"Βόμβα μεγατόνων": Ακόμα δεν ξεκίνησε το My Style Rocks και υπήρξε αποχώρηση! Λίγο πριν την πρεμιέρα τα πήρε όλα και έφυγε!

Ο λόγος για την...

"Βόμβα μεγατόνων" μόλις έσκασε! Λίγο πριν την πρεμιέρα παίκτρια του ριάλιτι μόδας, τα πήρε όλα και έφυγε! Ακόμα δεν ξεκίνησε το My Style Rocks και υπήρξε αποχώρηση που θα προκαλέσει σχόλια!

Η ίδια φαίνεται να άλλαξε γνώμη, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει οικειοθελώς λίγες μέρες πριν την έναρξη, αφήνοντας το παιχνίδι με 11 παίκτριες!

Πληροφορίες του YouWeekly.gr σας αποκαλύπτουν πρώτοι ότι η Janna Sireac (Ζάννα Σιρεάκ) είναι εκτός παιχνιδιού!

My Style Rocks αποχώρηση

Η ίδια είχε δηλώσει κατάγεται από τη Μολδαβία, ενώ όταν χώρισαν οι γονείς της, η μητέρα της ήρθε στην Ελλάδα για να αναζητήσει μια καλύτερη ζωή. Η Janna έμενε με τους παππούδες της , στη Μολδαβία και ήρθε για να βρει τη μητέρα της σε ηλικία 7 ετών.

Έχει σπουδάσει Σχέδιο Μόδας και styling. Δούλεψε ως βοηθός ενδυματολόγου και συνεργάστηκε με πολύ γνωστά ονόματα της show biz, όπως Σάκης Ρουβάς, Έλλη Κοκκίνου και Τατιάνα Στεφανίδου.

Στο παρελθόν είχε δημιουργήσει τη δική της συλλογή με αθλητικά ρούχα. Όνειρό της να φτιάξει τη δική της collection με κοστούμια. Μέσω του Instagram της έχει συνεργαστεί με μεγάλες εταιρίες, ωστόσο ενώ ήταν έτοιμη να κάνει την δοκιμή της στο ριάλιτι, η ίδια αποφάσισε να μείνει εκτός.

Να θυμίσουμε πως η πρεμιέρα θα γίνει τη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου.

Δείτε την κολλητή της Τούνη και την αδερφή της Καζαριάν πρωταγωνίστριες στο πρώτο τρέιλερ!

My Style Rocks: Αυτές είναι οι πρώτες 6 που μπαίνουν στο παιχνίδι! Θα σας «πέσει» το σαγόνι! (Βίντεο)

Αυτές είναι οι πρώτες 6 παίκτριες που μπαίνουν στο παιχνίδι «My Style Rocks»! Το σαγόνι θα σας «πέσει» όταν τις δείτε!

Το ριάλιτι διαγωνισμού μόδας του ΣΚΑΪ ξεκινάει και πάλι και για πρώτη φορά από το «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» βλέπουμε τις πρώτες 6 παίκτριες!

Η Πρώτη είναι η Κρίστεν Λεωτσάκου, μένει στην Αθήνα είναι 28 ετών και είναι Youtuber! Δείτε την στο παρακάτω βίντεο:

Η δεύτερη παίκτρια είναι πολύ γνωστή και αυτό γιατί η συγκεκριμένη είναι κολλητή φίλη της Ιωάννας Τούνη, που γνωρίσαμε επίσης μέσα από την συμμετοχή της στο ίδιο παιχνίδι!

Ο λόγος για την Στέλλα Πάσσαρη...

Ωστόσο γνωρίζουμε και την τρίτη παίκτρια κι αυτό επειδή είναι η αδερφή της Ειρήνης Καζαριάν, τη νικήτρια του περυσινού GNTM!

Ο λόγος για την 25χρονη Μαρία Καχαριάν...

Δείτε και τις άλλες 3 κοπέλες που θα δούμε στον διαγωνισμό:

Δείτε την κολλητή της Τούνη και την αδερφή της Καζαριάν πρωταγωνίστριες στο πρώτο τρέιλερ!