Βάσω Λασκαράκη: Φόρεσε «καυτό» κραγιόν και ο Σουλτάτος δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια του! Το must αξεσουάρ για τον χειμώνα!

Θα το λατρέψεις!

Βάσω Λασκαράκη: Φόρεσε «καυτό» κραγιόν και ο Σουλτάτος δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια του! Το must αξεσουάρ για τον χειμώνα!

H Βάσω Λασκαράκη φόρεσε «καυτό» κραγιόν και ο Σουλτάτος δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια του! Το must αξεσουάρ για τον χειμώνα είναι εδώ και σε "καλεί"! Εσύ θα το ακολουθήσεις;

Η ίδια ως λάτρης των trends ξέρει πάντα τι είναι in και τι όχι και για αυτό σου προτείνει την τέλεια απόχρωση!

Σε πρόσφατη δημοσίευσή της στον προσωπικό της λογαριασμό στo Instagram, η ίδια πόζαρε χαμογελαστή, φορώντας ένα κόκκινο κραγιόν της φωτιάς και προκάλεσε εντυπώσεις!

Αν θες και εσύ λοιπόν να μαγνητίσεις όλα τα βλέμματα πάνω σου κάνε το ίδιο με την ηθοποιό!

Να σου θυμίσουμε και μια άλλη της εμφάνιση με κόκκινα αθλητικά και πουκάμισο!

Βάσω Λασκαράκη: Με nude κραγιόν στα χείλη και λευκό πουλόβερ! Ο Σουλτάτος όμως, δεν σταμάτησε να την κοιτά στα μάτια!

Με nude κραγιόν και λευκό πουλόβερ ζιβάγκο πόζαρε στο φακό η Βάσω Λασκαράκη. Ο Λευτέρης Σουλτάτος όμως, δεν σταμάτησε να την κοιτά στα μάτια, όπως και εμείς, αφού η σκιά της είναι καταπληκτική.

Η ηθοποιός είχε πραγματοποιήσει στο πρόσωπο της έχει εντυπωσιακό μακιγιάζ με αφορμή την περίοδο των εορτών που πέρασαν.

Μάλιστα, πόζαρε σε μια φωτογραφία την οποία δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram για να ευχηθεί με την σειρά της στους διαδικτυακούς της φίλους. Το μακιγιάζ της ήταν άκρως εντυπωσιακό με nude κραγιόν και γκρι μπλε σκιά.

Το μακιγιάζ της δεν πέρασε απαρατήρητο ούτε από τον Λευτέρη Σουλτάτο με τον οποίο πέρασαν τις ημέρες των Χριστουγέννων στο εξωτερικό. Θέλησε να της ευχηθεί για την γιορτή της δημοσιεύοντας την συγκεκριμένη φωτογραφία της στα instastories του.

Βάσω Λασκαράκη κραγιόν Λευτέρης Σουλτάτος

Βάσω Λασκαράκη: Με αυτό το κραγιόν θα δώσει φιλί στον Σουλτάτο! Κόκκινο σαν τα νύχια της!

Σίγουρα η Βάσω Λασκαράκη με αυτό το κραγιόν θα δώσει φιλί στον Σουλτάτο! Κόκκινο σαν τα νύχια της και ξέρουμε πού θα το βρεις...

Η ηθοποιός, μπορεί να αγαπά πολυ το casual look όμως τώρα για τις γιορτές προτείνει ένα touch φλογερό και λίγο βραδινό! Η Βάσω Λασκαράκη ποζάρει με κόκκινο κραγιόν και με αυτό αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της τα Χριστούγεννα.

Την σχετική αναρτηση έκανε στο προφίλ της στο Instagram και ταίριαξε το κόκκινο κραγιόν της με τα επίσης κόκκινα χείλη της! Της πάει πολύ και ξέρουμε πού θα το βρεις, αφού μας έδωσε όλες τις λεπτομέρειες!

Ιδού η σχετική ανάρτηση:

Να σου θυμίσουμε και μια άλλη της εμφάνιση με κόκκινα αθλητικά και πουκάμισο!