Λάουρα Νάργες: «Αδειάζει» δημόσια τον ΣΚΑΪ και αποκαλύπτει! «Δεν θα ξαναπήγαινα»

«Τι να σου εξηγώ…»

Λάουρα Νάργες: «Αδειάζει» δημόσια τον ΣΚΑΪ και αποκαλύπτει! «Δεν θα ξαναπήγαινα»

«Αδειάζει» δημόσια τον ΣΚΑΪ η Λάουρα Νάργες και μεταξύ άλλων είπε χαρακτηριστικά ότι: «Δεν θα ξαναπήγαινα»!

Η όμορφη παρουσιάστρια μίλησε την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και έβγαλε όλα τα… άπλυτα στη φορά και ανάμεσα σε όλα, αναφέρθηκε στο The Voice.

Είπε χαρακτηριστικά η Λάουρα Νάργες:

«Γιατί δεν είμαι στο Voice; Έλα ντε! Δεν ξέρω ακριβώς τι συνέβη. Ξέρω ότι ήμουν πανέτοιμη για την πρεμιέρα και 12 ώρες πριν άλλαξε όλο το σκηνικό. Συμβαίνουν αυτά, φαντάζομαι, στην ελληνική τηλεόραση. Δεν ξέρω κατά πόσο συμβαίνει αυτό σε άλλες δουλειές, αλλά εμένα μου έτυχε.

Κάναμε από κοινού μια κουβέντα και αποφασίσαμε να μην συνεχιστεί αυτό το κομμάτι του Voice. Τι να σου εξηγώ… Με τη Χριστίνα Μπόμπα δεν το συζητήσαμε ποτέ αυτό. Αν βρεθούμε έξω θα την χαιρετήσω, όπως και τον Σάκη. Εγώ δεν έσβησα από το Instagram τις φωτογραφίες με τον Μιχάλη Μουρούτσο, εκείνος τις έσβησε.

Να θυμίσουμε εδώ πως πριν από αρκετό καιρό η Λάουρα είχε χωρίσει από τον Μιχάλη Μουρούτσο και είχε, μάλιστα, προκληθεί πανικός με τον εκβιασμό που είχε δεχτεί εκείνη την περίοδο!

Δεν θα ξαναπήγαινα σε πάνελ γιατί δεν νομίζω ότι μου ταιριάζει. Και τότε στο Πρωινό, δεν το ήθελα. Σχόλια όπως “πόσο χοντρή είσαι μωρέ Λάουρα” με θλίβουν γιατί προσπαθώ κι εγώ ακόμα με το σώμα μου να έρθω σε μια αρμονία. Στην τελική, δικό μου είναι το σώμα, θα φάω όποτε θέλω και όσο θέλω».

Το άγριο ξέσπασμα της Λάουρα Νάργες στο Instagram: «Αυτό προσπαθώ να μου λέω, ότι δε με νοιάζει, δεν με αφορούν τα σχόλια που...»

Ξέσπασε άγρια η Λάουρα Νάργες μέσω του προσωπικού της προφίλ στο Instagram με τους επικριτές της. «Αυτό προσπαθώ να μου λέω, ότι δε με νοιάζει, δεν με αφορούν τα σχόλια που...».

Η όμορφη παρουσιάστρια ξέσπασε στα διάφορα σχόλια που ακούγονται κατά καιρούς για τα κιλά της και με μια ανάρτηση έκλεισε τα στόματα όσων την κράζουν.

«Αυτό προσπαθώ να μου λέω, ότι δε με νοιάζει, δεν με αφορούν τα σχόλια που επικρατούν για την σωματική μου κατάσταση. Όχι όμως πως μου είναι εύκολο, προσπαθώ να έρθω σε μια ισορροπία με μένα σχετικά με αυτό το ζήτημα από τα σχολικά μου χρόνια (βλέπετε, το σωματότυπό μου ήταν πάντα διαφορετικό από αυτό που είχαν οι Γερμανίδες φίλες και συμμαθήτριες μου, πιο “μεσογειακό” θα το πω...).

Γι’αυτό λοιπόν, νομίζω πως δεν πρέπει να νοιάζονται ούτε εκείνοι, καλοπροαίρετοι και μη, και να μην ασχολούνται με το τι φαγητό τρώω, πότε, που και γιατί. Είναι το δικό μου κορμί και αποφασίζω εγώ. Ας σταματήσει αυτή η ανάγκη που σώνει και ντε πρέπει να είμαστε όλες και όλοι “κομμάτια” και “κόκκαλο” επειδή θεωρείται αρχικά από τα μίντια και την μόδα ιδανικό ομορφιάς. Το λέω και ας δουλεύω σε αυτόν τον χώρο που δουλεύω. Είμαι αυτή που είμαι προφανώς, “καμπυλωτή” και “μπαμπάτσικη” όπως λένε και πρέπει να είναι οκ. Αν θα αλλάξω κάτι θα το κάνω επειδή μου το επιβάλλει η υγεία μου. Μην αφήνετε κανέναν να μειώνει την αξία σας αν τυχόν διαφέρετε στα κιλά και στους πόντους τις μεζούρας που θέλουν εκείνοι να έχετε. Είμαι μαζί σας σε αυτόν τον αγώνα», έγραψε.