Απίστευτα «καρφιά» κατά του Πέτρου Κωστόπουλου: «Μια συνολική καταστροφή στα πάντα για μένα»

Ποιος εκδότης τα «χώνει»;

Απίστευτα «καρφιά» κατά του Πέτρου Κωστόπουλου: «Μια συνολική καταστροφή στα πάντα για μένα»

Εκδότης πετάει απίστευτα «καρφιά» κατά του Πέτρου Κωστόπουλου. «Μια συνολική καταστροφή στα πάντα για μένα» λέει.

Ο λόγος για τον Άρη Τερζόπουλο που μαζί με τον παρουσιαστή είχαν χαρακτηριστεί ως οι «εμπνευστές του ελληνικού lifestyle».

Ο ίδιος μίλησε στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» γυρνώντας πίσω στην εποχή της μεγάλης τους ρήξης και εκφράζοντας την πικρία του.

«Όταν έκλεισε το ‘Κλικ’, η δική μου η μετάβαση συμπεριελάμβανε και μια συνολική καταστροφή στα πάντα για μένα. Χάθηκαν περιοδικά, αυτοκίνητα, σπίτια, ό,τι είχα εκείνο τον καιρό χάθηκε. Οπότε, η μετάβαση, τον καιρό που τη βίωνα, ήταν αρκετά τραυματική ψυχολογικά, ήμουν στο πάτωμα.

Το αν θα ξαναδούλευα με τον Πέτρο Κωστόπουλο εξαρτάται από τις συνθήκες, δεν το βλέπω εύκολο έτσι όπως είναι τα πράγματα αυτή την εποχή. Ήταν πολύ μεγάλη η συνεισφορά του Πέτρου στο ‘Κλικ’, δεν θα είχε γίνει χωρίς τον Πέτρο. Μετά ήρθε η ρήξη που δεν έγινε με τον καλύτερο τρόπο. Ήρθα σε μεγάλη διάσταση μαζί του πάρα πολύ σοβαρή. Μου πέρασε αυτό στα δύο χρόνια» είπε.

Πριν από λίγους μήνες, ο παρουσιαστής είχε βρεθεί στο αστυνομικό τμήμα! Το θυμάστε;

Πέτρος Κωστόπουλος - έκτακτο: Έξαλλος ξεκινάει τις μηνύσεις "βόμβα"! Ποιοι θα την πληρώσουν και γιατί;

Έκτακτο ρεπορτάζ "έσκασε" πριν από λίγα λεπτά για τον Πέτρο Κωστόπουλο που τον θέλει έξαλλο να ξεκινάει τις μηνύσεις! Ποιος και γιατί θα την πληρώσει; Αποκάλυψη τώρα για όσα μάθαμε!

Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν οι καταγγελίες επωνύμων σε ολόκληρο τον κόσμο στις αρμόδιες υπηρεσίες Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, εξαιτίας απατεώνων που χρησιμοποιούν εν αγνοία τους το όνομά τους για να προσελκύσουν ανυποψίαστους και ευκολόπιστους πολίτες ώστε να επενδύσουν στην αγορά Bitcoin αλλά και σε προγράμματα αυτόματων συναλλαγών κρυπτονομισμάτων.

Μεταξύ των θυμάτων και ο γνωστός εκδότης και παρουσιαστής, Πέτρος Κωστόπουλος. Επιτήδειοι παρουσίασαν μέσω Facebook και Instagram δήθεν συνέντευξη του σε τηλεοπτική εκπομπή, όπου ο Πέτρος Κωστόπουλος αποκάλυπτε πως κατάφερε να κερδίσει 2 με 3 εκατ. ευρώ ενώ είχε πτωχεύσει.

Και πως μάλιστα μοιράστηκε τον τρόπο με τον οποίο μπόρεσε να επανέλθει μετά από τη χρεοκοπία, χάρη σε μια αυτοματοποιημένη πλατφόρμα που ονομάζεται Bitcoin Profit.

Φυσικά όλα αυτά δεν ισχύουν. Ο Πέτρος Κωστόπουλος αν και αρχικά έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας τόσο στο Facebook όσο και το Instagram, νομίζοντας ότι έτσι θα καταφέρει να εμποδίσει την διασπορά ψευδών ειδήσεων, τελικά οι προσπάθειες απέβησαν άκαρπες και η συγκεκριμένη καμπάνια συνεχίζει να «τρέχει» στα σόσιαλ μίντια, κάτι που διαπίστωσε ο ίδιος την προηγούμενη βδομάδα.

Όπως αποκαλύπτει σήμερα ο Πέτρος Κωστόπουλος στo «protothema» καταθέτει μήνυση και αγωγή κατά των εταιριών Facebook και Instagram τις οποίες θεωρεί αποκλειστικά υπεύθυνες για τον διασυρμό του.

Πέτρος Κωστόπουλος αστυνομία

Πέτρος Κωστόπουλος Facebook

Πέτρος Κωστόπουλος instagram

Πέτρος Κωστόπουλος μήνυση