Χρήστος Μάστορας: «Αλλοιώθηκε» όλο το πρόσωπό του! Τι έπαθε ο τραγουδιστής;

"Τάραξε" το Instagram!

Χρήστος Μάστορας: «Αλλοιώθηκε» όλο το πρόσωπό του! Τι έπαθε ο τραγουδιστής;

Μια ανατρεπτική εμφάνιση έκανε ο Χρήστος Μάστορας! «Αλλοιώθηκε» όλο το πρόσωπό του και "έριξε" το Instagram! Τι έπαθε ο τραγουδιστής και τους άφησε όλους "παγωτό";

Ο γνωστός τραγουδιστής εξέπληξε το κοινό του με την τελευταία φωτογραφία που επέλεξε να ανεβάσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram!

Και αυτό γιατί εμφανίστηκε ως Joker. Ούτε εκείνος μπόρεσε να αντισταθεί στο παγκόσμιο φαινόμενο ή αλλιώς τον κλόουν που "σάρωσε" στα ταμεία, αλλά και στα βραβεία.

Ο ίδιος έγραψε χαρακτηριστικά quote από την ταινία, «Is it just me or is it getting crazier out there? #jokerquotes #joker Epic transformation by @alya_do».

Να σας θυμίσουμε και το ύψος του... Δεν παίζει να το έχετε δει!

Χρήστος Μάστορας: Δείτε για πρώτη φορά το πρόσωπο της μητέρας του! Στα μάτια είναι ίδιοι!

Δείτε για πρώτη φορά την μητέρα του Χρήστου Μάστορα. Στα μάτια είναι ίδιοι, αφού έχουν το ίδιο βλέμμα. Δείτε και εσείς πόσο μοιάζουν.

Μπορεί ο τραγουδιστής να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο μέσα από τα social media μοιράζεται διάφορες στιγμές του.

Σε μια από τις αναρτήσεις του μας έδειξε και το πρόσωπο της μητέρας του, στην οποία έχει μεγάλη αδυναμία. Είναι η γυναίκα που τον στηρίζει σε όλα.

«Η δική μας μαμά, πάντα είναι η καλύτερη μαμά στον κόσμο! Το λέμε και το εννοούμε! Τόσο μεγάλη αξία έχει η μητέρα στη ζωή του καθενός μας, που δεν συγκρίνεται με καμία άλλη στον κόσμο.
Μανούλα!! Μου έμαθες τι πάει να πει ανιδιοτέλεια κι έτσι μπορώ και Σ’ ΑΓΑΠΩ με όλη μου την ψυχή! Η καλοσύνη σου κάνει τον κόσμο αυτόν καλύτερο!», έγραψε στην λεζάντα με την φωτογραφία της.

Ο Χρήστος Μάστορας με την μητέρα του έχει το ίδιο γλυκό βλέμμα!

Να σημειώσουμε πως τον τραγουδιστή τον βλέπουμε κάθε Τετάρτη στο X-factor και χθες είδαμε τον ημιτελικό που δυο παίκτες της ομάδας του πέρασαν κατευθείαν στον τελικό.

Χρήστος Μάστορας μητέρα