Ζήνα Κουτσελίνη: Είπε το τελευταίο "αντίο" στην Χριστίνα Λυκιαρδοπούλου!

Τα σπαρακτικά της λόγια!

Ζήνα Κουτσελίνη: Είπε το τελευταίο

Η Ζήνα Κουτσελίνη μέσα από τη σημερινή εκπομπή της, θέλησε να πει το τελευταίο "αντίο" στην καλή της φίλη, Χριστίνα Λυκιαρδοπούλου, η οποία πριν από λίγες μέρες "έφυγε" από τη ζωή.

Με ιδιαίτερα βαριά διάθεση ξεκίνησε τη σημερινή της εκπομπή, «Αλήθειες με τη Ζήνα», η γνωστή δημοσιογράφος, μιας και ήταν συντετριμμένη με τον χαμό της καλής της φίλης.

Έτσι, θέλοντας να κάνει μία εισαγωγή, σχολίασε:

«Έφυγε από τη ζωή ένας άνθρωπος που έχουμε αγαπήσει πάρα πολύ. Η Χριστίνα Λυκιαρδοπούλου μας αναβάθμισε όλους. Θυμάμαι γύρω στο 1994 - 1995, στα γραφεία του Ant1 τότε καθόμασταν δίπλα δίπλα, όταν εκείνη "εφηύρε' την Νατάσα Ράγιου. Δύο μέρες πριν τον θάνατό της, μιλήσαμε για να πει η μία στην άλλη τα χρόνια πολλά και το καλή χρονιά. Ήταν η Χριστίνα που είχε πάντα ανοικτό το τηλέφωνό της όταν τη χρειαζόσουν. Η Χριστίνα της καρδιάς μας».

Στη συνέχεια, έπαιξε ένα βίντεο αφιερωμένο στην Χριστίνα Λυκιαρδοπούλου.

Θυμίζουμε πως μόλις χθες έγινε γνωστή η αιτία θανάτου της δημοσιογράφου.

Ζήνα Κουτσελίνη: Τόλμησε να κάνει αλλαγή και τους άφησε όλους "παγωτό"! Έκοψε τα μαλλιά και...

Έκοψε τα μαλλιά και αποκάλυψε την ηλικία της on air η Ζήνα Κουτσελίνη! Τόλμησε να κάνει αλλαγή και τους άφησε όλους "παγωτό" με την εμφάνισή της!

Η παρουσιάστρια αποφάσισε να αλλάξει και για αυτό, λίγες ημέρες μετά το νέο έτος, ανανέωσε και πάλι το look της!

Η ίδια είπε χαρακτηριστικά, «Ναι, ναι το μαλλί το έκοψα και κάνω come back. Είναι η Ζήνα των νεανικών και εφηβικών μου χρόνων και έχω φωτογραφίες και ντοκουμέντα και θα τα φέρω εδώ. Κάναμε την αλλαγή, αυτή που δεν μπορούμε να κάνουμε μέσα μας την κάνουμε έξω μας. Σιγά σιγά όμως θα έρθει και το μέσα μας».

Ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί και στην ηλικία της! Δείτε το βίντεο με την εκθαμβωτική της αλλαγή!

Πρόσφατα η ίδια μάλιστα έκανε δημόσια έκκληση για βοήθεια! Τι συνέβη ακριβώς;