Ελένη Μενεγάκη: Η Μαρίνα άρχισε τις τσαχπινιές μόλις είδε τις κάμερες! Θα «τρελαθείτε» με τις φωτογραφίες!

Αποκλειστικά στιγμιότυπα! Έπαιζε με φακό σαν μικρή σταρ!

Ελένη Μενεγάκη: Η Μαρίνα άρχισε τις τσαχπινιές μόλις είδε τις κάμερες! Θα «τρελαθείτε» με τις φωτογραφίες!

Θα "τρελαθείτε" με τις αποκλειστικές φωτογραφίες του Youweekly.gr της Ελένης Μενεγάκη μαζί με την μικρή Μαρίνα! Μόλις είδε τις κάμερες άρχισε τις τσαχπινιές!

Χριστούγεννα χωρίς Μαλδίβες δεν γίνονται για την Ελένη... Την ώρα που η κακοκαιρία στην Ελλάδα ήταν σε πλήρη εξέλιξη, η λαμπερή παρουσιάστρια του Alpha απολάμβανε την ηλιοθεραπεία της και γέμιζε τις αποσκευές της με ήλιο για τις κρύες νύχτες του χειμώνα. Για περίπου μία εβδομάδα έμεινε στα εξωτικά νησιά του Ινδικού, επιστρέφοντας μαυρισμένη λίγο μετά τις 6 το απόγευμα, την περασμένη Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου, στην Ελλάδα μαζί με την οικογένειά της, δηλαδή τον σύζυγό της Μάκη Παντζόπουλο και τα τέσσερα παιδιά της, τον Άγγελο, τη Λάουρα, τη Βαλέρια και τη Μαρίνα. Φορτωμένοι με αποσκευές και δώρα, έτοιμοι να δεχτούν την πρώτη ψυχρολουσία αφού οι θερμοκρασίες στην Ελλάδα είναι κατά τι χαμηλότερες από το καλοκαίρι στις Μαλδίβες, αποχώρησαν όλοι μαζί με το οικογενειακό αυτοκίνητο, με τελευταίο επιβάτη τον Μάκη που έμεινε πίσω για να τακτοποιήσει τις λεπτομέρειες με τις αποσκευές τους.

Ελένη Μενεγάκη μικρή Μαρίνα

Λίγες ώρες αργότερα η Ελένη ετοιμαζόταν να κάνει την τελευταία της ζωντανή εκπομπή για το 2019. Σε μία πραγματική ανατροπή εξέπεμψε live την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, δείχνοντας καλή θέληση από την πλευρά της απέναντι στον Alpha, κόντρα στα μεταγραφικά σενάρια που έχουν γραφτεί το τελευταίο διάστημα. Πάντως, είναι βέβαιο πως το 2020 θα φέρει αλλαγές στο τηλεοπτικό τοπίο, με την Ελένη Μενεγάκη να κάνει νέα σχέδια για το μέλλον της, που μπορεί να τη φέρει σε διαφορετικό ρόλο από αυτόν την παρουσίασης. Το μόνο βέβαιο είναι πως πριν γίνει οποιαδήποτε κίνηση και συζήτηση δεν μπορούμε να μιλάμε για αποχώρηση, αφού τον πρώτο λόγο τον έχει ο σταθμός στον οποίο βρίσκεται σήμερα.

Ελένη Μενεγάκη alpha

Το «ξανθό αγγελάκι» της Ελένης

Δεν θα ήταν υπερβολή αν πούμε πως η 4χρονη Μαρίνα έκλεψε την παράσταση κατά την άφιξη της οικογένειας στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Το «ξανθό αγγελάκι», όπως λέει τρυφερά η μητέρα της, έμεινε εντυπωσιασμένο βλέποντας το ουράνιο τόξο στις Μαλδίβες, αλλά δυσκολεύτηκε με το απότομο κρύο που επικρατούσε στην Ελλάδα, με αποτέλεσμα να επέμβει ο οδηγός της Ελένης Μενεγάκη και να φέρει το μπουφάν της μικρής από το αυτοκίνητο για να μην κρυώνει. Μόλις, βέβαια, εκείνη κατάλαβε την παρουσία του φωτογράφου έκανε τα δικά της παιχνίδια στον φακό φορώντας το μπουφάν και δείχνοντας πως παρ' ότι στα χαρακτηριστικά μοιάζει περισσότερο στον πατέρα της, έχει κληρονομήσει την τσαχπινιά της μητέρας της. «Το παιδί έγινε το πιο ξανθό», έλεγε εκείνη για την κόρη της, που αξίζει να σημειωθεί ότι κρατούσε άλλη κούκλα στην επιστροφή και άλλη στην αναχώρησή της!

Γλέντι μέχρι πρωίας την Πρωτοχρονιά

Μενεγάκη αποκλειστικό

Για πολλούς ήταν έκπληξη αυτή η επιστροφή, όμως η Ελένη Μενεγάκη έχει ως παράδοση να αλλάζει χρόνο στο σπίτι της στα Μελίσσια, επομένως δεν θα μπορούσε να αλλάξει συνήθειες αποχαιρετώντας τη δεκαετία. Δεινή νοικοκυρά, της αρέσει να διοργανώνει ένα μεγάλο τραπέζι για να υποδεχτεί τον νέο χρόνο και μάλιστα επιμελείται όλα τα πιάτα, μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια. Όπως αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής της, αυτή η βραδιά ήταν ξεχωριστή, αφού έμεινε ξύπνια μέχρι αργά: «Για μένα έκατσα μέχρι αργά την Πρωτοχρονιά. Δεν σας λέω μέχρι τι ώρα, για να μη σας σοκάρω».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ