Κώστας Βουτσάς: Λείπει από την κηδεία της Έρρικας Μπρόγιερ! Αυτός είναι ο λόγος που θα σας συγκλονίσει!

Τι αποκάλυψε ο ηθοποιός;

Κώστας Βουτσάς: Λείπει από την κηδεία της Έρρικας Μπρόγιερ! Αυτός είναι ο λόγος που θα σας συγκλονίσει!

Αυτός είναι ο λόγος που ο Κώστας Βουτσάς δεν θα εμφανιστεί σήμερα στην κηδεία της Έρρικας Μπρόγιερ! Θα σας συγκλονίσει! Ο ηθοποιός τα αποκάλυψε όλα!

O ίδιος μετά τον θάνατο της πρώτης του συζύγου μίλησε στην εκπομπή Happy Day, και είπε πως η Έρρικα Μπρόγιερ αρρώστησε και έφυγε ξαφνικά.

Κάνοντας πλάκα, τόνισε αργότερα πως άλλωστε είναι και δύσκολο να κινηθεί γι'αυτό δεν θα καταφέρει να πάει. Σήμερα Σάββατο η Έρρικα Μπρόγιερ θα οδηγηθεί στην τελευταία της κατοικία, με την κηδεία της να αναμένεται να γίνει στο Κοιμητήριο Ζωγράφου.

Μάλιστα, η κόρη της γνωστής ηθοποιού, Σάντρα, παρακαλεί αντί για στέφανα να δοθούν χρήματα στο σπίτι του ηθοποιού ή στο ΤΑΣΕΗ (Ταμείο αλληλοβοήθειας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών).

Εντωμεταξύ ο ηθοποιός περνούσε δύσκολες ώρες με την κατάσταση υγείας της.

Κώστας Βουτσάς: «Πάγωσε» ο ηθοποιός στο άκουσμα του θανάτου της Μπρόγιερ! «Δεν μπορώ να μιλήσω...»

Πάγωσε ο Κώστας Βουτσάς στο άκουσμα του θανάτου της Μπρόγιερ! «Δεν μπορώ να μιλήσω...» είπε αρχικά ο ηθοποιός.

Οι δυο τους υπήρξαν παντρεμένοι και έχουν αποκτήσει μια κόρη την Σάντρα. Ο ηθοποιός είχε παράσταση την ώρα που έφυγε η πρώην σύζυγος του.

Έτσι ενημερώθηκε από τις κάμερες και ήταν φανερά σοκαρισμένος.

«Ήξερα ότι είχε προβλήματα υγείας, πήγε στο νοσοκομείο και “πήγε” από καρκίνο. Ο Θεός να την συγχωρέσει την Έρρικα. Ήμασταν πολύ αγαπημένοι και τώρα που δεν είμαστε μαζί. Πω, πω, πω η πρώτη μου γυναίκα” ήταν τα λόγια του αγαπημένου ηθοποιού. Μάθαινα νέα της όλο αυτό το διάστημα, αλλά δεν ήξερα ότι είναι τόσο τραγική η κατάστασή της. Κρίμα, πολύ στενοχωρήθηκα. Η γλυκούλα μου» είπε αρχικά.

«Δεν μπορώ να μιλήσω… Θα πάρω τηλέφωνο τώρα την κόρη μου να δω τι γίνεται…» κατέληξε.

Εντωμεταξύ ο ηθοποιός περνούσε δύσκολες ώρες με την κατάσταση υγείας της.