Σμαράγδα Καρύδη: Μίλησε ανοιχτά για νυφικό και τον Αθερίδη! Χαμός με δύο της λόγια...

Η αποκάλυψη που δεν περιμέναμε!

Σμαράγδα Καρύδη: Μίλησε ανοιχτά για νυφικό και τον Αθερίδη! Χαμός με δύο της λόγια...

Χαμό προκάλεσε με δύο της λόγια η Σμαράγδα Καρύδη! Η γνωστή ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε ανοιχτά για νυφικό, Αθερίδη, αλλά και Άγριες Μέλισσες!

Η ίδια μιλάει ανοιχτά και χωρίς ενδοιασμούς για όλα στην εφημερίδα Real και στον Βασίλη Μπουζιώτη, προκαλώντας σοκ με τις αποκαλύψεις της!

-Εσύ δεν θες να ξανακάνεις σινεμά είτε με τον Θοδωρή είτε μόνη σου;

Ο Θοδωρής έγραψε ένα σενάριο και ψάχνει χορηγούς για να το προχωρήσει, αλλά δεν θα παίξω εγώ…

-Τι εννοείς; Και ποια θα παίξει;

Δεν ξέρω, ρώτα τον! Ίντρικα…

-Θεατρικά θα ξανασμίξετε γιατί έχετε χωρίσει τελευταία;

Δεν έχουμε κλείσει κάτι για την ώρα. Δεν μπορώ να κλείνω κάτι τόσο νωρίς. Ακόμα τρέχει ο «Κουτρούλης»…

-Τι έχει αυτό το αγόρι και σε κρατάει τόσα χρόνια στην αγκαλιά του; Πες!

Δεν θα ρωτήσεις τι έχω εγώ και τον κρατάω στην δική μου (σ.σ..: γελάει); Ε, μωρέ ξέρεις! Είναι υπέροχος ο Θοδωρής – ένα υπέροχο ξεχωριστό πλάσμα. Το λένε όσοι τον γνωρίζουν.

-Είναι και έξυπνος και με χιούμορ…

Μπράβο, πες τα εσύ, να μην τα λέω εγώ! Είναι όλα αυτά και πιο πολλά…

-Αλλά νυφικό δεν βάζεις με τίποτα…

Βάζω κάθε βράδυ στο θέατρο!

-Θα έπαιζες στις «Άγριες Μέλισσες» αν σου το πρότειναν;

Με χαρά, αν μου πρότειναν έναν ρόλο που θα με κέντριζε, γιατί είναι μια σειρά άψογη από όλες τις απόψεις. Έχουμε καιρό να δούμε τόσο άρτια τηλεοπτική δουλειά, πιστεύω!

Εσείς έχετε δει το σπίτι του αγαπημένου ζευγαριού και την μαγευτική του θέα; Αν όχι πρέπει να το δείτε οπωσδήποτε!

Σμαράγδα Καρύδη για Θοδωρή Αθερίδη: «Με έχει επηρεάσει, ελπίζω να νιώθει και εκείνος...»

Η Σμαράγδα Καρύδη εξομολογήθηκε για πρώτη φορά κάποια πράγματα για τον Θοδωρή Αθερίδη, όπως πως την έχει επηρεάσει και τα συναισθήματα της. «Με έχει επηρεάσει, ελπίζω να νιώθει και εκείνος...» είπε αρχικά.

Η ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στην Καθημερινή και μίλησε για όλα, την σχέση της, το θέατρο αλλά και τις κρίσεις πανικού που πάθαινε.

«Πράγματι τη δυσπιστία την έχω κατά καιρούς συναντήσει σε όλη την πορεία μου ως σήμερα. Κάποιοι δεν πίστευαν παλαιότερα ότι θα μπορούσα να κάνω κωμωδία. Νόμιζαν ότι είμαι μια μελαγχολική ξανθιά που είχε την ευκολία να υποδύεται μόνο ψυχρές γυναίκες – αράχνες. Κάποιοι άλλοι που βλέπουν τηλεόραση με θεωρούν τηλεοπτική ηθοποιό. Γιατί ρε φίλε τηλεοπτική; Κάθε χρόνο κάνω θέατρο» είπε για όσους αμφέβαλαν για εκείνη.

Για την προσπάθεια της ως σκηνοθέτης είπε: «Αποφάσισα να ξεβολευτώ και να θυμηθώ όλους του λόγους για τους οποίους αγαπώ αυτή τη δουλειά, να παίξω μαζί της, να πειραματιστώ, να την δω με σφαιρικό τρόπο».

Η Σμαράγδα Καρύδη έχει αποκαλύψει πως για χρόνια βίωνε κρίσεις πανικού στη σκηνή… «Πράγματι όταν ξεκίνησα αυτήν τη δουλειά είχα πολλές φοβίες. Έτρεμα την έκθεση, ενώ ως ηθοποιός την αποζητούσα. Μέχρι τα τριάντα μου πέρασα αμέτρητες κρίσεις πανικού πάνω στη σκηνή. Δεν το επιτρέπω πια στον εαυτό μου».

Τέλος, η Σμαράγδα Καρύδη μίλησε και για την σχέση της με τον Θοδωρή Αθερίδη: «με έχει επηρεάσει μόνο προς το καλύτερο. Με έχει κάνει καλύτερο άνθρωπο. Ελπίζω να νιώθει το ίδιο».

Εντωμεταξύ αν δεν έχετε δει το σπίτι τους και την μαγευτική του θέα πρέπει να το δείτε.