Συγκλονίζει ηθοποιός με το σοβαρό πρόβλημα υγείας της! "Το παλεύω εδώ και 10 χρόνια!"

Τι της συνέβη;

Συγκλονίζει ηθοποιός με το σοβαρό πρόβλημα υγείας της!

"Το παλεύω εδώ και 10 χρόνια για να το νικήσω!" Συγκλονίζει με τις δηλώσεις της γνωστή ηθοποιός! Η ίδια αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας και δεν το ήξερε κανείς!

Η ηθοποιός και μοντέλο, μίλησε στο Elle Φεβρουαρίου 2020 για τις δύσκολες στιγμές που έζησε, αλλά και για τα μελλοντικά της σχέδια!

Ο λόγος για την Zoe Kravitz, κόρη του γνωστού τραγουδιστή, Lenny Kravitz!

ηθοποιός πρόβλημα υγείας

«Είμαι συνηθισμένη από την οικογένεια μου να ζούμε σε διαφορετικές πόλεις, αλλά να μένουμε κοντά, καθώς ο καθένας έχει να κάνει τα δικά του πράγματα», είπε και συνέχισε, «Ο Καρλ έχει τη δική του καριέρα και πρέπει να επικεντρωθεί σ’ αυτό, αλλά είμαστε μαζί εδώ και αρκετά χρόνια, και ξέρουμε που βρισκόμαστε. Το καλύτερο μέρος του γάμου είναι να μπορείς δίνεις τη μάχη και να ξέρεις ότι κανένας από τους δυο δεν πρόκειται να ανοίξει την πόρτα και να φύγει».

Σύμφωνα με το περιοδικό η Zoe αγωνίστηκε με τη βουλιμία για περίπου 10 χρόνια και για να την ξεπεράσει ακολούθησε ειδική θεραπεία. «Τώρα είμαι καλά» είπε στο Elle, «αλλά είμαι πολύ προσεκτική, πρόκειται για μια αρρώστια, και ποτέ δεν το ξεχνώ».

Σοκ προκάλεσε ωστόσο και η είδηση πως ηθοποιός στραγγάλισε τη συντροφό του, και την έθαψε στον κήπο τους!

Ελληνίδα ηθοποιός αποκαλύπτει το πρόβλημα υγείας της στο Instagram! «Σε μια πρώτη φάση πανικού δοκίμασα φάρμακα,αντιβίωσεις και...»

Ελληνίδα ηθοποιός αποκαλύπτει το πρόβλημα υγείας της στο Instagram! «Σε μια πρώτη φάση πανικού δοκίμασα φάρμακα,αντιβίωσεις και...»

Ο λόγος για την Σοφία Φαραζή που με μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποκάλυψε το αυτοάνοσο νόσημα που της παρουσιάστηκε πριν από δύο χρόνια και μίλησε για όλα αυτά που της δίδαξε αυτή η περιπέτεια.

«Όσοι βρεθήκαμε, χωριστήκαμε, αγαπηθήκαμε, μισηθήκαμε, συμφωνήσαμε, διαφωνήσαμε.. Σας ευχαριστώ. Σας αγαπώ. Ζήτω συγνώμη. Σας συγχωρώ.. χάνοντας από τη ζωή μου ανθρώπους που αγαπάω στάθηκε η αφορμή να φτάσω σε συναισθηματικό, υπαρξιακό και επαγγελματικό αδιέξοδο πριν από δυο χρόνια με αποτέλεσμα να βγάλω ένα αυτοάνοσο ονόματι ροδόχρους.

Σε μια πρώτη φάση πανικού δοκίμασα φάρμακα, αντιβιώσεις και διάφορες κρέμες προσπαθώντας να απαλλαχτώ από το «θείο δώρο» που είχε εισβάλει εν μια νυκτί στη ζωή μου. Και την αποκαλώ δώρο γιατί χωρίς αυτήν δε θα είχα «μετακινηθεί» από τη βολή μου ούτε μισό βήμα. Επέλεξα λοιπόν κάποια στιγμή συνειδητά να δω από που προήλθε.να κατανοήσω και να δεχτώ ότι ο,τι γεννάει ο οργανισμός μας μπορεί και να το αποβάλει.

Κάθε τι ψυχοσωματικό είναι μια «κραυγή αγάπης» και θέλει χρόνο,κόπο και πόνο για να βρεις και να δεχτείς ότι τα πάντα που σου συμβαίνουν ξεκινάνε από σένα τον ίδιο. Δυσκολη διαδικασία. Πιστέψτε με όμως αξίζει. Η αναγνώριση και η αποδοχή είναι σπουδαία. H κατάκτηση των όσων θεωρείτε «τα πάντα σας» έχει να κάνει με τη πίστη κυρίως του εαυτού σας..

Και εγώ από αυτό το «ταξίδι» ανακάλυψα ότι σε αυτή τη ζωή ότι αξίζει είναι να συναντιόμαστε,να μοιραζόμαστε και να αγαπιόμαστε..ανακάλυψα πως τα πάντα (μου) έχουν να κάνουν με την αγάπη. Η ΑΓΑΠΗ! Το σπουδαιότερο φάρμακο, δίνεται δωρεάν και είναι χωρίς παρενέργειες. Προτείνω λοιπόν να το παίρνουμε άφοβα,σε καθημερινή βάση και σε μεγάλες δόσεις» έγραψε.

Σοκ προκάλεσε ωστόσο και η είδηση πως ηθοποιός στραγγάλισε τη συντροφό του, και την έθαψε στον κήπο τους!