Βάνα Μπάρμπα: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την εισαγωγή της στο νοσοκομείο! "Έπαθα ένα περιστατικό που..."

Τι ανακοίνωσε για την υγεία της;

Βάνα Μπάρμπα: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την εισαγωγή της στο νοσοκομείο!

"Έπαθα ένα περιστατικό που λέγεται σιδηροπενία!" H Βάνα Μπάρμπα έκανε τις πρώτες της δηλώσεις μετά την εσπευσμένη εισαγωγή της στο νοσοκομείο!

Η ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, μίλησε για το περιστατικό στην υγεία της που την ανησύχησε!

Χαρακτηριστικά είπε, «Έπαθα ένα περιστατικό που λέγεται σιδηροπενία. Δεν είχα καθόλου σίδηρο στο αίμα μου. Δεν μπορούσα να δουλέψω καλά εδώ και καιρό, δεν ήξερα τι φταίει μέχρι που στο τέλος λιποθύμησα. Ήρθα στο νοσοκομείο, μου κάνανε εξετάσεις και είχα σχεδόν μηδέν αποθήκες σιδήρου. Μου βάζουν σίδηρο στο αίμα και από εδώ και πέρα θα είμαι καλά, θα είμαι δυνατή. Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο, εγώ το post το έκανα για να ευχαριστήσω τους ανθρώπους στο νοσοκομείο γιατί με φέρανε λιπόθυμη».

H ίδια μάλιστα είχε μιλήσει πρόσφατα για τον θάνατο της αγαπημένης της αδερφής, σοκάροντας με τα συγκινητικά της λόγια.

Στο νοσοκομείο η Βάνα Μπάρμπα! Η φωτογραφία μέσα από το δωμάτιο με τον ορό!

Στο νοσοκομείο βρίσκεται η Βάνα Μπάρμπα και δημοσίευσε μια φωτογραφία της μέσα από το δωμάτιο με τον ορό στο χέρι της.

Η ηθοποιός θέλησε με την κίνηση αυτή να ευχαριστήσει όσους την ενδιαφέρθηκαν για την υγεία της αλλά και τους γιατρούς της.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανάρτησε την φωτογραφία της όπου είναι ξαπλωμένη στο κρεβάτι του δωματίου της και έγραψε στην λεζάντα:

«Αγαπητοί φίλοι ευχαριστώ για το ενδιαφέρον...Μην ανησυχείτε είμαι καλά !!( δεν ξεμπερδεύετε έτσι εύκολα από εμένα ..) Και ευχαριστώ πολύ όλα το προσωπικό του Mediterraneo Hospital για τη φροντίδα που μου προσέφεραν!!».

Να σημειώσουμε πως αυτές τις ημέρες, το όνομα της Βάνας Μπάρμπα έχει ακουστεί έντονα, λόγω της κόντρας που ξεκίνησε με την Ρούλα Κορομηλά.