Γιώργος Λιάγκας: Η εξομολόγηση για τα δύσκολα χρόνια που συγκίνησε! «Ντρεπόμουν που...»

«Έκανα να βγω δυο χρόνια από το σπίτι μου»!

Γιώργος Λιάγκας: Η εξομολόγηση για τα δύσκολα χρόνια που συγκίνησε! «Ντρεπόμουν που...»

Η εξομολόγηση που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας συγκίνησε για τα δύσκολα χρόνια που αντιμετώπισε και είπε μεταξύ άλλων: «Ντρεπόμουν που... τα άλλα παιδιά ήξεραν»!

Ο γνωστός παρουσιαστής του ΣΚΑΪ στην σημερινή εκπομπή του «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» έκανε μια προσωπική εξομολόγηση, με αφορμή ένα απόσπασμα από συνέντευξη του Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη.

Ο περιφερειάρχης μίλησε για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια, στα οποία αναγκάστηκε για μια τετραετία να ζήσει εσώκλειστος με τον αδελφό του μακριά από τους γονείς τους, την ηρωίδα μητέρα του και την αγαπημένη του σύζυγο, Μαρίνα.

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε χαρακτηριστικά:

«Και γω ως παιδί χωρισμένων γονιών έκανα να βγω δυο χρόνια από το σπίτι μου. Καθόμουν πάνω και έβλεπα τα άλλα παιδάκια να παίζουν κάτω στον Υμηττό και δεν κατέβαινα να παίξω μπάλα γιατί ντρεπόμουν που τα άλλα παιδιά ήξεραν πως οι γονείς μου είναι χωρισμένοι.

Λες και έφταιγα εγώ που χώρισαν οι γονείς μου… Γιατί τότε στα παιδιά δεν μας μίλαγαν οι γονείς όπως τώρα μιλάμε οι χωρισμένοι γονείς στα παιδιά μας. Και εγώ καθόμουν σε ένα παράθυρο και έβλεπα τα άλλα παιδάκια να παίζουν μπάλα από κάτω.

Ας μην τα βαφτίζουμε όλα bullying! Είναι κάποιες συνθήκες οι οποίες ευτυχώς έχουν αλλάξει».

Μάλιστα, πριν λίγο καιρό έκανε την εξομολόγηση που δεν περίμενε κανείς και αναφέρθηκε στην αποτυχία του!

Συγκλονίζει η εξομολόγηση του Γιώργου Λιάγκα για το θάνατο του πατέρα του! Ανατριχιαστική περιγραφή...(Βίντεο)

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή Celebrity Travel και τον Νίκο Κοκλώνη!

Ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον θάνατο του πατέρα του και πραγματικά τα λόγια του συγκλονίζουν!

"Ο πατέρας μου πάλευε με τον καρκίνο 10 χρόνια, αλλά τελικά δεν πέθανε από καρκίνο, πέθανε από καρδιά. Άντε να το πω κι αυτό τώρα, για να αγαλιάσει και η καρδιά μου κι άλλο. Εκείνο το βράδυ πέθαινε και τον επανέφεραν 5-6 φορές. Πάθαινε ανακοπή και τον επανέφεραν. Έβλεπα ένα σώμα άψυχο να πάλλεται με το ηλεκτρικό ρεύμα, αισθανόμουν πολύ άσχημα και έβλεπα ότι δίνει μια μάχη να κρατηθεί στη ζωή, γιατί είχε ίσως το άγχος αν είμαι εγώ καλά. Έσκυψα και του είπα στο αφτί -μετά από 5-6 φορές που είχε δώσει τη μάχη να κρατηθεί στη ζωή- ότι «Μπαμπά φύγε, είμαι καλά τώρα…", δήλωσε χαρακτηριστικά!

Δείτε όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί: