Θρήνος στον καλλιτεχνικό κόσμο! Πέθανε κορυφαίος σεναριογράφος!

Μεγάλη θλίψη!

Θρήνος στον καλλιτεχνικό κόσμο! Πέθανε κορυφαίος σεναριογράφος!

Θρήνος έχει ξεσπάσει και επικρατεί με την είδηση ότι πέθανε κορυφαίος σεναριογράφος! Έγραφε τα κείμενα για το «Saturday Night Live» που παρουσίαζε ο ίδιος!

Ο άνθρωπος που βρισκόταν πίσω από τις ιστορίες γνωστών κινηματογραφικών ταινιών, όπως ο θρυλικός «Πρωτάρης» και «Ο άνθρωπος μπορεί να περιμένει», έφυγε από τη ζωή, από ανακοπή καρδιάς, σε ηλικία 89 ετών!

Ο λόγος για τον Μπακ Χένρι! Η πιο γνωστή κινηματογραφική του επιτυχία ήταν ο «Πρωτάρης», με πρωταγωνιστές τους Ντάστιν Χόφμαν και Αν Μπάνκροφτ, για το σενάριο του οποίου απέσπασε και μία υποψηφιότητα για Όσκαρ.

Θρήνος είχε προκληθεί και με την είδηση πως γνωστός τραγουδιστής πέθανε επί σκηνής!

Θρήνος: Πέθανε πασίγνωστος σεναριογράφος!

Θρήνος έχει ξεσπάσει με την είδηση ότι πέθανε πασίγνωστος σεναριογράφος!

Με τεράστιες επιτυχίες στην τηλεόραση και το θέατρο, έχασε την ζωή του μετά από βαρύτατο εγκεφαλικό που υπέστη.

Νεκρός Έλληνας επιχειρηματίας!

Τα νέα γνωστοποίησε η κόρη του μέσα από το Facebook:

«Ο αγαπημένος μας πατέρας, συγγραφέας, πατέρας, παππούς, αδερφός, θείος και μέντορας έφυγε από τη ζωή έχοντας δίπλα του φίλους και συγγενείς. Θα λείψει σε όλους μας», ανέφερε η κόρη του στην ανάρτησή της. Αξιοσημείωτο είναι ότι είχε γράψει το «Πριν Χτυπήσει το Κουδούνι», σειρά η οποία σημείωσε τεράστια επιτυχία παγκοσμίως. Ο Sam Bobrick υπέστη βαρύτατο εγκεφαλικό και έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 87 ετών.

Θρήνος: Πέθανε πασίγνωστος σεναριογράφος!

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο! Νεκρός Έλληνας καλλιτέχνης!

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο, με την είδηση ότι βρέθηκε νεκρός κορυφαίος Έλληνας καλλιτέχνης! Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες;

Πιο συγκεκριμένα, πέθανε σε ηλικία 71 ετών ο εικαστικός καλλιτέχνης Σταύρος Κολοζώφ. Ήταν ένας δραστήριος άνθρωπος ,ο οποίος μάλιστα τη δεκαετία του ’80, όταν είχε προκύψει το θέμα κατασκευής και λειτουργίας εργοστασίου πετροχημικών στην Καβάλα, ξεκίνησε απεργία πείνας σαν διαμαρτυρία ενάντια στην επένδυση εκείνη και υπέρ της προστασίας του περιβάλλοντος!

Νεκρός Έλληνας επιχειρηματίας!

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο! Νεκρός κορυφαίος Έλληνας καλλιτέχνης!
Ένα μεγάλο έργο ζωγραφικής του Σταύρου Κολοζώφ βρίσκονταν για χρόνια στην αίθουσα συνελεύσεων του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Καβάλας αλλά αποσύρθηκε μετά από μια ανακαίνιση που έγινε στο κτήριο.
Ο Σταύρος Κολοζώφ διετέλεσε για πολλά χρόνια συνεργάτης της Πρωινής. Η κηδεία του θα γίνει αύριο Τετάρτη στις 12 το μεσημέρι στην εκκλησία του Αγίου Παύλου.