Νίκος Χατζηνικολάου: Συγκλονίζουν τα πρώτα του λόγια για τον θάνατο που τον «τσάκισε»!

«Θα ζει για πάντα...»

Νίκος Χατζηνικολάου: Συγκλονίζουν τα πρώτα του λόγια για τον θάνατο που τον «τσάκισε»!

Συγκλονίζουν τα πρώτα λόγια του Νίκου Χατζηνικολάου για τον θάνατο που τον «τσάκισε»!

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής ειδήσεων είναι συντετριμμένος μετά από τον ξαφνικό χαμό της Έρρικας Μπρόγιερ που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών το προηγούμενο Σάββατο.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου ήταν μία από τις πιο τραγικές φιγούρες στην σημερινή κηδεία της κορυφαίας ηθοποιού και θέλησε να μοιραστεί ένα μήνυμα για με τους διαδικτυακούς του φίλους για την αγαπημένη του Έρρικα!

Ο ίδιος έγραψε χαρακτηριστικά:

«Αυτό το κορίτσι δεν θα φύγει ποτέ... Η Έρρικα θα ζεί για πάντα στις καρδιές των ανθρώπων, που αγάπησαν το χαμόγελο, τα μάτια, την υπέροχη ψυχή της...».

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Ο ίδιος μάλιστα πρόσφατα μίλησε ανοιχτά για το σοβαρό πρόβλημα υγείας του! «Ξέρω πώς είναι να πλησιάζεις στο τέλος...»

Νίκος Χατζηνικολάου: Πιο θλιμμένος από ποτέ στην κηδεία της Μπρόγιερ! Η "άγνωστη" σχέση με την γυναίκα του...

Δεν θα πιστέψετε ποια είναι η "άγνωστη" σχέση της γυναίκας του με την Μπρόγιερ! Ο Νίκος Χατζηνικολάου βρέθηκε πιο θλιμμένος από ποτέ στην κηδεία της ηθοποιού!

Ο ίδιος όπως θα δείτε και στην φωτογραφία παρακάτω είναι καταρρακωμένος από το δυσάρεστο γεγονός, έχοντας στο πλάι του, να του κρατά το χέρι, την αγαπημένη του σύζυγο!

H Κρίστυ Τσολακάκη, είχε θεία της την Έρρικα Μπρόγιερ. Ακούγοντας αυτά τα δυσάρεστα νέα η ίδια έπεσε σε "βαρύ" πένθος, όπως και η υπόλοιπη οικογένειά της. Ωστόσο, είχε στο πλευρό της τον άνδρα της να την στηρίζει σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Νίκος Χατζηνικολάου θλιμμένος Νίκος Χατζηνικολάου κηδεία Μπρόγιερ Νίκος Χατζηνικολάου γυναίκα

Νίκος Χατζηνικολάου: Ευχάριστα νέα για τον παρουσιαστή! Η ανακοίνωση....

Ευχάριστα νέα μόλις «έσκασαν» για τον παρουσιαστή Νίκο Χατζηνικολάου και έχουμε την ανακοίνωση!

Ο Νίκος Χατζηνικολάου επιστρέφει ξανά με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 από τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου στις 19:30.

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1: «Αξιόπιστο και αντικειμενικό, το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου, θα βρίσκεται και φέτος στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης για να καταγράψει τα σημαντικότερα γεγονότα από την Ελλάδα και τον κόσμο και να αναδείξει τους πρωταγωνιστές των εξελίξεων.

Νίκος Χατζηνικολάου: Ευχάριστα νέα για τον αγαπημένο παρουσιαστή!

Καθημερινά στις 19:30, το έμπειρο δημοσιογραφικό και τεχνικό επιτελείο του ΑΝΤ1 θα καλύπτει έγκυρα και έγκαιρα την επικαιρότητα και θα φέρνει στο προσκήνιο την Αληθινή Είδηση, με αποκλειστικά ρεπορτάζ, ζωντανές συνδέσεις και έγκριτες αναλύσεις, έχοντας ως στόχο τη σφαιρική ενημέρωση του πολίτη».