Ρένια Λουιζίδου: "Άδειασε" το Mega! «Ήταν άγαρμπο, μαχαίρι»!

Τι ήταν αυτό που την ενόχλησε;

Ρένια Λουιζίδου:

Η Ρένια Λουϊζίδου, σε συνέντευξη που παραχώρησε δε δίστασε και "άδειασε" το Mega! Σχολίασε πως το να τη βάλουν στην τελευταία σκηνή πριν πέσει μαύρο ήταν άγαρμπο και το αισθάνθηκε σαν μαχαίρι!

Η τελευταία σκηνή που προβλήθηκε στο Mega ήταν ένα στιγμιότυπο από τη σειρά «Οι Απαράδεκτοι», με τη σκηνή να κόβεται πάνω σε μία ατάκα της Ρένιας Λουϊζίδου.

Μιλώντας στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, η ηθοποιός εξέφρασε την ενόχλησή της με το συγκεκριμένο γεγονός λέγοντας:

«Έλα μωρέ! Ούτε θέλω να το ακούω το μαύρο στο Mega. Πως τους ήρθε; Δεν μου άρεσε. Την είδα τη στιγμή του τέλους, μετά, στην αναπαραγωγή. Σάμπως ξέραμε ότι θα γίνει; Τουλάχιστον να άφηναν να ολοκληρωθεί μια σκηνή… Κάτι… Ήταν άγαρμπο, μαχαίρι! Δεν ξέρω τι συνέβη, αλλά έγινε πιο άγριο έτσι. Έγινε πάνω σε μια ατάκα. Θα μπορούσε να τελειώσει μια σκηνή και να γίνει πιο φιλειρηνικά. Ήταν κόψιμο. Αγριεύτηκα. Δεν μου άρεσε» τόνισε η Ρένια Λουιζίδου.

Στο μεταξύ, τα δυνατά χαρτιά του καναλιού αρχίζουν και επιστρέφουν σιγά σιγά, λίγο πριν τη μεγάλη επάνοδο του!

Mega: Η αγαπημένη σειρά όλων δεν θα μπορέσει να προβληθεί ακόμα

Η αγαπημένη σειρά όλων από το Mega δεν θα μπορέσει να προβληθεί ακόμα λόγω κάποιον προβλημάτων.

Μία από τις σειρές που επιθυμεί να μεταδώσει το κανάλι, το οποίο αναμένεται το οποίο θα βγει στις αρχές του 2020, στον αέρα είναι και το Κάτω Παρτάλι. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Realnews και της Ναταλίας Ανδρικοπούλου, όμως, το σχέδιο αυτό έχει για την ώρα ανασταλεί. Ο λόγος;

Mega σειρές

Όπως διαπιστώθηκε, υπάρχουν ακόμα οφειλές της Τηλέτυπος προς τους συντελεστές της δημοφιλούς κωμικής σειράς, οι οποίοι δεν πρόκειται να δώσουν τη συναίνεσή τους για επαναπροβολή της αν δεν εξοφληθούν τα χρωστούμενα.

Έσκασε τώρα! Αυτή η σειρά- έπος του MEGA επιστρέφει για να φέρει τα πάνω κάτω στην ελληνική τηλεόραση!

MEGA: Το νέο πρόγραμμα «βόμβα» που θα δούμε στο κανάλι! Ο Μαρινάκης το αγόρασε!

Με τον ερχομό του Mega και πάλι στους τηλεοπτικούς μας δέκτες θα δούμε και ένα νέο πρόγραμμα «βόμβα», όπως θα σας μεταφέρω μέσα από το Youweekly.gr και το Vandas blog. Το αγόρασε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Πως και πως περιμένουμε να επιστρέψει το θρυλικό αυτό κανάλι που γέμισε με μεγάλες επιτυχίες την Ελληνική τηλεόραση, με τις οποίες έχουν μεγαλώσει γενιές και γενιές. Ωστόσο, με την επιστροφή του δεν θα δούμε μόνο παλιές σειρές, αλλά και καινούργιες.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μου μετέφεραν στο Yoyweekly.gr και στο Vandas blog ο Βαγγέλης Μαρινάκης με το Mega εξασφάλισε τα δικαιώματα της σειράς «The new pope». Πρόκειται για μια νέα δραματική σειρά ξένης παραγωγής του Paolo Sorrentino, η οποία έκανε πρεμιέρα στο εξωτερικό την 1η Σεπτεμβρίου, ενώ στην ξένη τηλεόραση θα κάνει στις 10 Ιανουαρίου του 2020. Πρωταγωνιστές μεταξύ άλλων είναι ο Τζουντ Λο, ο Χαβιέ Καμάρα και πολλοί άλλοι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ο καναλάρχης θέλει να γυρίσει το Mega πίσω στις παλιές του δόξες, ποντάροντας εκτός των επιτυχημένων σειρών και ταινιών που υπάρχουν στην ταινιοθήκη, αλλά και σε νέες παραγωγές που θα προσφέρουν κάτι διαφορετικό στον τηλεθεατή και νούμερα στο κανάλι.

Ήδη οι συζητήσεις έχουν ξεκινήσει για τα προγράμματα που πρόκειται να ενταχθούν στην ροή και εμείς στο Youwekly.gr και μέσα από το vandas blog πρόκειται να σας μεταφέρουμε όλες τις εξελίξεις που θα «σκάσουν».