Κατερίνα Καινούργιου: Έγινε έξαλλη με τη Ναταλία Γερμανού! «Θα μπορούσε να πει...»

Τι ενόχλησε την παρουσιάστρια;

Κατερίνα Καινούργιου: Έγινε έξαλλη με τη Ναταλία Γερμανού! «Θα μπορούσε να πει...»

Έξαλλη έγινε η Κατερίνα Καινούργιου με τη συγγνώμη που ζήτησε η Ναταλία Γερμανού στη χθεσινή της συνέντευξη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και σχετικά με το τι θα μπορούσε να έχει πει για την εκπομπή της.

Η Ναταλία Γερμανού ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και μίλησε για όλους και για όλα.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στη σχέση της με τον "DJ Pitsi" , ζητώντας του δημόσια συγγνώμη για τα σκληρά της λόγια.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια είπε: «Είχα εκφραστεί λίγο σκληρά για εκείνον, όταν ήταν σε μια άλλη εκπομπή, αλλά μια συγνώμη έστω με καθυστέρηση...».

Το σχόλιο περί "άλλης εκπομπής" φάνηκε να ενοχλεί την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία με τη σειρά της είπε:

«Εντάξει, να πάει τώρα εκεί και να πει στην εκπομπή της Καινούργιου…» σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου, ενώ στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Πραγματικά οι λόγοι που αποχώρησε ο Dj Pitsi τότε από την εκπομπή ήταν άλλοι. Ούτε τσακωθήκαμε ούτε τίποτα. Πολύ καλό παιδί! Η Ναταλία δεν θεωρώ ότι το είπε άσχημα το “σε μια άλλη εκπομπή” απλά εκείνη την ώρα το είπε έτσι. Τη νύφη τότε την είχαμε πληρώσει όλοι, όχι μόνο ο Dj Pitsi, αλλά ας μην το αναλύσουμε».

Κατερίνα Καινούργιου: Έξαλλη με παίκτρια του GNTM! «Να την πιάσω απ' το μαλλί...»!

Η Κατερίνα Καινούργιου έγινε έξαλλη με μια παίκτρια του ριάλιτι μόδας του Star, GMTM! Είπε χαρακτηριστικά: «Να την πιάσω απ' το μαλλί...»!

Η όμορφη παρουσιάστρια του Open τα «έβαλε» με τη Μαρτίνα από τις FF και τα όσα είπε για τη Χαρά Παππά, την οποία χαρακτήρισε «φίδι»!

Είπε χαρακτηριστικά:

«”Ξεδιπλώθηκε το φίδι”. Το είπε με τέτοια κακία. Αυτή είναι η Μαρτίνα; Θέλει να τη πιάσω από το μαλλί και να της αλλάζω τα μαλλιά. Το αγόρι της είναι μια χαρά. Να της πει να είναι λίγο πιο γλυκιά. Μου βγάζει τρομερή επιθετικότητα αυτό το κορίτσι. Πέρσι που η Μέγκι προκαλούσε αντιδράσεις, δεν μου ήταν τόσο αντιπαθής εμένα».

Κατερίνα Καινούργιου: "Τσάκισε" τον ανταγωνισμό και τους έστειλε όλους... αδιάβαστους! Απίστευτα νούμερα τηλεθέασης!