Κατερίνα Καινούργιου: "Η Μέγκι Ντρίο δεν είναι σωστή!" Αδιανόητο ξέσπασμα στον αέρα! Τι συνέβη;

Την άδειασε δημοσίως! Δεν έχει ξανασυμβεί!

Κατερίνα Καινούργιου:

Αδιανόητο ξέσπασμα στον αέρα της εκπομπής της Κατερίνα Καινούργιου! "Η Μέγκι Ντρίο δεν είναι σωστή!" Τι συνέβη και τα πήρε στο κρανίο η παρουσιάστρια;

Αφορμή για αυτό το περιστατικό στάθηκε το γεγονός πως η Μέγκι Ντρίο δεν είναι συνεπής στις υποχρεώσεις της, και πολλές φορές δεν έρχεται στην ώρα της, όπως είπε.

Χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου δήλωσε live, «Να πω κάτι. Και εδώ τη Μέγκι κάποιες φορές δεν τη βλέπουμε στον αέρα. Δεν εξαρτάται από εμάς. Είναι η Μέγκι που δεν είναι σωστή επαγγελματίας. Να το πω, με συγχωρείται. Είμαι πάρα πολύ θυμωμένη σήμερα. Έρχεται ό,τι ώρα θέλει, όποτε θέλει. Πολλές φορές δεν έρχεται. Και είναι επαγγελματίες 30 χρόνια και είναι εδώ στην ώρα τους. Συγγνώμη, άσχετο, αλλά ήθελα να το πω. Γιατί αν συνεχίσουν έτσι κάποια νέα παιδιά που τώρα ξεκινάνε, γιατί η Μέγκι πήρε μια μεγάλη ευκαιρία, δε θα καταλήξουν πουθενά».

Η Μέγκι Ντρίο μάλιστα μίλησε πρόσφατα έξω από τα δόντια για το τι συνέβη πραγματικά με την Καινούργιου τον τελευταίο καιρό!

Μέγκι Ντρίο: Έδωσε απάντηση "φωτιά" για τις σχέσεις της με την Κατερίνα Καινούργιου! «Είχε γίνει μία παρατήρηση...»!

Η Μέγκι Ντρίο δε δίστασε στιγμή και έδωσε μία απάντηση σκέτη "φωτιά" για τις σχέσεις που έχει με την παρουσιάστρια της εκπομπής «Ευτυχείτε»! «Είχε γίνει μία παρατήρηση από την Κατερίνα Καινούργιου»!

Το γνωστό μοντέλο παραχώρησε μία συνέντευξη στο περιοδικό «TV Έθνος» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη συνεργασία της με την παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του Open.

Πώς είναι η συνεργασία σας με την Κατερίνα Καινούργιου στο «Ευτυχείτε!» του Open TV;

Είναι μια χαρά. Τελευταία γράφτηκαν κάποια ψέματα και πρέπει να πω ότι τίποτα δεν έχει συμβεί, είναι όλα καλά. Όντως είχε γίνει από την Κατερίνα μια παρατήρηση on air για ένα σχόλιο που έκανα για την Εύη Ιωαννίδου, που θεωρώ ότι είχε κάθε δικαίωμα να το κάνει. Δέχομαι κάθε παρατήρηση που είναι για το καλό μου από την Κατερίνα Καινούργιου.

Τηλεοπτικά τι άλλο θα σας ενδιέφερε να κάνετε;

Έχει γίνει μια κουβέντα για το «Just the 2 Of Us», αλλά δεν έχω κλείσει και δεν έχω πάει ακόμη στο κάστινγκ. Θα δούμε.

Μάλιστα σχολίασε και για το όταν είδε τον πρώην της να δίνει "καυτά" φιλιά με την Εύη Ιωαννίδου!