Δύσκολες ώρες για την Νατάσα Ράγιου! Ο θάνατος που την "τσάκισε"!

Τα λόγια που συγκινούν!

Δύσκολες ώρες για την Νατάσα Ράγιου! Ο θάνατος που την

Δύσκολες ώρες περνάει η Νατάσα Ράγιου, καθώς αγαπημένο της άτομο πέθανε ξαφνικά από ανακοπή, βυθίζοντάς την σε θλίψη. Ο θάνατος που την "τσάκισε" την έκανε να δημοσιεύσει ένα συγκινητικό ποστ στα social media!

Ο λόγος για την Χριστίνα Λυκιαρδοπούλου, που αποτελούσε το άτομο που την «ανακάλυψε» και την βοήθησε με την καριέρα της!

Η ίδια συντετριμμένη έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, «Μαθήτρια, συνάδελφος,φίλη, κουμπάρα(αρραβώνας, πολιτικός -θρησκευτικός γάμος μετά του εξαιρετικού και πολύ ανεκτικού Αλέξη και νονά του γιου της, του υπέροχου Φάνη)και κόρη..Έτσι εξελίχθηκε η σχέση μας στην πορεία αυτών των πολλών ετών από την ημέρα που θέλησε να εγκαταλείψει τη γαλλική φιλολογία και να γίνει δημοσιογράφος. Για την πολιτική δεν εχω ευθύνη, μόνο συμπαράσταση».

Δείτε επίσης την συγκλονιστική ανάρτηση για τη Ρίκα Βαγιάνη που έκανε η ίδια και "ράγισε" καρδιές!

Νατάσα Ράγιου: Το σπαρακτικό μήνυμα για την Ρίκα Βαγιάνη μετά από ένα μήνα!

Πριν ακριβώς από ένα μήνα, στις 14/08/2018, η Ρίκα Βαγιάνη έφυγε από την ζωή.

Η Νατάσα Ράγιου φανερά θλιμμένη από τον άδικο χαμό της συναδέφου και φίλη της, ένα μήνα μετά δεν την ξεχνά.

Όλη η αλήθεια για τον αρραβώνα της Λασκαράκη με τον Σουλτάτο! Τι είπε η Βάσω; (Βίντεο)

Η Ρίκα Βαγιάνη έφυγε από την ζωή χάνοντας στην σκληρή μάχη με τον καρκίνο κάνοντας φτωχότερο τον χώρο της δημοσιογραφίας, αφού έχασε ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του.

Η πρώην συνάδελφος της Νατάσα Ράγιου συγκλονισμένη και στεναχωρημένη από την απουσία της φίλης της ανέβασε προς τιμή της στο Instagram μια τρυφερή φωτογραφία με τις δυό τους που δείχνει την χαρά στα πρόσωπά τους και την αγάπη που είχε η μια στην άλλη.

Η δημοσιογράφος δεν θα ξεχάσει ποτέ την φίλη της και θα είναι πάντα στο πλευρό της αγαπώντας την.

Δείτε την φωτογραφία:

Νατάσα Ράγιου φωτογραφία