Τραγωδία στο Μεταξουργείο: Παιδιά βρήκαν νεκρούς τους γονείς τους από αναθυμιάσεις

Τα δυο εκ των τριών είναι ανήλικα!

Τραγωδία στο Μεταξουργείο: Παιδιά βρήκαν νεκρούς τους γονείς τους από αναθυμιάσεις

Τραγωδία σημειώθηκε στο Μεταξουργείο, όπου τρία παιδιά βρήκαν νεκρούς τους γονείς τους από αναθυμιάσεις.

Τραγωδία στο Μεταξουργείο και συγκεκριμένα σε σπίτι όπου διέμενε μια πενταμελής οικογένεια. Οι γονείς έχασαν τη ζωή τους, πιθανότατα από αναθυμιάσεις, αφήνοντάς τα τρία παιδιά τους ορφανά...

Κατά πληροφορίες η οικογένεια είχε ανάψει ένα θερμαντικό σώμα που λειτουργούσε με γκάζι και πιθανότατα υπήρξε διαρροή. Τα παιδιά είναι ηλικίας 11, 17 και 19 ετών κι ένα εξ αυτών, πιθανότατα το μεγαλύτερο, κάλεσε το ΕΚΑΒ όπου έφτασε επί τόπου και παρέλαβε νεκρούς τους δύο γονείς.

Ευτυχώς, τα παιδιά ήταν σε άλλο δωμάτιο και δεν ξεκληρίστηκε ολόκληρη η οικογένεια...

Θρήνος και με μια κοπέλα που ξάπλωσε επειδή είχε πονοκέφαλο και δεν σηκώθηκε ποτέ! Την βρήκε η μητέρα της νεκρή...

ethnos.gr

Τραγωδία στη Κομοτηνή: Ενα 4χρονο παιδί έχασε τη ζωή του μετά από φωτιά

Τραγωδία συνέβη στην Κομοτηνή, όπου ένα 4χρονο παιδί έχασε τη ζωή του μετά από φωτιά.

Τραγωδία με θύμα ένα μικρό παιδί, σημειώθηκε τα μεσάνυχτα με φωτιά που ξέσπασε σε καταυλισμό στην Κομοτηνή.

Η φωτιά ξέσπασε σε μία πρόχειρη κατασκευή που βρίσκεται στην οδό Ομήρου, κάτω από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, λίγο πριν τις 12 τα μεσάνυχτα. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, στο οίκημα βρίσκονταν μια οικογένεια με επτά παιδιά, η οποία πρόλαβε και βγήκε εκτός, με εξαίρεση ένα 4χρονο κοριτσάκι που δεν τα κατάφερε.

Η πυροσβεστική έφτασε στο σημείο με 5 οχήματα και 11 πυροσβέστες, όπου κατάφεραν να σβήσουν την φωτιά, αλλά η κατασκευή είχε καταστραφεί ολοσχερώς. Κατά την προσπάθεια κατάσβεσης, βρήκαν εντός του χώρου το 4χρονο παιδί, το οποίο ανασύρθηκε νεκρό.

https://twitter.com/pyrosvestiki/status/1215419441187565570?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1215419441187565570&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.iefimerida.gr%2Fellada%2Fkomotini-paidi-pethane-meta-apo-fotia-se-kataylismo[/OEmbed