Πασίγνωστος παρουσιαστής αποθεώνει την Καινούργιου: «Μου αρέσει πάρα πολύ, είναι όμορφη, ένα πλάσμα αυτοδημιούργητο»

Ο λόγος για...

Πασίγνωστος παρουσιαστής αποθεώνει την Καινούργιου: «Μου αρέσει πάρα πολύ, είναι όμορφη, ένα πλάσμα αυτοδημιούργητο»

Πασίγνωστος παρουσιαστής αποθέωσε σε συνέντευξη του την Κατερίνα Καινούργιου. «Μου αρέσει πάρα πολύ, είναι όμορφη, ένα πλάσμα αυτοδημιούργητο».

Ο λόγος για τον Γρηγόρη Γκουντάρα που έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα Real και μίλησε για την συνεργασία του με την παρουσιάστρια.

Πώς είναι η καινούργια σου τηλεοπτική παρέα;

Είναι μια υπέροχη σεζόν και πολύ απολαυστική. Ξαναχαμογελάμε τηλεοπτικά, είναι ωραία η παρέα και είναι άψογη η συνεργασία με την Κατερίνα. Νομίζω ότι είναι το ιδανικό τηλεοπτικό περιβάλλον για εμένα.

Γκουντάρας Ευτυχείτε

Πώς βλέπεις την Κατερίνα Καινούργιου;

Η Κατερίνα μου αρέσει πάρα πολύ, γιατί έχει καθημερινά αυτόν τον ενθουσιασμό στα μάτια. Είναι προσηλωμένη στη δουλειά και εστιάζει στη λεπτομέρεια, στο να είναι καλή, να είναι όμορφη, στα θέματα της εκπομπής. Είναι άψογη με τους συνεργάτες της. Είναι ένα πλάσμα εντελώς αυτοδημιούργητο τηλεοπτικά. Κι αυτό έχει μεγάλη σημασία, γιατί αυτό που πέτυχε το πέτυχε με πολύ κόπο,, αγώνα και θέληση. Αυτό είναι το μεγαλύτερο εύσημο για εκείνη.

Με την τηλεθέαση είστε ικανοποιημένοι;

Εγώ δεν ήμουν πέρυσι βέβαια, αλλά όλο το κανάλι πρέπει να είναι ευχαριστημένο από την πορεία της εκπομπής.

Νομίζω ότι τα βλέπετε, αλλά, επειδή πλέον έχει αρχίσει να ασχολείται και ο κόσμος με τα νούμερα, το ξέρει και ο ίδιος. Η εκπομπή έχει γίνει η συνήθεια του. Ο κόσμος τα δίνει άλλωστε τα νούμερα, δεν τα δίνει κανένας άλλος.

Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε πρόσφατα για τα πάντα, ξεκαθαρίζοντας την εικόνα της!

Ηθοποιός από το «Κόκκινο Ποτάμι» είπε στον αέρα της εκπομπής ότι είχε σχέση με την Κατερίνα Καινούργιου!

Σχέση με την Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε ότι είχε ένας ηθοποιός από την αγαπημένη σειρά «Κόκκινο Ποτάμι» και μάλιστα το ανακοίνωσε στον αέρα της εκπομπή της!

Καλεσμένοι στην εκπομπή «Ευτυχείτε», στο Open ήταν οι συντελεστές της σειράς και η σειρά αποτελεί μία από τις καλύτερες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης αυτής της σεζόν!

Οι συντελεστές της σειράς, ο δημιουργός και σκηνοθέτης της Μανούσος Μανουσάκης αλλά και όλοι οι πρωταγωνιστές: Ιωάννης Παπαζήσης, Αναστασία Παντούση, Αργύρης Πανταζάρας, Τάνια Τρύπη, Κωνσταντίνος Καζάκος, Τάκης Βαμβακίδης,, Τατιάνα Παπαμόσχου, Χαρά Μάτα Γιαννάτου, μίλησαν για τη καθηλωτική σειρά.

Η γνωστή παρουσιάστρια, Κατερίνα Καινούργιου τους υποδέχτηκε με χαρά όλους και συνομίλησε με έναν έναν ξεχωριστά!

Όταν έφτασε η ώρα να μιλήσει με τον ηθοποιό, Ιωάννη Παπαζήση, ακούσαμε μια ατάκα που σίγουρα δεν περιμέναμε να ακούσουμε!

Η παρουσιάστρια είπε πως τον γνωρίζει πολύ καλά και εκείνος είπε χαρακτηριστικά στον αέρα της εκπομπής:

«Τα είχαμε, δεν τα είχαμε; Πες!».

Η Κατερίνα Καινούργιου γέλασε και ξεκαθάρισε πως δεν υπήρξε ποτέ κάτι ερωτικό μεταξύ τους.

Δείτε το σχετικό βίντεο: