Ο Στέφανος Μιχαήλ από το Τατουάζ μας δείχνει την αδερφή του! Μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό!

Είναι μια κούκλα!

Ο Στέφανος Μιχαήλ από το Τατουάζ μας δείχνει την αδερφή του! Μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό!

Την αδερφή του μας δείχνει για πρώτη φορά ο Στέφανος Μιχαήλ που έγινε γνωστός μέσα από την σειρά «Το Τατουάζ» και μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό!

Ο ηθοποιός είναι σίγουρα ένας από τους πιο γοητευτικούς άνδρες της Κύπρου και έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό αρχικά μέσα από την συμμετοχή του στην σειρά «Μπρούσκο», του ΑΝΤ1, ενώ η αναγνωρισιμότητα του εκτοξεύτηκε με την συμμετοχή του στην σειρά «Το Τατουάζ».

Ο Στέφανος Μιχαήλ είναι πολύ ενεργό στα social media του και μοιράζεται συχνά στιγμές από την καθημερινότητα του με τους διαδικτυακούς του φίλους. Ωστόσο δεν επιθυμεί να απασχολεί με την προσωπική του ζωή!

Μια εξαίρεση όμως έγινε στην περίπτωση της αδερφής του, Ραφαέλας με την οποία τους δένει μια πολύ δυνατή αγάπη και όμορφη σχέση. Ο ίδιος δημοσίευσε κάποιες φωτογραφίες μαζί της στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram και είδαμε πως έχουν τρομερή ομοιότητα!

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Στέφανος Μιχαήλ Μπρούσκο ΑΝΤ1 αδερφή

Στέφανος Μιχαήλ ηθοποιός Τατουάζ αδερφή

Στέφανος Μιχαήλ αδερφή

Δείτε επίσης το συγκινητικό μήνυμα του Στέφανου Μιχαήλ από το Τατουάζ!

Ο Στέφανος Μιχαήλ από το «Τατουάζ» μας δείχνει την «κόρη» του! Δείτε το πρόσωπο της!

Ο Στέφανος Μιχαήλ από την σειρά «Τατουάζ» μας δείχνει την «κόρη» του! Δείτε κι εσείς το πρόσωπο της!

Ο γνωστός ηθοποιός, έχει κλέψει τις καρδιές πολλών κοριτσιών, αφού είναι αδιαμφισβήτητα ένας πολύ ωραίος άνδρας και οι ρόλοι που αναλαμβάνει σε κάθε σειρά κεντρίζει πάντα το ενδιαφέρον.

Ο Στέφανος Μιχαήλ στην σειρά του Alpha, «Τατουάζ» υποδυόταν τον Αλέξανδρο Μελά, ο οποίος είναι ο πρωτότοκος γιος της οικογένειας Μελά. Είναι ένας όμορφος και έξυπνος νεαρός, με έντονη την ανάγκη να κάνει το «σωστό». Πήρε την απόφαση να γίνει αστυνομικός και έτσι έδωσε τις απαραίτητες εξετάσεις και μπήκε στην σχολή. Μόλις όμως αποφοίτησε, κατάλαβε πως η υπηρεσία σε ένα αστυνομικό τμήμα, τον «πνίγει».

Στέφανος Μιχαήλ: «Με έχουν απατήσει» - Η αποκάλυψη για πρώην σχέση του!

Τότε, δέχτηκε πρόταση από έναν καθηγητή του στην Σχολή, να συνεταιριστούν σε μια εταιρεία Security. Δέχεται και σε λίγα χρόνια, χάρη στις γνωριμίες του συνεταίρου του αλλά και στις δικές του ικανότητες, η εταιρεία γίνεται μία από τις καλύτερες στον χώρο. Ο έρωτας του για την Άννα, θα ανοίξει τον «ασκό του Αιόλου».

Μαζί με την Όλγα Καρέλλη (Κατερίνα Γερονικολού) έχουν μια κόρη, την τριών ετών Λήδα όπου μένει με τη μητέρα της στα Μετέωρα.

Έτσι λοιπόν, ο Στέφανος Μιχαήλ εχθές δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram μια φωτογραφία με την «κόρη» του Λήδα και μας συγκίνησε η εικόνα τους μαζί!

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Στέφανος Μιχαήλ Τατουάζ Ληδία