My style rocks: Νέα αποχώρηση - "βόμβα" πριν την πρεμιέρα; Έγινε "καπνός" μετά το πρώτο γύρισμα!

Ποια μας χαιρέτησε πριν αρχίσει το ριάλιτι;

My style rocks: Νέα αποχώρηση -

Έγινε "καπνός" μετά το πρώτο γύρισμα του My style rocks; "Χαμός" επικρατεί με τη νέα αποχώρηση - "βόμβα" παίκτριας πριν την πρεμιέρα!

Η ίδια από ότι φαίνεται θα είναι σίγουρα στο επεισόδιο της Δευτέρα, ωστόσο μετά από αυτό ακούγεται πως πήρε τα πραγματάκια της και εξαφανίστηκε!

Ο λόγος για την Λένα Χαριζόπουλος, που αποφάσισε να φύγει για προσωπικούς της λόγους. Το ριάλιτι ωστόσο συνεχίζει δυναμικά και έρχεται με έξι επεισόδια την εβδομάδα από Δευτέρα έως Παρασκευή κάθε απόγευμα στις 17:05. Το βράδυ της Παρασκευής (22:00) στο λαμπερό Gala θα βραβεύεται η υποψήφια που ξεχώρισε με τις εμφανίσεις της στη διάρκεια της εβδομάδας.

My style rocks νέα αποχώρηση

Δείτε την κολλητή της Τούνη και την αδερφή της Καζαριάν πρωταγωνίστριες στο πρώτο τρέιλερ!

"Βόμβα μεγατόνων": Ακόμα δεν ξεκίνησε το My Style Rocks και υπήρξε αποχώρηση! Λίγο πριν την πρεμιέρα τα πήρε όλα και έφυγε!

"Βόμβα μεγατόνων" μόλις έσκασε! Λίγο πριν την πρεμιέρα παίκτρια του ριάλιτι μόδας, τα πήρε όλα και έφυγε! Ακόμα δεν ξεκίνησε το My Style Rocks και υπήρξε αποχώρηση που θα προκαλέσει σχόλια!

Η ίδια φαίνεται να άλλαξε γνώμη, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει οικειοθελώς λίγες μέρες πριν την έναρξη, αφήνοντας το παιχνίδι με 11 παίκτριες!

Πληροφορίες του YouWeekly.gr σας αποκαλύπτουν πρώτοι ότι η Janna Sireac (Ζάννα Σιρεάκ) είναι εκτός παιχνιδιού!

My Style Rocks αποχώρηση

Η ίδια είχε δηλώσει κατάγεται από τη Μολδαβία, ενώ όταν χώρισαν οι γονείς της, η μητέρα της ήρθε στην Ελλάδα για να αναζητήσει μια καλύτερη ζωή. Η Janna έμενε με τους παππούδες της , στη Μολδαβία και ήρθε για να βρει τη μητέρα της σε ηλικία 7 ετών.

Έχει σπουδάσει Σχέδιο Μόδας και styling. Δούλεψε ως βοηθός ενδυματολόγου και συνεργάστηκε με πολύ γνωστά ονόματα της show biz, όπως Σάκης Ρουβάς, Έλλη Κοκκίνου και Τατιάνα Στεφανίδου.

Στο παρελθόν είχε δημιουργήσει τη δική της συλλογή με αθλητικά ρούχα. Όνειρό της να φτιάξει τη δική της collection με κοστούμια. Μέσω του Instagram της έχει συνεργαστεί με μεγάλες εταιρίες, ωστόσο ενώ ήταν έτοιμη να κάνει την δοκιμή της στο ριάλιτι, η ίδια αποφάσισε να μείνει εκτός.

Να θυμίσουμε πως η πρεμιέρα θα γίνει τη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου.

Δείτε την κολλητή της Τούνη και την αδερφή της Καζαριάν πρωταγωνίστριες στο πρώτο τρέιλερ!