Μαύρες γιορτές για την Τίνα Σακελλαρίου! Διέρρηξαν το σπίτι της

Συγκλονίζει η περιγραφή της!

Μαύρες γιορτές για την Τίνα Σακελλαρίου! Διέρρηξαν το σπίτι της

Μαύρες γιορτές είχε η Τίνα Σακελλαρίου αφού ληστές μπήκαν στο σπίτι της και το διέρρηξαν όπως αποκάλυψε στην εκπομπή Αλήθειες με την Ζήνα.

Όπως αποκάλυψε διέρρηξαν το σπίτι της αλλά και τα άλλα διαμερίσματα της πολυκατοικίας στην οποία μένει.

Ιστορικά κειμήλια, χρυσές πένες του Αλέκου Σακελλάριου, αντικείμενα ανεκτίμητης συναισθηματικής αξίας, λίρες, κοσμήματα, τσάντες και ρούχα είναι μερικά από αυτά που έκλεψαν.

Ωστόσο ευτυχώς δεν βρισκόταν στο σπίτι εκείνη τη στιγμή καθώς όπως είπε είχε πάει μια μεσημεριανή βόλτα στο Χαλάνδρι.

Όταν επέστρεψε στο διαμέρισμα δευτέρου ορόφου όπου μένει τα τελευταία πέντε χρόνια, βρήκε την πόρτα κλειδωμένη, καθώς οι ληστές μπήκαν από την μπαλκονόπορτα.

Η Τίνα Σακελλάριου όπως είπε δεν θέλησε να φωνάξει την αστυνομία.

Δείτε όλα όσα δήλωσε:

Εντωμεταξύ δείτε και τους 28 διάσημους Έλληνες που έπεσαν θύματα ληστείας!

Σοκ για γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια! Έπεσε θύμα ληστείας

Σοκ έπαθε γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια καθώς έπεσε θύμα ληστείας! Μάλιστα ανέβασε και φωτογραφίες από το σπίτι της στο Facebook...

Ο λόγος για την Γιώτα Μιχαλοπούλου. Διαρρήκτες μπήκαν στο σπίτι της την ώρα που έλειπε και της το έκαναν άνω κάτω.Η ίδια δημοσίευσε τις φωτογραφίες στο Facebook και έγραψε:

παρουσιάστρια κλοπή

«Τη βαθιά μου λύπη στους “συμπαθείς” βλαμμένους που μας άνοιξαν το σπίτι. ‘Επρεπε -κάπως- να τους έχουμε προειδοποιήσει ότι δεν υπάρχει ευρώ τσακιστό, όχι στο σπίτι, ούτε καν στην κωλότσεπη.

Ξέρω, πελάγωσαν κι αυτοί με τις δύο-δυόμιση χιλιάδες βιβλία, βινύλια, cd, dvd, VHS, εφημερίδες, περιοδικά, φωτογραφίες, αρχεία κλπ αλλά αυτά παθαίνεις άμα πας να διαρρήξεις -μεταξύ άλλων- σπίτι δημοσιογράφων, όπου έως κι εγώ είχα ξεγραμμένα κάτι Gucci γυαλιά ηλίου, τα οποία έψαχνα εδώ και δύο χρόνια.

Από που τα ξετρυπώσατε ρε μα…ες;; Είχα φάει τον κόσμο να βρω που τα έχω καταχωνιάσει!
Καλή χρονιά αδέλφια»

Γιώτα Μιχαλοπούλου σήμερα