Ολυμπία Χοψονίδου: Αυτό είναι το αυτοκίνητο των ονείρων της! Είναι ολόκληρο «θηρίο»!

Δείτε το για πρώτη φορά!

Ολυμπία Χοψονίδου: Αυτό είναι το αυτοκίνητο των ονείρων της! Είναι ολόκληρο «θηρίο»!

Αυτό είναι το αυτοκίνητο των ονείρων της Ολυμπίας Χοψονίδου και μόλις το δείτε θα καταλάβετε πως είναι ένα ολόκληρο «θηρίο»!

Η σύζυγος του Βασίλη Σπανούλη σε λίγες ημέρες θα φέρει στον κόσμο το 6ο παιδί τους και βιώνουν απόλυτες στιγμές οικογενειακής ευτυχίας!

Η Ολυμπία Χοψονίδου είναι πολύ ενεργή στα social media της και μοιράζεται συχνά στιγμές από την καθημερινότητα της με τους διαδικτυακούς της φίλους!

Έτσι, αυτήν την φορά μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram δημοσίευσε μέσα από ένα Instastory μια φωτογραφία από τον λογαριασμό μιας φίλης της που αποκάλυπτε πιο είναι το αυτοκίνητο των ονείρων της!

Φυσικά, αναφερόμαστε σε ένα τροχόσπιτο - «θηρίο», που ίσως είναι το μόνο που θα μπορούσε να χωρέσει ολόκληρη την οικογένεια Σπανούλη μέσα!

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Ολυμπία Χοψονίδου αυτοκίνητο Βασίλης Σπανούλης

Στην πραγματικότητα όμως έχει αμάξι μαύρο σα τη νύχτα και τεράστιο! Το παίρνει και ο Σπανούλης....

Εξωφρενικό! Η Ολυμπία Χοψονίδου γι αυτή την τσάντα έδωσε 4.700 ευρώ! Όσο κάνει ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο...

Η Ολυμπία Χοψονίδου γι αυτή την τσάντα έδωσε 4.700 ευρώ! Εξωφρενικό; Δηλαδή όσο κάνει ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο...

Η εγκυμονούσα διανύει την πιο υπέροχη περίοδο της ζωής της αφού έχει όλα όσα θέλει! Η οικογένειά της είναι καλά, υπάρχει υγεία, και περιμένει να φέρει στον κόσμο τον 6 καρπό του έρωτά της με τον Βασίλη Σπανούλη!

Γενικά, έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και η επίσημες δημόσιες εμφανίσεις της είναι ελάχιστες έως και μηδαμινές! Προσφάτως, όμως, ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr την "τσάκωσε" με τα παιδάκια της στο γήπεδο και... το βλέμμα μας τράβηξε η τσάντα που είχε στον ώμο της!

Ολυμπία Χοψονίδου: Αποκαλύπτει αν θα γεννήσει με φυσιολογικό τοκετό ή όχι!

Εξωφρενικό! Η Ολυμπία Χοψονίδου γι αυτή την τσάντα έδωσε 4.700 ευρώ! Όσο κάνει ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο...

Μάθαμε πως γι αυτή την τσάντα έδωσε 4.700 ευρώ και ανήκει στην εταιρεία Chanel!

Πώς σου φαίνεται;

Ολυμπία Χοψονίδου: Με την φουσκωμένη κοιλίτσα της γυμνή! Η φωτογραφία μέσα από το σπίτι της με τον Βασίλη Σπανούλη!

Συγκίνησε, το βράδυ της Δευτέρας, η Ολυμπία Χοψονίδου με την φωτογραφία που ανέβασε μέσα από το σπίτι που μένει με τον Βασίλη Σπανούλη! Μας έδειξε την φουσκωμένη της κοιλίτσα εντελώς γυμνή!

Πολύ κοντά στο να φέρει το 6ο της παιδί βρίσκεται η πρώην Σταρ Ελλάς και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μοιράζεται σχεδόν καθημερινά στιγμές της ζωής της με τους διαδικτυακούς της φίλους!

Το βράδυ της Δευτέρας, λοιπόν, ήταν οικογενειακή υπόθεση αφού τόσο ο μπασκετμπολίστας όσο και τα παιδιά της έφαγαν μαζί και απόλαυσαν ταινία!

Η Ολυμπία δημοσίευσε στα instastories της μιας φωτογραφία που έχει σηκώσει την μπλούζα της και η κοιλίτσα της είναι πιο φουσκωμένη από ποτέ.

Ιδού:

Ολυμπία Χοψονίδου

Αν θέλετε να δείτε ωστόσο το κορμί της χωρίς ίχνος ρετούς, έχουμε εδώ κάποιες φωτογραφίες!