Συγκίνησε η Δανάη Μπάρκα για την απώλεια που έζησε - «Κοίταξα την μαμά της η οποία αυτόματα έβαλε τα κλάματα, γονάτισα...»!

Το μακροσκελές κείμενο!

Συγκίνησε η Δανάη Μπάρκα για την απώλεια που έζησε - «Κοίταξα την μαμά της η οποία αυτόματα έβαλε τα κλάματα, γονάτισα...»!

Η Δανάη Μπάρκα συγκίνησε με το κείμενο της για την απώλεια που έζησε. «Κοίταξα την μαμά της η οποία αυτόματα έβαλε τα κλάματα, γονάτισα...», είπε μεταξύ άλλων.

Η ηθοποιός με ένα μακροσκελές κείμενο θέλησε να αναφερθεί σε ένα περιστατικό που έζησε στο θέατρο και έβαλε τα κλάματα.

Συγκεκριμένα με την παρακάτω φωτογραφία έγραψε με λόγια από καρδιάς για τον παππού της που έφυγε από την ζωή:

«Ακολουθεί κατεβατό/γεγονός/σκέψη. Όπως θα έχετε καταλάβει φέτος στην παράσταση υποδύομαι μια πριγκίπισσα/μάγισσα και λόγω της δεύτερης ιδιότητας κρατάω ένα ραβδί το οποίο μαζί με το cd της παράστασης μπορούν στο τέλος να το αγοράσουν οι γονείς. Μετά από κάθε παράσταση βγαίνουμε όλοι οι ηθοποιοί έξω, προκειμένου να χαιρετήσουμε τα παιδάκια που μας είδαν. Την Κυριακή λοιπόν, με το που βγαίνω έρχεται ένα κοριτσάκι, τρέχει στην αγκαλιά μου, με σφίγγει, μου δείχνει το ραβδί που αγόρασε και με ρωτάει «είναι όντως μαγικό;» της απαντώ «ναι. Αν το πιστέψεις είναι.» Με κοιτάει χαμογελαστή και ρωτάει «δηλαδή αν ευχηθώ να γυρίσει ο παππούς μου που πέθανε θα γυρίσει; “Κοίταξα την μαμά της η οποία αυτόματα έβαλε τα κλάματα, γονάτισα να αγκαλιάσω την μικρούλα και φυσικά έβαλα κι εγώ τα κλάματα σαν γνήσιο κλαψοκόριτσο που ξέρετε ότι είμαι. Δεν ήξερα τι να πω. Ο κόσμος απλά μας κοιτούσε να κλαίμε όποτε πήρα το θάρρος και της είπα «ούτε εγώ έχω παππού πια.. δεν θα γυρίσει αλλά αν κλείσεις τα μάτια σου θα νιώσεις ότι είναι κάπου και σε προσέχει, σε προστατεύει και σε καμαρώνει» και το κοριτσάκι έφυγε, επέστρεψε σε 2 λεπτά ενώ είχα αγκαλιά ένα άλλο μου ψιθύρισε «γεια. Ευχαριστώ πολύ» και ξαναέφυγε. Σκέφτομαι αυτό το κορίτσι 2 μέρες τώρα. Ανακαλύπτω ότι έχουμε ένα κοινό που μας ένωσε έστω και για μια στιγμή-και οι δυο έχουμε ανάγκη δυο ανθρώπους που χάσαμε. Τους σκεφτόμαστε, τους αγαπάμε, τους θέλουμε πίσω. Και φυσικά συνειδητοποιώ ότι δεν το έχουμε μόνο εμείς αυτό το κοινό αλλά εκατομμύρια άνθρωποι που έχουν χάσει αγαπημένους τους. Ελπίζω ο παππούς της να έχει βρει τον δικό μου τον παππού και να είδαν ότι εμείς συναντηθήκαμε και για λίγα δευτερόλεπτα νιώσαμε το ίδιο πράγμα γι αυτούς τους δυο που σίγουρα μας βλέπουν από κάπου. Καταλήγω λοιπόν για άλλη μια φορά στο -για κάποιους βαρετό ,κοινότοπο και ξεπερασμένο-συμπέρασμα ότι η αγάπη ενώνει. Σε φέρνει κοντά, σε συνδέει, σε λυτρώνει, ε κάνει να νιώθεις δυνατός. Αν αγαπάς και αν σκορπάς αγάπη, μόνο έτσι αξίζει να ζεις. Παππού μου, εσύ κι αν έδινες αγάπη. Μου λείπεις όσο δεν φαντάζεται κανείς.Η ποντίκω σου όσα παιδάκια κι αν γνωρίσει, πάντα για σένα θα μιλάει. Να αγαπάτε παιδιά. Να μοιράζεστε. Να είστε ενωμένοι. Να μεταδίδεται φως».

Δανάη Μπάρκα θάνατος

Πριν από λίγες ημέρες έκανε αποκάλυψη σοκ για το πιο μεγάλο αρνητικό του χαρακτήρα της...

Δανάη Μπάρκα: Η ανάρτηση για τον θάνατο αγαπημένου της προσώπου φέρνει δάκρυα - «Ήταν σκληρή εικόνα»!

Η ανάρτηση της Δανάης Μπάρκα για τον θάνατο αγαπημένου της προσώπου φέρνει δάκρυα. «Ήταν σκληρή εικόνα», έγραψε μεταξύ άλλων.

Η ηθοποιός, δημοσίευσε ένα συγκινητικό κείμενο συνοδευόμενο με ένα μακροσκελές κείμενο που «λυγίζει».

Η Δανάη Μπάρκα, με αφορμή την ονομαστική εορτή του παππού της, χθες, ανάρτησε στο λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία τους και μοιράστηκε κάποιες από τις στιγμές που έζησε μαζί του.

«Χρόνια πολλά Ανδρέα!
Το αγαπημένο μου αντρικό όνομα. Εσείς που με ακολουθείτε καιρό-ξέρετε γιατί. Εσείς που δεν με ακολουθείτε καιρό θα μάθετε ότι αυτό ήταν τον όνομα του παππου μου!
Μπορεί να μην τον «χαίρομαι» πια αλλά χαίρομαι που με μεγάλωσε,που υπήρξα το μικρότερο παιδι του όπως έλεγε,που με πήγαινε σχολείο,που πηγαίναμε βόλτες στον Εθνικό κήπο,που κοιμόμουν αγκαλιά του,που με μάλωνε αν έλεγα κακές λέξεις,που κοροϊδεύαμε την γιαγιά και γελούσαμε ώρες ατελείωτες και που έστω μια φορά με είδε στο θέατρο και έκλαιγε από χαρά
Χαίρομαι ακόμα και για τις άσχημες στιγμές του νοσοκομείου που μου έσφιγγε το χέρι όταν πονούσε κι εγώ του τραγουδούσα-μπορεί να ήταν σκληρή εικόνα αλλά το ότι ήμουν δίπλα του μέχρι και την τελευταία στιγμή και τα περάσαμε όλα χέρι χέρι για μένα είναι αρκετό ώστε να ξέρω πως είδε ότι η αγάπη μου γι αυτόν θα με έκανε να στέκομαι δίπλα του για πάντα! Σ αγαπούσα παππου μου αλλά περνώντας τα χρόνια και βλέποντας ποσά έχω μάθει από σένα σ αγαπαω περισσότερο! Και όπως είπαμε...θα μιλαω τόσο συχνά για σένα μέχρι να σε μάθουν και να σε αγαπήσουν όλοι
Η ποντίκω σου», έγραψε.

Δανάη Μπάρκα: Ξεσπάει δημόσια! «Τι έχετε μέσα στο κεφάλι σας»;

Δανάη Μπάρκα θάνατος