Θρήνος στον καλλιτεχνικό κόσμο! Πέθανε κορυφαίος σκηνοθέτης!

Αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του!

Θρήνος στον καλλιτεχνικό κόσμο! Πέθανε κορυφαίος σκηνοθέτης!

Θρήνος έχει ξεσπάσει στον καλλιτεχνικό κόσμο με την είδηση πως πέθανε ένας κορυφαίος σκηνοθέτης, ο οποίος μάλιστα ήταν δημιουργός μίας πασίγνωστης σειράς!

Ένας από τους κορυφαίους συγγραφείς τηλεοπτικών σειρών, αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του, σε ηλικία 45 ετών, αφού αυτοπυροβολήθηκε.

Θυμίζουμε πως μόλις πριν ένα μήνα, έφυγε από τη ζωή ακόμα ένας κορυφαίος Έλληνας σκηνοθέτης, ο οποίος είχε γίνει γνωστός για τη δράση του στο θέατρο.

Ο λόγος για τον Silvio Horta, ο οποίος ήταν δημιουργός της σειράς «Ugly Betty», δηλαδή της ξένης εκδοχής της «Μαρίας της Άσχημης»!

Ο Horta σόκαρε τον καλλιτεχνικό χώρο με την αυτοκτονία του, με τους συντελεστές της επιτυχημένης σειράς να σπεύδουν να στείλουν τα συλλυπητήρια τους στην οικογένειά του.

Θρήνος: Πέθανε γνωστός Έλληνας σκηνοθέτης! Τον είχαμε γνωρίσει μέσα από γνωστή ταινία!

Θρήνος επικρατεί τις τελευταίες ώρες με την είδηση πως πέθανε γνωστός Έλληνας σκηνοθέτης! Τον είχαμε γνωρίσει μέσα από γνωστή ταινία!

Ο σκηνοθέτης είχε λάβει μέρος σε παραγωγές του ευρωπαϊκού και του αμερικανικού κινηματογράφου ενώ είχε συνεργαστεί και με την Ανιές Βαρντά!

Θρήνος! Αγαπημένη ηθοποιός έκλεισε τα μάτια της για πάντα μετά από σοβαρά προβλήματα υγείας!

Ο λόγος για τον Σταύρο Καπλανίδη! Ο διάσημος σκηνοθέτης δυστυχώς έχασε τη μάχη που έδινε με τον καρκίνο.

πέθανε σκηνοθέτης

Υπήρξε βοηθός σκηνοθέτη στη «Λούφα και παραλλαγή» του Νίκου Περάκη, στην παραγωγή «Το εξπρές του μεσονυκτίου του Alan Parker» και στο «Μεγαλέξανδρος» του Θόδωρου Αγγελόπουλου. Επίσης ο ίδιος ασχολήθηκε με το ντοκιμαντέρ, αλλά και ταινίες μυθοπλασίας. Ανάμεσα σ’ αυτές το "Les amants terribles"(1985) και το "Καντίνα" (2009).

Το τελευταίο "αντίο" θα δοθεί την Τρίτη 19 Νοεμβρίου στις 11.00 π.μ. στο νεκροταφείο Ζωγράφου.

Παγκόσμιο πένθος! Πέθανε κορυφαίος σκηνοθέτης!

Παγκόσμιο πένθος για τον θάνατο του κορυφαίου σκηνοθέτη, ο οποίος είχε υποστεί εγκεφαλικό!

Ο λόγος για τον Τζον Σίνγκλετον, του σκηνοθέτη του Boyz n the Hood και του Poetic Justice. Διαβάστε παρακάτω...

Η οικογένειά του, αποφάσισε να αποσυνδέσει την μηχανική υποστήριξη, που τον κρατούσε στη ζωή εδώ και δυο εβδομάδες, μετά το εγκεφαλικό που υπέστη στις 17 Απριλίου.

Οι επιπλοκές στην υγεία του ήταν εκείνες που οδήγησαν την οικογένειά του στην απόφαση να τον βγάλει από τη μηχανική υποστήριξη.

Ο σκηνοθέτης Τζον Σίνγκλετον

«Με λύπη ανακοινώνουμε ότι ο Τζον Σίνγκλετον πέθανε. Ο Τζον έφυγε ήσυχα, με την οικογένεια και τους φίλους του γύρω του. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους υπέροχους γιατρούς του νοσοκομείου Cedars-Sinai για τη φροντίδα και την ευγένειά τους και ξανά θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους θαυμαστές, τους φίλους και τους συναδέλφους του Τζον για την αγάπη και την υποστήριξη που του έδειξαν σε αυτή τη δύσκολη στιγμή».