Master Chef: Το "βρώμικο" που τρώνε οι κριτές είναι σε άλλο επίπεδο! Έχει μέσα μωβ χταπόδι!

Ποια είναι τα υπόλοιπα υλικά;

Master Chef: Το

Το γκουρμέ "βρώμικο" που τρώνε οι κριτές στο νέο τρέιλερ του Master Chef, έχει πάνω εκλεκτά υλικά και είναι σε άλλο επίπεδο! Ένα από αυτά τα υλικά είναι και το μωβ χταπόδι που έχει μέσα και ξεχωρίζει!

Το τρέιλερ του νέο κύκλου έχει προκαλέσει πανικό στα social media και όχι άδικα, αφού ο κόσμος περιμένει πως και πως την επιστροφή του δημοφιλούς διαγωνισμού μαγειρικής.

Μιλώντας στην εκπομπή «Στην φωλιά των ΚουΚου», ο Πάνος Ιωαννίδης εξήγησε τι έχει μέσα το πολυσυζητημένο σαντουιτς που τρώνε οι κριτές.

«Το σάντουιτς το έφτιαξε ο Θοδωρής Παπανικολάου. Έφτιαξε ένα πραγματικό έργο τέχνης με μαύρο ψωμί, με ένα μωβ χταπόδι, με φάβα, με κάτι μανιτάρια περίεργα. Έχει κάνει την υπεργκουρμεδιά σε βρώμικο».

Μάλιστα πολύ πρόσφατα, ο Πάνος Ιωαννίδης έκανε ακόμη μία "καυτή" αποκάλυψη, σχολιάζοντας το αν του την έχει πέσει ποτέ παίκτρια του Master Chef!

Master Chef: Αυτό είναι το πρώτο τρέιλερ για τον επόμενο κύκλο!

Το πρώτο τρέιλερ για τον επόμενο κύκλο του Master Chef είναι εδώ και είναι άκρως απολαυστικό!

Εφτά μήνες μετά τον μεγάλο τελικό του MasterChef 3 και την ανάδειξη του Μανώλη Σαρρή ως νικητή, ο επόμενος κύκλος κάνει δυναμική επιστροφή!

Οι τρεις κριτές, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Πάνος Ιωαννίδης και Σωτήρης Κοντιζάς, βρίσκονται μέσα σε ένα αυτοκίνητο, με τον πρώτο να οδηγεί.

Δείτε αναλυτικά τι γίνεται στο παρακάτω βίντεο με το αστείο teaser!

Εσείς θυμάστε πόσα είχε κερδίσει ο προηγούμενος νικητής; Σας θυμίσουμε βέβαια και πόσα λεφτά είχε πάρει...

Επιστροφές - "βόμβα" στο διαγωνισμό μαγειρικής του Star! Τι θα δούμε στο trailer;

Έρχονται επιστροφές - "βόμβα" στο δημοφιλή διαγωνισμό μαγειρικής του Star! Δείτε αναλυτικά τι θα δούμε στο trailer!

Σε λίγο καιρό επιστρέφει το Master Chef και στο κανάλι της Κηφισίας ετοιμάζονται... πυρετωδώς! Μέσα από την εκπομπή «Ευτυχείτε» της Κατερίνας Καινούργιου, είδαμε πλάνα από το trailer στο οποίο βλέπουμε την επιστροφή παικτών από τους προηγούμενους κύκλους.

MasteChef: Θυμάστε τον Θάνο Σπανό; Ξεχάστε τον! Έχει γίνει άλλος άνθρωπος!

Όπως αποκαλύφθηκε από το σχετικό ρεπορτάζ της εκπομπής, οι τρεις κριτές μπαίνουν σε ένα μικροσκοπικό αμάξι με τους δύο ψηλούς της παρέας, Πάνο Ιωαννίδη και Σωτήρη Κοντιζά να γκρινιάζουν!

Στο trailer θα δούμε ακόμα και παίκτες από προηγούμενες σεζόν όπως τον Σάββα Λιχανίδη!