Χάος στο Buckingham! Αυτό είναι το επόμενο βήμα του Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ μετά την παραίτηση από τα βασιλικά τους αξιώματα!

Η συγκλονιστική δήλωση του Χάρι για την Νταϊάνα!

Χάος στο Buckingham! Αυτό είναι το επόμενο βήμα του Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ μετά την παραίτηση από τα βασιλικά τους αξιώματα!

Χάος επικρατεί στο Buckingham από χθες το βράδυ και όχι άδικα! Το επόμενο βήμα της Μέγκαν Μαρκλ και του Πρίγκιπα Χάρι μετά την παραίτηση τους από τα βασιλικά τους αξιώματα έγινε γνωστό και δεν το περίμενε κανείς.

Μία είδηση ήρθε να σοκάρει όλο τον κόσμο χθες το βράδυ, μιας και ο Πρίγκιπας Χάρι, μαζί με την αγαπημένη του σύζυγο Μέγκαν Μαρκλ, μέσα από μία επίσημη ανακοίνωση τους, δήλωσαν πως παραιτούνται από τα αξιώματά τους ως Δούκας και Δούκισσα του Σάσεξ.

Είναι αλήθεια ωστόσο, ότι τον τελευταίο καιρό το ζευγάρι δεν τα πήγαινε καλά ούτε με τον Ουίλιαμ και την Κέιτ Μιντλετον αλλά ούτε και με την Βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία τους απέκλεισε κανονικά από τις καθιερωμένες της χριστουγιεννιάτικες ευχές.

Έτσι οι δυο τους από εδώ και στο εξής θα μετακομίσουν στην Αμερική, όπου θα εργασθούν εθελοντικά, αφήνοντας πίσω τα πλούτη αλλά και τη Μεγάλη Βρετανία.

Μάλιστα πριν από λίγο καιρό, ο Χάρι, μιλώντας σε ένα δοκιμαντέρ που είχε γίνει για τη ζωή της μητέρας του, Νταϊάνα, είχε ξεκαθαρίσει πως: «Δεν θα δεχτώ τον εκφοβισμό ώστε να παίξω το παιχνίδι που σκότωσε τη μητέρα μου».

Ενώ μάλιστα ξεκαθάρισε πως κάθε φορά που καλείται να αντιμετωπίσει μπροστά του κάμερες, του έρχονται μνήμες από το θάνατο της αγαπημένης λαίδης, κι έτσι δε θα ήθελε η Μέγκαν Μαρκλ, να έχει την ίδια κατάληξη με την μητέρα του, τονίζοντας πως φοβάται.

Από τη μεριά του το Buckingham, εξέδωσε δική του ανακοίνωση μέσα από την οποία προειδοποιεί ότι η παραίτησή τους θα πάρει χρόνο:

«Οι συζητήσεις με τον δούκα και τη δούκισσα του Σάσεξ είναι σε πρώιμο στάδιο. Κατανοούμε την επιθυμία τους να ακολουθήσουν άλλο δρόμο, ωστόσο χρειάζεται χρόνος προκειμένου να διευθετηθούν περίπλοκα θέματα».

Σύμφωνα πάντως με την Daily Mail το παλάτι του Μπάκιγχαμ είναι «απογοητευμένο» ενώ φουντώνουν οι ισχυρισμοί ότι το ζευγάρι Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι, δεν είχε πει το παραμικρό στην Βασίλισσα Ελισάβετ για την απόφασή τους, την οποία ανακοίνωσαν μέσω social media.

Έκτακτο! Παραιτήθηκε ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ!

Έσκασε έκτακτο μόλις τώρα! Ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ το πήραν απόφαση και ο καθένας από τους δυο τους παραιτήθηκε από τα βασιλικά τους καθήκοντα, σοκάροντας την κοινωνία της Αγγλίας αλλά το Buckingham!

Η είδηση για την παραίτηση του ζεύγους έσκασε σαν βόμβα!

Με επίσημη ανακοίνωση στο Instagram, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ επιβεβαίωσαν ότι εγκαταλείπουν την πριγκιπική ζωή.

«Σκοπεύουμε να παραιτηθούμε από “ανώτερα” μέλη της βασιλικής οικογένειας και να εργαστούμε για να γίνουμε οικονομικά ανεξάρτητοι, ενώ συνεχίζουμε να στηρίζουμε πλήρως τη βασίλισσα. Με τη δική σας ενθάρρυνση, κυρίως τα τελευταία χρόνια, νιώσαμε έτοιμοι να κάνουμε αυτήν την προσαρμογή. Σχεδιάζουμε να ισορροπούμε τον χρόνο μας μεταξύ Ηνωμένου Βασιλείου και Βόρειας Αμερικής, συνεχίζοντας να τιμούμε το καθήκον μας στη Βασίλισσα, την Κοινοπολιτεία», αναφέρουν.

Θυμίζουμε ωστόσο, ότι οι σχέσεις του ζευγαριού με την Βασίλισσα ήταν ιδιαίτερα τεταμένες, αφού αποφάσισαν να μην περάσουν μαζί της τα Χριστούγεννα!