Χαρά Παππά: Έβαλε επιτέλους το νυφικό! Την είδε ο Μπουράκ και «έφαγε» κόλλημα!

Η πιο όμορφη νυφούλα...

Χαρά Παππά: Έβαλε επιτέλους το νυφικό! Την είδε ο Μπουράκ και «έφαγε» κόλλημα!

Το νυφικό της έβαλε επιτέλους η Χαρά Παππά και «έφαγε» κόλλημα ο Μπουράκ Χακί μόλις την είδε!

Η καλλονή Χαρά, που γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο ριάλιτι μόδας του Star, το GNTM είναι γνωστό πως τα τελευταία χρόνια διατηρεί σχέση με τον Τούρκο ηθοποιό, Μπουράκ Χακί!

Μάλιστα, όπως είπε το ζευγάρι σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησαν έχει γίνει ήδη η πρόταση γάμου και αναμένεται να τους καμαρώσουμε ντυμένους νύφη και γαμπρό!

Μέχρι τότε όμως η Χαρά Παππά φαίνεται πως δοκιμάζει νυφικά, αλλά όχι για τον γάμο της! Το γνωστό μοντέλο για τις ανάγκες μιας πασαρέλας της εβδομάδας για τις νύφες φόρεσε το νυφικό που της δόθηκε και είμαστε σίγουροι πως μόλις την είδε ο Μπουράκ μέσα σε αυτό «έφαγε» κόλλημα και θέλει ακόμη περισσότερο να την παντρευτεί!

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Χαρά Παππά Μπουράκ Χακί νυφικό νύφη

Μπουράκ Χακί: Το σπίτι που μένει με τη Χαρά Παππά έχει μαύρα έπιπλα! Το γκρι χαλί "κλέβει" την παράσταση!

Το σπίτι που μένει ο Μπουράκ Χακί μαζί με την αγαπημένη του Χαρά Παππά, είναι ξεκάθαρα υπερπολυτελές! Στο σαλόνι έχει μαύρα έπιπλα όμως αυτό που "κλέβει" στ' αλήθεια την παράσταση είναι το γκρι χαλί!

Το αγαπημένο ζευγάρι περνάει τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής του από τη μέρα που η πανέμορφη Χαρά Παππά αποχώρησε από το GNTM και επέστρεψε στο σπίτι.

Οι δυο τους μπήκαν για τα καλά στο κλίμα των γιορτών και στόλισαν το υπέροχο Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σαλόνι τους.

Ο ηθοποιός ανέβασε φωτογραφίες και μέσα από αυτές φάνηκαν σκηνές από το σαλόνι τους το οποίο φαίνεται πολύ στιλάτο!

Τα έπιπλα είναι μαύρα ενώ στο ξύλινο δάπεδο υπάρχει και ένα γκρι χαλί που είναι χάρμα!

Θυμίζουμε πως πριν από λίγες μέρες ανακοινώθηκε και η συνεργασία του ηθοποιού με γνωστή Ελληνίδα!

Σπίτι Μπουράκ Χαρά Παππά

Μπουράκ Χακί: Στη ζωή του δεν έχει μόνο τη Χαρά Παππά! Αυτή η Ελληνίδα τον έκανε να κλάψει!

Ο Μπουράκ Χακί είναι τρελά ερωτευμένος με τη Χαρά Παππά και το δείχνει σε κάθε του κίνηση! Το μοντέλο όμως δεν είναι η μόνη γυναίκα που έχει στη ζωή του τελευταία ο ηθοποιός μιας και υπάρχει μία Ελληνίδα ακόμα που πρόσφατα τον έκανε να κλάψει!

Ο λόγος για την Μιμή Ντενίση, στης οποία την ταινία συμμετέχει ο Τούρκος ηθοποιός και μάλιστα έχει κομβικό ρόλο.

Μιλώντας στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνετα», η Μιμή Ντενίση εξήγησε ποιος θα είναι ο ρόλος του αγαπημένου της Χαράς Παππά, ενώ αποκάλυψε και ποια ήταν η σκηνή που έκανε τον Μπουράκ Χακί να κλάψει!

«Η “Σμύρνη μου Αγαπημένη” θα γίνει τελικά ταινία μετά από πολύ μεγάλο αγώνα και κόπο… Η ταινία αυτή θέλει πάνω από τέσσερα εκατομμύρια…. Τα γυρίσματα είναι πέντε εβδομάδες στη Λέσβο, το μεγαλύτερο μέρος είναι εδώ αλλά θα πρέπει να χτιστεί –μάλλον στη Δραπετσώνα- όλο το λιμάνι της Σμύρνης γιατί μετά θα πρέπει να καεί. Είναι ένα πολύ σύνθετο project με πολλούς ξένους και Έλληνες ηθοποιούς. Ο κάθε ηθοποιός θα ενσαρκώνει και αντίστοιχο ρόλο με την εθνικότητά του. Ο Μπουράκ Χακί ισχύει πως θα είναι στην ταινία. Χθες κάναμε μαζί την πρώτη πρόβα. Μιλάει λίγα ελληνικά γιατί ο μπαμπάς του είναι από την Κομοτηνή. Ήρθε στο θέατρο και τον συγκίνησε. Τον σκεφτόμουν που ήταν από κάτω την ώρα που παίζαμε γιατί έχω ένα σκεπτικό πως όταν κάνουμε τέτοια έργα, «επικίνδυνα», πρέπει να είναι με πάθος αλλά όχι με εμπάθεια. Δεν είναι για να χωρίσουμε κάτι…. Το έργο ξεκινά με την ανταλλαγή των πληθυσμών και δεν έχω βάλει Έλληνες. Βλέπεις μια οικογένεια Τούρκων που φεύγουν αναγκαστικά από τη Θεσσαλονίκη και δεν αισθάνονται ότι πατρίδα τους είναι η Τουρκία αλλά από τη Θεσσαλονίκη, εκεί που είναι οι τάφοι των γονιών τους. Αντίστοιχα το ίδιο αισθάνονται και οι Έλληνες της Μικρά Ασίας. Η πρώτη σκηνή είναι στα Τούρκικα και είναι οι Τούρκοι που κλαίνε. Ο Μπουράκ συγκινήθηκε πολύ με αυτή τη σκηνή γιατί η οικογένειά του ήταν από αυτούς τους ανταλλάξιμους» σχολίασε η ηθοποιός!

Ο ηθοποιός περνάει πλέον υπέροχες στιγμές με την αγαπημένη του μετά την αποχώρησή της από το παιχνίδι.