Δούκισσα Νομικού: Σοκάρει με τις αποκαλύψεις για την γέννα της! "Ήθελα τόσο πολύ να..."

Τι δήλωσε;

Δούκισσα Νομικού: Σοκάρει με τις αποκαλύψεις για την γέννα της!

"Ήθελα τόσο πολύ να έχω την ευλογία να μπορέσω να αποκτήσω τη δική μου οικογένεια!" Μια αποκάλυψη που δεν περιμέναμε έκανε η Δούκισσα Νομικού και σόκαρε με τις αποκαλύψεις για την γέννα της!

Καλεσμένη στο "The 2night show", η ίδια μίλησε για όλα και αποκάλυψε όσα δεν γνωρίζαμε για την ίδια!

Χαρακτηριστικά η ίδια μίλησε για την περίοδο της γέννας, και το σώμα της, «Το σώμα άλλαξε μετά τις γέννες. Ήξερα πως θα αλλάξει. Ποτέ δε με προβλημάτισε γιατί ήθελα τόσο πολύ να έχω την ευλογία να μπορέσω να αποκτήσω τη δική μου οικογένεια. Και τι έγινε; Ούτως η άλλως το σώμα θα άλλαζε με τα χρόνια. Η αλήθεια είναι πως μου στέλνουν πολλά κορίτσια μηνύματα και με ρωτάνε τι να κάνουν με τα κιλά. Τα κιλά θα φύγουν με το τρέξιμο με τα παιδιά. Αλλά το σώμα για μένα ομορφαίνει. Και ο άντρας μου, μού λέει ότι τώρα είμαι πιο ωραία από πριν. Μάλλον ψέματα λέει, αλλά ξέρει τι να λέει. Είμαι τυχερή».

Δείτε την συνέντευξη στο παρακάτω βίντεο.

Εσείς την έχετε δει να ποζάρει πιο ανανεωμένη από ποτέ; Αν όχι τότε δείτε την εδώ!

Δούκισσα Νομικού: Σπάραξε για τον θάνατο του δεύτερου «πατέρα» της! Η αποκάλυψη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου!

Σπάραξε για τον θάνατο του δεύτερο «πατέρα» της η Δούκισσα Νομικού. Η αποκάλυψη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου!

Ο λόγος για τον Θέμο Αναστασιάδη. Η παρουσιάστρια βρέθηκε στην εκπομπή The 2 NIght Show και μεταξύ άλλων μίλησε για τον θάνατο του γνωστού δημοσιογράφου.

«Με τον Θέμο συνεργαστήκαμε πέντε χρόνια και τον ήξερα και άλλα τόσα χρόνια πριν που πήγαινα ως καλεσμένη στην εκπομπή του, οπότε ήμασταν οικογένεια. Εγώ το έχω πει πάρα πολλές φορές ότι ο Θέμος για μένα ήταν τηλεοπτικός πατέρας, ήταν μέντορας.

Ήταν ένας άνθρωπος που ήταν δίπλα μου σε όλα, τον ρωτούσα για τα πάντα και πάντα είχε μια σωστή άποψη και μία γνώμη, ξέρεις, με ανιδιοτέλεια να μοιραστεί μαζί μου. Σοκαρίστηκα όταν το έμαθα, στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Εμένα μου είχε φερθεί καλύτερα από τον οποιονδήποτε συνεργάτη. Μου λείπει πολλές φορές.

Πολύ δύσκολα θα έκανα ξανά μια παρόμοια εκπομπή. Δεν μπορεί να υπάρξει άλλος σαν τον Θέμο για μένα. Με τον Θέμο είχαμε δέσει απίστευτα, δεν θα ήθελα να ξανακάνω κάτι αντίστοιχο με κάποιον άλλον γιατί θα είναι σαν να προδίδω αυτό που είχαμε ζήσει. Είμαι λίγο συναισθηματική», είπε.

Δείτε την επίσης μια φωτογραφία που δημοσίευσε με τους πραγματικούς της γονείς