Καλό Μεσημεράκι: Η Κατερίνα Γερονικολού άφησε άφωνο τον παρουσιαστή! "Μου αρέσει αυτός ο..."

Τι δήλωσε η ηθοποιός;

Καλό Μεσημεράκι: Η Κατερίνα Γερονικολού άφησε άφωνο τον παρουσιαστή!

"Μου αρέσει αυτός ο νταλκάς!" Δήλωση που τους άφησε όλους "παγωτό" έκανε η Κατερίνα Γερονικολού στο "Καλό Μεσημεράκι" και ο παρουσιαστής έμεινε άφωνος!

Η ίδια καλεσμένη στον Νίκο Μουτσινά, μίλησε για όλα και μεταξύ άλλων έκανε μια δήλωση που δεν περιμέναμε!

Ο παρουσιαστής λοιπόν αναφέρθηκε στην παράσταση «Από Σμύρνη Σαλονίκη» της Μιμής Ντενίση, με την ίδια να δίνει την επική απάντηση, «Μου αρέσει αυτός ο νταλκάς, πολύ μου αρέσει».

Δείτε αναλυτικά τον λόγο που η ηθοποιός έκανε αυτήν την δήλωση στο παρακάτω βίντεο!

Δείτε επίσης, στο Καλό Μεσημεράκι την Βασιλική Ανδρίτσου που έκανε τον παρουσιαστή να... δακρύσει - «Πριν μείνω έγκυος...»!

Καλό Μεσημεράκι: Αυτή η είσοδος δεν έχει ξαναγίνει! Μπήκε στο πλατό με μηχανή και έφερε τα πάνω κάτω! (Βίντεο)

Αυτή η είσοδος που έγινε στο «Καλό Μεσημεράκι» δεν έχει ξαναγίνει! Έφερε τα πάνω κάτω όταν μπήκε με μηχανή στο πλατό!

Η εκπομπή του Νίκου Μουτσινά στον ΣΚΑΪ σημειώνει πολύ μεγάλη επιτυχία με το κοινό να τον ακολουθεί πιστά όπου κι αν πηγαίνει ο παρουσιαστής!

Αυτήν την φορά καλεσμένος ήταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και έκανε την πιο επική και ανατρεπτική είσοδο σε πλατό που έχει συμβεί μέχρι σήμερα!

Ο Νίκος Μουτσινάς ενημέρωσε το κοινό ότι ο καλεσμένος του άργησε να φτάσει στο στούντιο, αφού μπερδεύτηκε και πήγε στα Σπάτα αντί να πάει στα Μελίσσια.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μπήκε μετά από λίγο στην εκπομπή μαζί με τη βέσπα του και με μουσική υπόκρουση το τραγούδι «O Σαλονικιός». Μάλιστα, πάνω στη βέσπα ανέβηκε και ο Νίκος Μουτσινάς και οι δυο τους κάνανε μια βόλτα στο τηλεοπτικό πλατό, φέρνοντας τα πάνω κάτω!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ενώ εχθές, στο Καλό Μεσημεράκι η Βασιλική Ανδρίτσου έκανε τον παρουσιαστή να... δακρύσει - «Πριν μείνω έγκυος...»!

Κατερίνα Γερονικολού: Τους «μάγεψε» όλους με το κοντό χρυσό της φόρεμα! Ο Τσιμιτσέλης δεν της άφηνε το χέρι!

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης δεν άφηνε λεπτό το χέρι της Κατερίνας Γερονικολού, η οποία τους «μάγεψε» όλους με το κοντό χρυσό της φόρεμα!

Το αγαπημένο ζευγάρι βρέθηκε καλεσμένο στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στον AlphaTv με αφορμή την αυριανή πρεμιέρα που κάνουν στο σινεμά με την ταινία «Για πάντα»!

Η Κατερίνα Γερονικολού επέλεξε να φορέσει ένα κοντό φόρεμα σε τόνους χρυσούς και όπως θα δείτε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης την κοιτούσε τρυφερά και εκείνη είχε συνέχεια το χέρι της πάνω στο χέρι του!

Κατερίνα Γερονικολού Ελένη Μενεγάκη ηθοποιός AlphaTv Γιάννης Τσιμιτσέλης

Ο ίδιος είπε για την ταινία:

«Είναι πολύ δύσκολο. Στην πρώτη προβολή κάθε ταινίας δεν υπάρχει περίπτωση να δω την ταινία. Αυτό το παθαίνω, όχι μόνο στις ταινίες που συμμετέχω εγώ και βλέπω εμένα, γενικότερα. Αρχίζω και βλέπω διάφορα πράγματα, παρατηρώ άλλα. Εμένα, όταν με βλέπω, δεν μπορώ να με κρίνω. Δεν μπορώ να με κρίνω εκείνη τη στιγμή. Μπορώ να πω ότι θα μπορούσα να το κάνω καλύτερα ή ότι βγήκε μια χαρά. Λειτούργησε ή δεν λειτούργησε, ουσιαστικά».

Κατερίνα Γερονικολού Γιάννης Τσιμιτσέλης

Η Κατερίνα Γερονικολού, με τη σειρά της, ανέφερε:

«Όταν με βλέπω, ξαφνικά παρατηρώ όλα τα ελαττώματα που δεν είχα παρατηρήσει ποτέ. Γιατί όταν κοιταζόμαστε στον καθρέφτη ούτε γελάμε, ούτε κινούμαστε. Έτσι είσαι και λίγο πιο συνειδητοποιημένος με το ποιος είσαι οπότε είναι πολύ όμορφο. Ξέρεις τα ελαττώματα και τα προτερήματα σου άρα ξέρεις ποιος είσαι και δεν βρίσκεσαι προ εκπλήξεως. Υπήρχε πολλή φαγωμάρα στα γυρίσματα».

Γιάννης Τσιμιτσέλης Ελένη Μενεγάκη Κατερίνα Γερονικολού Alpha

Μάλιστα πριν λίγο καιρό τη σήκωσε στην αγκαλιά του ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και έβαλαν σχεδόν ίδια ρούχα με γαλάζιο χρώμα!