Ναταλία Γερμανού: Πήρε θέση για την κόντρα που ξέσπασε στο Open! «Είναι προφανές ότι...»

«Σκληρό...»

Ναταλία Γερμανού: Πήρε θέση για την κόντρα που ξέσπασε στο Open! «Είναι προφανές ότι...»

«Είναι προφανές ότι... εκνευρίστηκε», είπε η Ναταλία Γερμανού και κάπως έτσι πήρε θέση στην κόντρα που ξέσπασε στο Open μόλις εχθές!

Εχθές στην εκπομπής «Ευτυχείτε» η παρουσιάστρια, Κατερίνα Καινούργιου ξέσπασε κατά της Μέγκι Ντρίο και είπε χαρακτηριστικά ότι «δεν είναι σωστή επαγγελματίας».

Αυτό το απόσπασμα σχολίασε και σήμερα το μεσημέρι μέσα από την εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται», η παρουσιάστρια Ναταλία Γερμανού με την ομάδα της στον AlphaTv, και πήρε θέση στο ξέσπασμα αυτό λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Σκληρό; Θα εκνευρίστηκε. Είναι προφανές ότι εκνευρίστηκε. Γιατί αν έχει μια ομάδα ανθρώπων εκεί που είναι δημοσιογράφοι πολλά χρόνια και πολύ αξιόλογοι, και όλοι αυτοί είναι συνεπείς και στην ώρα τους και έχει και ένα νέο κορίτσι, όπως η Μέγκι στο οποίο η Κατερίνα έδωσε την ευκαιρία να βγει για πρώτη φορά και να δοκιμάσει τη δουλειά της, ε δε θα νευριάσει;»

Μάλιστα η παρουσιάστρια δεν είναι πρώτη φορά που παίρνει δημόσια θέση, αφού το είχε ξανακάνει και παλαιότερα με μια άλλη κόντρα!

Ναταλία Γερμανού: Παίρνει θέση στην κόντρα Σαμαρά - Γραμμέλη - «Δεν έχει να προσφέρει κάτι»!

Θέση στην κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Τρύφωνα Σαμαρά και την Αφροδίτη Γραμμέλη πήρε η Ναταλία Γερμανού.

Με το πάνελ της εκπομπής της σχολίασαν την ανάμεσα τους κόντρα και έστειλε το μήνυμα της.

«Ο Τρύφωνας είναι ένας άνθρωπος που έχει μαγικά χέρια, είναι εκπληκτικός στη δουλειά του. Έχει επιλέξει να δοκιμάσει τον εαυτό του στο τραγούδι και στην ηθοποιία, δεν του το απαγορεύει κανείς, αλλά θα πρέπει να είναι κι εκείνος -Τρυφωνάκο μου- λίγο έτοιμος να ακούσει, όχι για τον εαυτό του, γιατί σαφώς έχεις δικαίωμα να δοκιμαστείς, αλλά το συγκεκριμένο κομμάτι… Να, θα γίνω κι εγώ τώρα σαν τον Παπανώτα και τη Γραμμέλη… Δεν είναι καλό, δεν είναι καλό! Δηλαδή, πραγματικά δεν έχει να προσφέρει κάτι στον ακροατή. Θα μπορούσε αν ήθελε να τραγουδήσει κάτι, να πει κάτι καλύτερο».