Παρά το σκάνδαλο το παλάτι δεν ξέχασε την Kate Middleton! Το ξεχωριστό "δώρο" που της έκαναν

H Δούκισσα του Cambridge χθες έκλεισε τα 38 της χρόνια.

Παρά το σκάνδαλο το παλάτι δεν ξέχασε την Kate Middleton! Το ξεχωριστό

Παρά το σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει το παλάτι δεν ξέχασε την Kate Middleton! Το ξεχωριστό "δώρο" που της έκαναν.

Η δούκισσα του Cambridge χθες έκλεισε τα 38 της χρόνια και μπορεί η απόφαση του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν να έχει επισκιάσει τα πάντα το παλάτι όμως δεν την ξέχασε.

Το παλάτι του Kensington δημοσίευσε ένα νέο πορτραίτο της για να της ευχηθεί με τον «πρέποντα» τρόπο στα κοινωνικά δίκτυα.

Στη φωτογραφία του Matt Porteous βλέπουμε την Kate Middleton να ποζάρει χαμογελαστή μπροστά στο σπίτι της στο Norfolk, με ένα γκρι Fjällräven Övik πουλόβερ, καρό πουκάμισο και jeans.

Είναι μια αδημοσίευτη λήψη από τη φωτογράφιση του πριγκιπικού ζεύγους το 2018 για την ετήσια χριστουγεννιάτικη κάρτα τους.

Το ζευγάρι Kate και William παραμένουν πιστοί στις παραδόσεις που τους θέλουν να δημοσιεύουν στα κοινωνικά δίκτυα επίσημες και λιγότερο αυθόρμητες φωτογραφίες από τη δράση ή την προσωπική τους ζωή.

Ωστόσο, άλλη είναι η φωτογραφία της Kate Middleton μέσα από το παλάτι που προκάλεσε σχόλια!

Kate Middleton: Φωτογραφίες ντοκουμέντο μέσα από το σπίτι της! Πριν μετακομίσει στο παλάτι έμενε σε... βίλα!

Πριν μετακομίσει στο παλάτι η Kate Middleton έμενε σε... βίλα! Κυκλοφορούν φωτογραφίες ντοκουμέντο μέσα από το σπίτι της και θα σας κοπεί σίγουρα η ανάσα!

Το παλιό διαμέρισμα της Δούκισσα του Cambridge είναι πλέον στη διάθεση του αγοραστικού κοινού, αφού βγήκε πριν από μερικούς μήνες προς πώληση έναντι του ποσού των 2.1 εκατομμυρίων ευρώ. Το «ταπεινό» διαμέρισμα της Kate Middleton, με τα τρία υπνοδωμάτια, βρίσκεται στην περιοχή Chelsea του Λονδίνου και όπως αναφέρει η βρετανική The Times είναι οι γονείς της που πήραν την απόφαση να πουλήσουν το διαμέρισμα της κόρης τους.

Η Kate, πριν παντρευτεί τον Πρίγκιπα Harry και φέρει στον κόσμο τρεις διαδόχους, τον Πρίγκιπα George, την Πριγκίπισσα Charlotte και τον Πρίγκιπα Louis, συγκατοικούσε με την αδελφή της, Pippa Middleton.

Τα χαρακτηριστικά του διαμερίσματος

Στους εσωτερικούς χώρους του διαμερίσματος επικρατούν οι ουδέτερες αποχρώσεις, με τους τοίχους να είναι βαμμένοι σχεδόν σε κάθε δωμάτιο μπεζ. Τη ζεστασιά που αποπνέουν αυτά τα χρώματα, έρχονται να συμπληρώσουν το τζάκι στο καθιστικό αλλά και το γύψινο γείσο στην οροφή.

Οι σκάλες που οδηγούν στον δεύτερο – και κύριο- όροφο, αποκαλύπτουν πόσο φωτεινά είναι τα δωμάτια σ’ αυτό το επίπεδο με το φως να διαχέεται από τη μπαλκονόπορτα της τραπεζαρίας. Στον ίδιο όροφο βρίσκεται και η κουζίνα, το δάπεδο της οποίας έχει το σχέδιο σκακιέρας (άσπρα – μαύρα πλακάκια).

Στον τρίτο όροφο βρίσκεται το κυρίως υπνοδωμάτιο με δικό του μπάνιο, που διαθέτει υπέροχη θέα στη γειτονία. Στον ίδιο όροφο, βρίσκονται δυο ακόμα υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο.

σπιτι Kate Middleton

παλάτι

βασιλική οικογένεια

γιοι Dianas