Ποιος "Νικηφόρος"; Αυτός είναι ο πραγματικός αγαπημένος της "Δρόσως" από τις Άγριες Μέλισσες! Φωτογραφίες με καυτά φιλιά!

Τους "πιάσαμε" στα πράσα!

Ποιος

Αυτός είναι ο πραγματικός αγαπημένος της "Δρόσως" από τις Άγριες Μέλισσες! Αποκλειστικές φωτογραφίες με καυτά φιλιά! Ποιος "Νικηφόρος";

Την ώρα που στο Διαφάνι οι εξελίξεις συνεχίζονται με καταιγιστικούς ρυθμούς και επιφυλάσσουν πολλά για τη Δανάη Μιχαλάκη, τη μικρότερη από τις τρεις αδερφές και πρωταγωνίστριες στις «Άγριες Μέλισσες», εκείνη στην πραγματικότητα έχει ήδη βρει ένα απάνεμο λιμάνι στο πλευρό του συναδέλφου της Γιώργου Παπαγεωργίου, που αυτή την περίοδο συμμετέχει στη σειρά του Alpha «Σπίτι είναι...». Αν και οι δύο είναι φειδωλοί στις δηλώσεις τους για την προσωπική τους ζωή, έχουν παραδεχτεί ότι είναι μαζί, αλλά και να μην το είχαν πει, οι εικόνες που κατ' αποκλειστικότητα φέρνει σήμερα το YOU στη δημοσιότητα ισούνται με χίλιες λέξεις.

Άγριες Μέλισσες

Αγκαλιές και παθιασμένα φιλιά έδιναν κι έπαιρναν στη μέση του δρόμου, αφού οι δύο ερωτευμένοι προφανώς δεν μπορούσαν να περιμένουν μέχρι το βράδυ ώστε να φιληθούν στην αλλαγή του χρόνου και να ανταλλάξουν ευχές. Όσο κι αν ο κόσμος σιγά-σιγά τούς αναγνώριζε, εκείνοι αδιαφορούσαν για τα αδιάκριτα βλέμματα, μέχρι που αποχώρησαν αγκαλιά, καβάλα στη μηχανή του Γιώργου Παπαγεωργίου.

Άγριες Μέλισσες αντ1

Τι ενώνει το ερωτευμένο ζευγάρι

Δανάη Μιχαλάκη

Πολυτεχνίτης ο «Ανέστης» από το «Σπίτι είναι...», αφού εκτός από ηθοποιός έχει δουλέψει ως σκηνοθέτης, ενώ ασχολείται με τη μουσική και έχει τη δική του μπάντα, τους Polkar. Στο πρόσφατο live τους, μάλιστα, στον «Σταυρό του Νότου» δέχτηκε επιδρομή αγάπης από τις «Άγριες Μέλισσες», ανάμεσά τους φυσικά και η αγαπημένη του «Δρόσω», που τον παρακολουθούσε περήφανη από τα πρώτα τραπέζια. Παιδιά ηθοποιών και οι δύο, της Φιλαρέτης Κομνηνού και του Γιώργου Μιχαλάκη αντίστοιχα, δεν θα μπορούσαν παρά να ακολουθήσουν τα βήματά τους βρίσκοντας αρκετά κοινά ενδιαφέροντα. Ξεκινώντας το 2020 και οι δύο κάνουν ένα νέο άνοιγμα στην καριέρα τους, που μέχρι στιγμής πηγαίνει περίφημα...

Δείτε εδώ όλες τις εξελίξεις και τα αποκλειστικά ρεπορτάζ για τις Άγριες Μέλισσες

Δρόσω Άγριες Μέλισσες

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ