες τις υποθέσεις και τυχόν προβλήματα που θα μπορούσαν να προκύψουν κατά τη διαμονή του εκεί, ενώ συχνά βρίσκουν την ευκαιρία να τον επισκεφτούν με τη μικρή αδερφή του Νικόλα αλλά και με τον σύζυγό της Νίκο Ευαγγελάτο για να τον δουν, κάτι που δεν αποκλείεται να κάνουν και φέτος μέσα στις επόμενες μέρες.