Ελένη: Έμαθε στον αέρα όλες τις λεπτομέρειες για την γέννα της Γαστεράτου και έπαθε σοκ με τα κιλά του νεογέννητου!

Τι είπε στον αέρα;

Ελένη: Έμαθε στον αέρα όλες τις λεπτομέρειες για την γέννα της Γαστεράτου και έπαθε σοκ με τα κιλά του νεογέννητου!

Η Ελένη Μενεγάκη έμαθε σήμερα στον αέρα της εκπομπής της, όλες τις λεπτομέρειες για την γέννα της Μαντώς Γαστεράτου και με τα κιλά του νεογέννητου έπαθε σοκ.

Η παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο την Δευτέρα, ένα υγιέστατο αγοράκι και έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγο της, πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Η Ελένη Μενεγάκη, θέλησε να στείλει τις ευχές της στην νέα μανούλα που γέννησε χθες με καισαρική και αποκάλυψε πως το παιδάκι της ήρθε στον κόσμο 4 κιλά και έπαθε πλάκα.

«4 κιλά διάβασα, Παναγία μου. Πολύ μεγάλο μωρό. Μια χαρά υπέροχο μεγάλο, αλλά σε μια γέννα φυσιολογική είναι ένα θέμα», είπε μεταξύ άλλων.

Ελένη: Διέκοψε την εκπομπή! Τι συνέβη με την εγκυμονούσα Μαντώ Γαστεράτου;

Η Ελένη Μενεγάκη δε δίστασε και διέκοψε την εκπομπή! Δείτε τι συνέβη με την εγκυμονούσα Μαντώ Γαστεράτου!

Η Μαντώ Γαστεράτου είναι μία από τις εγκυμονούσες που έχουν δείξει ότι είναι σωστά κομάντο! Σε μία της ακόμα εμφάνιση στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, η Μαντώ προκάλεσε την ανησυχία της παρουσιάστριας.

Μαντώ Γαστεράτου: H απίστευτη αντίδραση του μπαμπά της όταν έμαθε την εγκυμοσύνη της! Η φωτογραφία είναι... έπος!

Συγκεκριμένα, η Μαντώ θέλησε να επισκεφθεί την Ελένη την ώρα της μαγειρικής με την παρουσιάστρια να βάζει την εγκυμονούσα να καθίσει αμέσως!

«Δεν κάνει να πιέζεσαι, το μωράκι πρέπει να είναι ήσυχο στην κοιλίτσα της μαμάς του… δεν πρέπει να πιέζεσαι. Κάτσε και φάε κοτόσουπα με την ησυχία σου» ήταν τα λόγια της Ελένης ενώ από τη μεριά της, η Μαντώ Γαστεράτου της είπε: «Τρώω, είναι το τρίτο πιάτο»!

Η δήλωση αυτή φαίνεται πως προκάλεσε την ανησυχία της παρουσιάστριας που απάντησε: «Παναγία μου φοβάμαι! Μην μου το λες έτσι απότομα! Έχει μεγαλώσει πολύ η κοιλιά σου. Φοβάμαι μην πάθεις καμία δύσπνοια… Σου είπε φάε ο γιατρός σου;»!