Νίκος Μουτσινάς: Αυτόν τον άντρα παρακάλαγε για μια φωτογραφία! Δείτε το πρόσωπό του, τον αγνόησε επιδεικτικά!

Τι έκανε ο Νίκος και παρέδωσε μαθήματα;

Νίκος Μουτσινάς: Αυτόν τον άντρα παρακάλαγε για μια φωτογραφία! Δείτε το πρόσωπό του, τον αγνόησε επιδεικτικά!

Αυτόν τον άντρα παρακάλαγε ο Νίκος Μουτσινάς για μια φωτογραφία! Δείτε το πρόσωπό του, τον αγνόησε επιδεικτικά και ο Νίκος έκανε κίνηση ματ!

Ο παρουσιαστής, ήθελε να βγάλει μια φωτογραφία με τον Ανδρέα Βούλγαρη. Εκείνος ωστόσο τον αγνόησε επιδεικτικά και ο Νίκος Μουτσινάς πήρε την κατάσταση στα χέρια του.

Πήρε μια... φωτογραφία στα χέρια του και πόζαρε μαζί του! «Τον παρακαλούσα να βγάλουμε μια φωτογραφία μαζί και μου το έπαιζε δύσκολος! Σιγά μην κάτσω να σκάσω» έγραψε και μας τρέλανε κανονικά! Δείτε την σχετική ανάρτηση από το Instagram:

Δείτε και τα χτεσινά του νούμερα τηλεθέασης

Νίκος Μουτσινάς: Στο πρόσωπο αυτού του άντρα "κρατήθηκε" όταν πέθανε η μητέρα του! Αποκάλυψη!

Στο πρόσωπο αυτού του άντρα "κρατήθηκε" ο Νίκος Μουτσινάς όταν πέθανε η μητέρα του πριν από περίπου τέσσερα χρόνια. Αποκάλυψη.

Ο παρουσιαστής που έχει λατρέψει το ελληνικό κοινό, είχε βρεθεί καλεσμένο στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα» και είχε μιλήσει για την πιο δύσκολη περίοδο στη ζωή του.

Ο θάνατος της μητέρας του ήταν ένα γεγονός που τον σημάδεψε, καθώς ήταν όλη του η ζωή και η μεγαλύτερη αδυναμία του.

«Η μαμά μου ήταν πάντα υπερπροστατευτική. Όταν πέθανε "κρατήθηκα" από τη γιατρό μου. Ο μεγαλύτερος μου φόβος ήταν να μη χάσω τη μητέρα μου. Πέρασα το πένθος μόνος μου» είχε αποκαλύψει χαρακτηριστικά.

Όσο για την σχέση με τον πατέρα του: «Η σχέση μου με τον πατέρα μου είναι καλή όσο εγώ τη συντηρώ. Είναι υπέροχος. Είναι έντονη η παρουσία του μετά το θάνατο της μητέρας μου».