Survivor - νέος έρωτας: Πρώην παίκτης έχει «τρελαθεί» με αυτήν την κούκλα! Φωτογραφία ντοκουμέντο!

Σφάζοντας τα κορίτσια στην ποδιά του!

Survivor - νέος έρωτας: Πρώην παίκτης έχει «τρελαθεί» με αυτήν την κούκλα! Φωτογραφία ντοκουμέντο!

Πρώην παίκτης του Survivor βρήκε νέο έρωτα και συγκεκριμένα έχει «τρελαθεί» με αυτήν την κούκλα! Έχουμε και φωτογραφία ντοκουμέντο!

Ο ίδιος είχε προκαλέσει φρενίτιδα στις γυναίκες με την ομορφιά του και τα κορίτσια δεν έχαναν επεισόδια από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ μόνο για τα μάτια του!

Ο λόγος για τον Μάριο Πρίαμο, ο οποίος όπως φαίνεται ερωτεύτηκε και η σύντροφός του είναι μια κούκλα!

Πριν από περίπου δυο χρόνια όλοι μιλούσαν για τον Κύπριο παίκτη, ωστόσο σε αυτή τη φωτογραφία το θέμα δεν είναι εκείνος αλλά η εντυπωσιακή νέα του σύντροφος.

Ο πρώην παίκτης του Survivor δημοσίευε μία φωτογραφία από τις χιονισμένες Άλπεις που πόζαρε με την κούκλα σύντροφό του και όπως βλέπετε είναι πολύ... «hot»!

Μάριος Πρίαμος Survivor ΣΚΑΪ σύντροφος σχέση έρωτας

Σύντροφος Πρίαμου

έρωτας Survivor

Σύντροφος Survivor Μάριος Πρίαμος

Διαβάστε επίσης για τον νέο έρωτα στο παιχνίδι Survivor Ελλάδα Τουρκία! Δεν το έκρυψαν μπροστά στους συμπαίκτες τους!

Survivor - νέος έρωτας: H ξανθιά πρώην παίκτρια έπεσε στην αγκαλιά του μετά το παιχνίδι...

H ξανθιά πρώην παίκτρια του Survivor έπεσε στην αγκαλιά του μετά το παιχνίδι... Αποκάλυψη για το νέο έρωτα!

Μπορεί το Survivor Ελλάδα Τουρκία να έχει τελειώσει εδώ και μήνες, μπορεί το Survivor All Star να αργεί αλλά εμείς είμαστε εδώ για να σας μεταφέρουμε το παρασκήνιο από αγαπημένους παίκτες που στιγμάτισαν το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ!

Σήμερα θα ασχοληθούμε μ' έναν έρωτα που έχει δημιουργηθεί εδώ και αρκετό καιρό και πλέον τα παιδιά δεν κρύβονται! Πρόκειται για... διαβάστε την συνέχεια στο athensmagazine.gr

Survivor: Πρώην παίκτρια αποκαλύπτει το πρόσωπο του μεγαλύτερου έρωτά της!

Πρώην παίκτρια του γνωστού ριάλιτι επιβίωσης «Survivor», δε διστάζει και αποκαλύπτει σε όλους, το πρόσωπο του μεγαλύτερου έρωτά της, που της "έκλεψε" την καρδιά όσο κανένας άλλος!

Ήταν μία από τις παίκτριες "φωτιά" καθώς κάθε της εμφάνιση έκανε τους άντρες να παραμιλούν και όχι άδικα! Η ίδια λοιπόν θέλησε να κάνει μία αποκάλυψη μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

Να σας θυμίσουμε επίσης πως ακόμα μία παίκτρια "φωτιά", η Κατερίνα Δαλάκα, χώρισε με το σύντροφό της, Δημήτρη Φιντιρίκο!

Ο λόγος για τη Φελίσια Λαπάτη, η οποία πριν από λίγους μήνες έγινε για πρώτη φορά μανούλα και αποφάσισε να δείξει στους διαδικτυακούς της φίλους για πρώτη φορά το πρόσωπο του γιου της!

Ο μπέμπης είναι πανέμορφος και όλοι "έλιωσαν" με τη φωτογραφία!

φελίσια λαπάτη γιος