Μπέσσυ Αργυράκη: Αποκαλύπτει τα πάντα για τις πλαστικές της επεμβάσεις! "Είχα κάνει ένα μικρό..."

Τα αποκάλυψε όλα!

Μπέσσυ Αργυράκη: Αποκαλύπτει τα πάντα για τις πλαστικές της επεμβάσεις!

"Είχα κάνει ένα μικρό λίφτινγκ το 1994. Μετά έκανα 2-3 φορές!" Μια αποκάλυψη που δεν περιμέναμε έκανε η Μπέσσυ Αργυράκη! Η τραγουδίστρια μίλησε για τις πλαστικές της επεμβάσεις!

Μιλώντας στο Πρωινό και την Μαίρη Αρώνη, η τραγουδίστρια εξομολογήθηκε πως την περίοδο των γιορτών έφαγε σε μια εβδομάδα 2,5 κιλά κάστανα και μίλησε για τα πάντα!

“Είχα κάνει ένα μικρό λίφτινγκ το 1994. Μετά έκανα 2-3 φορές μπότοξ, έχω κάνει υαλουρονικό και τώρα κάνω αυτό το πολύ σπουδαίο που παίρνουν το αίμα σου… μεσοθεραπεία. Αυτό είναι εκπληκτικό! Τώρα κάνω βελονισμό για τα γλυκά. Μου βάζουν βελονίτσες κάτω από τη φτέρνα. Είναι και αυτή μια προσέγγιση που θέλω και αυτή να τη ζήσω για να το εξαντλήσω!”.

Εσείς έχετε δει το σπίτι της; Η ίδια μοιράστηκε μαζί μας τον δικό της παράδεισο στην Γλυφάδα!

Διάσημη Ελληνίδα τραγουδίστρια αποκαλύπτει τα πάντα για τις πλαστικές της επεμβάσεις! Τι είναι αυτό το οποίο "πείραξε";

Τι είναι αυτό το οποίο "πείραξε" διάσημη Ελληνίδα τραγουδίστρια; Η ίδια αποκαλύπτει τα πάντα για τις πλαστικές της επεμβάσεις χωρίς ενδοιασμούς δημοσίως, αφήνοντας τους πάντες με το στόμα ανοιχτό!

Η ίδια καλεσμένη στο The 2night Show του Γρηγόρη Αρναούτογλου, απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις, ανάμεσα στις οποίες και ερωτήθηκε για την νεανική της εμφάνιση.

Ο λόγος για την Έλλη Κοκκίνου! “Ερχόμαστε στη στήλη που κάνουμε σε όλες τις πολύ όμορφες γυναίκες που έρχονται στην εκπομπή. Αντικειμενικά είσαι 49 χρονών” είπε ο Φάνης Λαμπρόπουλος, και συνέχισε, “Και μοιάζεις για 35, πιο πολύ από το πρόσωπο σου δεν νομίζω πως το παρατραβάμε”.

τραγουδίστρια πλαστικές

Εκεί ήταν που και η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως όντως έχει κάνει πλαστική, ωστόσο δήλωσε χαρακτηριστικά πως το μόνο που έχει "διορθώσει" πάνω της είναι το στήθος της.

Δεν σταμάτησε όμως εκεί, καθώς φρόντισε να λύσει και το ζήτημα για το περιβόητο unfollow της στην Σίσσυ Χρηστίδου. Δείτε αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην χθεσινή εκπομπή στο παρακάτω βίντεο.