Πασίγνωστη τραγουδίστρια σοκάρει! «Στα 19 μου βιάστηκα κατ’ εξακολούθηση»!

Μίλησε ανοικτά για τη δραματική της εμπειρία!

Πασίγνωστη τραγουδίστρια σοκάρει! «Στα 19 μου βιάστηκα κατ’ εξακολούθηση»!

Σοκάρει η εξομολόγηση που έκανε αυτή η πασίγνωστη και αγαπημένη τραγουδίστρια μέσα από συνέντευξη που παραχώρησε. «Στα 19 μου βιάστηκα κατ’ εξακολούθηση»!

Μία κατάθεση ψυχής αποφάσισε να κάνει αυτή η κορυφαία τραγουδίστρια, η οποία μιλώντας σε μία συνέντευξή της αναφέρθηκε στο βιασμό της και στα ψυχολογικά προβλήματα που αυτός της άφησε.

Ο λόγος για την Lady Gaga, η οποία μίλησε στην Oprah και είπε:

«Το ενδιαφέρον είναι ότι ανακάλυψα μέσω της νευροψυχικής έρευνας και της σχέσης μου με τους γιατρούς πως η ινομυαλγία μπορεί να αντιμετωπιστεί μέσω ψυχιατρικής θεραπείας. Τα προβλήματα ψυχικής υγείας είναι μια ιατρική κατάσταση και θα πρέπει να αντιμετωπίζονται ως τέτοια. Δεν πρέπει να τα αγνοούμε.

Έχω ψυχολογικά προβλήματα, παίρνω πολλά φάρμακα για να παραμείνω σε ισορροπία και είμαι μια μαχήτρια. Βιάστηκα κατ’ εξακολούθηση όταν ήμουν 19 ετών και ανέπτυξα μετατραυματικό στρες ως αποτέλεσμα του βιασμού. Δεν είχα κανένα να με βοηθάει. Ξαφνικά έγινα σταρ και ταξίδευα τον κόσμο. Από ξενοδοχείο σε γκαράζ και από τη λιμουζίνα στη σκηνή και ποτέ δεν αντιμετώπισα το πρόβλημά μου.

Ζω και είμαι δυνατή και θα πάρω όλες τις εμπειρίες της ζωής μου και θα τις μοιραστώ με τον κόσμο για να τον κάνω καλύτερο».

Lady Gaga βιασμός

Θυμίζουμε πως πριν από λίγο καιρό έγινε γνωστή και η είδηση για τον βιασμό μιας γνωστής δημοσιογράφου!

Παντρεύτηκε πασίγνωστη τραγουδίστρια! Ο σύζυγος της έχει καταδικαστεί για βιασμό και ανθρωποκτονία!

Παντρεύτηκε πασίγνωστη τραγουδίστρια και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Ο σύζυγος της έχει καταδικαστεί για βιασμό και ανθρωποκτονία.

Οι αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τον άντρα της σοκάρουν, ωστόσο η ίδια δεν φαίνεται να πτοείται.

Πριν λίγες ώρες, η Nicki Minaj αποκάλυψε τον γάμο της με τον σύντροφό της Kenneth Petty,στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Παντρεύτηκε πασίγνωστη τραγουδίστρια

Η διάσημη και άκρως επιτυχημένη ράπερ δημοσίευσε ένα βίντεο λίγων δευτερολέπτων, όπου απεικονίζονταν δυο κούπες με τις λέξεις «κύριος» και «κυρία» και δίπλα τους δυο καπέλα που έγραφαν «γαμπρός» και «νύφη». Στη λεζάντα της ανάρτησης έγραψε χαρακτηριστικά το νέο της όνομα και την ημερομηνία του γάμου τους, που ήταν 21 Οκτωβρίου του 2019.

Το 1995 ο σύζυγος της, καταδικάστηκε για απόπειρα βιασμού και έμεινε στη φυλακή για περίπου τέσσερα χρόνια. Αφού βγήκε, δικάστηκε ξανά το 2006 για ανθρωποκτονία.