Θάνος Μικρούτσικος: Και όμως έδωσε γράμμα στην Ελένη Τσαλιγοπούλου και εκείνη δεν το διάβασε ποτέ!

Στο "φως" όλη η αλήθεια!

Θάνος Μικρούτσικος: Και όμως έδωσε γράμμα στην Ελένη Τσαλιγοπούλου και εκείνη δεν το διάβασε ποτέ!

Και όμως, ο Θάνος Μικρούτσικος έδωσε γράμμα στην Ελένη Τσαλιγοπούλου και εκείνη δεν το διάβασε ποτέ! Την αποκάλυψη μάλιστα έκανε η ίδια, χωρίς ενδοιασμούς!

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» και τη Μαρία Ζαφείρη, η τραγουδίστρια αποκάλυψε τα πάντα για το περιστατικό!

Η ίδια είπε χαρακτηριστικά, «Ο Θάνος είναι ένας από τους πιο σημαντικούς συνθέτες της γενιάς όλων αυτών. Ένας άνθρωπος που κατάφερε να μιλήσει και στους νεότερους. Αυτή η ποίηση, ο τρόπος ο ηλεκτρισμένος, ο ηλεκτρικός, που κατάφερε να μελοποιήσει όλους αυτούς τους σπουδαίους ποιητές και αυτό νομίζω τον έκανε πάρα πολύ δημοφιλή.

Κάποια στιγμή με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει: “Έχεις κάτι μαζί μου;”. Του λέω: “Θάνο τι εννοείς; Όχι”. Μου λέει: “Το γράμμα μου δεν το πήρες;”. “Ποιο γράμμα σου Θάνο; Δεν πήρα ποτέ κανένα γράμμα”. Μου λέει: “Πέταξα ένα γράμμα κάτω από την πόρτα σου”. "Σοβαρά το λες; Και δεν το πήρα ποτέ;". Στο γράμμα έγραφε τα συναισθήματά του για μένα, τα οποία μου τα είπε λίγο, κάπως ζορισμένα, γιατί δεν ήθελε να τα λέει με λόγια. Ο αγαπημένος όλων μας...».

Συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες τον «αποχαιρέτησαν» με συγκινητικά λόγια και τρεμάμενες φωνές.

Θάνος Μικρούτσικος: Η σπαρακτική ανάρτηση της κόρης του μετά το θάνατο του πατέρα της!

Ο Θάνος Μικρούτσικος "έφυγε" από τη ζωή πριν από λίγες μέρες και η κόρη του έκανε μία σπαρακτική ανάρτηση μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram. Έστειλε ένα μήνυμα μετά το θάνατο του αγαπημένου της πατέρα.

Η Κωνσταντίνα είναι η κόρη του αδικοχαμένου συνθέτη, από τον πρώτο του γάμο με την Ειρήνη Ιγγλέση. Θέλοντας να τιμήσει το θάνατο του πατέρα της, η Κωνσταντίνα δημοσίευσε μία υπέροχη φωτογραφία μαζί του.

Στη φωτογραφία και οι δύο χαμογελούν, ενώ η κοπέλα αποφάσισε να μην προσθέσει καμία λεζάντα, μιας και μία εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις!

Θυμίζουμε πως μόλις πριν από λίγες ώρες και ο αδερφός του Θάνου Μικρούτσικου, Ανδρέας, εισήχθη στην εντατική.